Moreblood yazdı:Haha:Deseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Aynen bende gümrüklüyümeseslisemi yazdı:Kısaca Kendımı Tanıtyıım Karagumrukluyum![]()
Ben Mustafa hg aramıza
Çakma Gümrüklü Balattan
Olsun olum gümrüklüyüm her türlüAz yukarsu nolcak
![]()
Hehe
Moreblood yazdı:Haha:Deseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Aynen bende gümrüklüyümeseslisemi yazdı:Kısaca Kendımı Tanıtyıım Karagumrukluyum![]()
Ben Mustafa hg aramıza
Çakma Gümrüklü Balattan
![]()
Tamam sus çok güldüneseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Haha:Deseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Aynen bende gümrüklüyümeseslisemi yazdı:Kısaca Kendımı Tanıtyıım Karagumrukluyum![]()
Ben Mustafa hg aramıza
Çakma Gümrüklü Balattan
![]()
Hehe
+Moreblood yazdı:Alp kardeşim listeye şifacımı, Börteçinexgaius uda eklermisin.
Birde İhsan abi şu benim imzada bir düzenleme yapabilirmiyiz
Ne zaman istersen toplantı yaparız emre Yanlız tüm Loncayı aynı anda Toplamamız Biraz zor sadece Yönetim ile Toplansak yeterli olur sanırım.. diğerleri ile zaman geçtikçe tanışırsınserserixemre yazdı:ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ARANIZA KATILMAKTAN DOLAYI BENDE MUTLUUYUM SİZLERLE GÜZEL İŞLER BAŞARABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AYRICA MERTKAN SENDE Bİ TOPLANTI TALEP EDİYORUM ARKADAŞLARLA TANISMAK AMACI İLE
Moreblood yazdı:Mert abi. Ne zaman,nasıl ve ya nerde olurla olsun her türlü katılırım toplantıya![]()
A.s Semi. Olum sen kadimi tekte kesersin git keseseslisemi yazdı:S.a Herkese Gunaydın İyi Tatiler
Şu Kadimii Kesek Yav
Moreblood yazdı:A.s Semi. Olum sen kadimi tekte kesersin git keseseslisemi yazdı:S.a Herkese Gunaydın İyi Tatiler
Şu Kadimii Kesek Yav