Besenkxreis ( Emre ) = Kurtlarxüntitle olarak aramıza katıldı
Kingteamşifaye ( Gökhan ) = Kurtlarxkutalmış olarak aramıza katıldı
Kurt Loncasına hayırlı Olması Dileklerimle ...
<> Kurt Loncası <>
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
ne demek istediğini açıklarsan Türkiyemx ler hakkında görüşümüzü bildiririz.kurtreis yazdı:kanunsuzxxxx yazdı:Arkadaşlar Türkiyemx loncasını aşaya almayalım lütfen vede kulanırken gitti ler kelimesini kulanmayalım lütfen akklı konuşun
Bozuk Türkçe ve kısıtlı yazı nedeni ile nedemek istediğini anlayamadım braz daha açık bir dille anlatırsan iyi bir cevap olacağından emin olabilirsin ...

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
kurtreis yazdı:Besenkxreis ( Emre ) = Kurtlarxüntitle olarak aramıza katıldı
Yeni arkadaşlarımıza hayırlı olması dilegiyle sorunsuz bır birliktelik olması temennisiyle

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
evvela sa dostlarkurtreis yazdı:Besenkxreis ( Emre ) = Kurtlarxüntitle olarak aramıza katıldı
hadi hayırlısı ailemiz büyümeye devam ediyor
yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin der birlikteliğimizin daim ve hayırlı olmasını dilerim
tekrardan oyuna TAM dönüşüme 17 gün kaldı ha gayret geçti gecicek
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Redsonya ( Elvan ) = Kurtlarxredsonya olarak Loncamıza Katılmıştır Tüm Kurtlar Ailemiz için Hayırlı olucağı aşikar ... Bu Katılım benim için çok önemlidir bunun bilinmesini isterim Elvan abla tanıdığım günden beri değer verdiğim saydığım bir insandır şimdi loncamızda bulunmasıda beni ayrıca sevindirdi hepimiz için Hayırlı Olması Dileklerimle ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
Hoş Geldin Elvan abla, şeref verdin...kurtreis yazdı:Redsonya ( Elvan ) = Kurtlarxredsonya olarak Loncamıza Katılmıştır Tüm Kurtlar Ailemiz için Hayırlı olucağı aşikar ... Bu Katılım benim için çok önemlidir bunun bilinmesini isterim Elvan abla tanıdığım günden beri değer verdiğim saydığım bir insandır şimdi loncamızda bulunmasıda beni ayrıca sevindirdi hepimiz için Hayırlı Olması Dileklerimle ...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Arkadaşlar Kurtlar locnası Ws turnuvalarının 2. si Mayıs Turnuvaları 16.05.2010 Pazar günü saat 18 de düzenlenecektir turnuva kuralları ve organizasyon aynıdır deişen tek kural katılım ücreti 2 milyon olarak belirlenmiştir yine herkes kendi sınıfıyla ws atıcak her sınıfın katılımlarından toplnana paranın yarısı 1. lere kalan yarısı ise locna kasasına aktarılıcaktır ...
Ws Turnuvasına katılıcak arkadaşalr isimlerini Kurtlar Yönetiminden birine yazdırsınlar katılım ücretini yine ben topluycam ismini yazdıranlar bana ulaşıp katılım bedellerini ödesinler katılım ücretini ödediği halde Turnuvaya katılamayanların verdiği para geri verilmeyecek yarısı 1. ye yarısı locna aksasına bırakılıcaktır ...
Hüseyin Katılım şartlarını ve katılıcak olanların ismini al ve sayfamızda konuyu belirt kardeşim ...
Ws Turnuvasına katılıcak arkadaşalr isimlerini Kurtlar Yönetiminden birine yazdırsınlar katılım ücretini yine ben topluycam ismini yazdıranlar bana ulaşıp katılım bedellerini ödesinler katılım ücretini ödediği halde Turnuvaya katılamayanların verdiği para geri verilmeyecek yarısı 1. ye yarısı locna aksasına bırakılıcaktır ...
Hüseyin Katılım şartlarını ve katılıcak olanların ismini al ve sayfamızda konuyu belirt kardeşim ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
kurtreis yazdı:Arkadaşlar Kurtlar locnası Ws turnuvalarının 2. si Mayıs Turnuvaları 16.05.2010 Pazar günü saat 18 de düzenlenecektir turnuva kuralları ve organizasyon aynıdır deişen tek kural katılım ücreti 2 milyon olarak belirlenmiştir yine herkes kendi sınıfıyla ws atıcak her sınıfın katılımlarından toplnana paranın yarısı 1. lere kalan yarısı ise locna kasasına aktarılıcaktır ...
birinci turnuvayı kaçırdık inşAllah bu kaçmaz
TILSIM - KURT LONCASI
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
kurtreis yazdı:Arkadaşlar Kurtlar locnası Ws turnuvalarının 2. si Mayıs Turnuvaları 16.05.2010 Pazar günü saat 18 de düzenlenecektir turnuva kuralları ve organizasyon aynıdır deişen tek kural katılım ücreti 2 milyon olarak belirlenmiştir yine herkes kendi sınıfıyla ws atıcak her sınıfın katılımlarından toplnana paranın yarısı 1. lere kalan yarısı ise locna kasasına aktarılıcaktır ...
O saate orda olup izliycem o turnuvayı bakalım hasan vs atmayı örenmişmi

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı