Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen JouRney »

bilinmez yazdı:gb atamadık çemberlitaş atamıcaz yakında bundan sonra gelcek bölgedede derler şaheseri olmayan giremez
Aynen öyle kardeş..

(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Benim Çemberlitaş genişleme paketinden tek dileğim var herkese çok kolay item düşmesin ve oyunda artık yeni oyuncu ile tecrübeli oyuncu farkı ortaya çıksın . Zaten şöyle bi bakarsak ;

Savaşçı :

Yücelen Halit Eldiven * Junon
Yücelen Halit Ayakkabı * Kadim
Yücelen Halit Pantolon * İfliss,Centurion
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon

Büyücü:

Bilge & Azat Cevriye Eldiven* Kenan,Junon
Bilge Cevriye Ayakkabı * Kadim
Fevzi Cevriye Pantolon * İflis,Centurion
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Ve son olarak ceket eğer derseniz ben lükse kaçmam Bilge direnç ve Zilfallon direnç ceketide giyip herşeyi tamamlıyorsunuz. Alın size bedava ve çok sağlam bir çar dizilmiş oluyor . 39 seviye döneminde Alman Ok itemleri olanlara imrenerek bakardık ( ben bakmadım çünkü vardı:D ) şimdi ise herkes zırhlı , herkes bedava ve sağlam çar dizmiş vaziyette . Benim grup bölgelerine lafım yok kesinlikle müthiş zevkli ama boss'lardan düşen item konusunda seçici davranılmalı . Son olarak grup bölgeleriyle beraber birçok kişi oyunu bıraktı nedeni ise çalışan , okuyan adamların zamanları olmaması nedeni ile haliyle gb giremiyorlar . Bu yüzden gb olursa negatif yönde etki ediceğine inanıyorum. Saygılarımla ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Nerull yazdı:Uzun zamandır merak ettiğiniz yeni genişleme paketimiz "İstanbul Kıyamet Vakti: Çemberlitaş" GameX fuarıyla birlikte siz oyuncularımıza duyuruldu.

Ayrıca GameX fuarına katılamadığı için üzülen ve yeni tanıtım videomuzu izleyemeyen oyuncularımız için İKV:Çemberlitaş videosu!

Şimdi çok daha canlı gözüküyor :) Video hakkında yorumlarınızı alalım arkadaşlar . . .
2009-2013
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

JouRney yazdı:
Nerull yazdı:Uzun zamandır merak ettiğiniz yeni genişleme paketimiz "İstanbul Kıyamet Vakti: Çemberlitaş" GameX fuarıyla birlikte siz oyuncularımıza duyuruldu.

Ayrıca GameX fuarına katılamadığı için üzülen ve yeni tanıtım videomuzu izleyemeyen oyuncularımız için İKV:Çemberlitaş videosu!

[Bu videodan anladığım kadarıyla artık bizim karakter teşkilatı çökertmeye çalışyıor
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

KaraXHayalet yazdı:Bu videodan anladığım kadarıyla artık bizim karakter teşkilatı çökertmeye çalışyıor
Agah Bey, Komutan ve İstihbarat Subayı'ndan nefret eden Teşkilat'ın neferleri ! İntikam vakti :D
" O gün geldiğinde bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz " ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GENEL AÇIKLAMA

Mesaj gönderen Kurmay »

Arkadaşlar,
Çemberlitaş,yeni eşya ve yeni şaheser eşyaların gelmesini sağlayan yeni seviyeli bir PAKET SİSTEMİDİR.Ancak,daha erken nasıl böyle yeni seviyelere hazır olacağız diyenleriniz var biliyorum.Lakin bu yönetimin elinde olan bir şey.
Oysaki Darxmortal arkadaşımız benim söylediklerime (Fikirlerim sanıyor heral kendisi) karşı negatif bildirimlerde bulunuyor.İnanan inanır,inanmayan inanmaz.Benim amacım Çemberlitaş yeni ek paket ( Ek paket yeni seviyedir) geldiğinde kimsenin ''Ah ulan keşke'' tamlamasını kullanmamasıdır.
Yeni seviyeler bizleri max hasarlı eşyalardan uzak tutacak.Element eşyalarınızı saklayın.PİŞMAN OLMAYIN!!!
Ejder asa gibi üretilen ve Junon gibi ''Boss''lardan düşürülen şaheser eşyalarımız çöp olmayacak.Nasıl mı? Buyrun.
1)59 seviye paketi olan Çemberlitaşta 49 seviyeye ait şaheserler,49 Seviye yaşadığımız 39 seviyelik eşya sorunu ile karşılaşmayacaktır.
2)Bilindiği gibi sadece ''silah,kolye,yüzük ve zırh'' eşyaları şu anda şaheser sınıfında.Çemberlitaş ile birlikte ''CEKET,PANTOLON,ELDİVEN,GÖZLÜK,AYAKKABI'' ŞAHESER EŞYA OLACAKTIR.
Gözlük klan parası ile alınmayacakmı?
Bu soruya 2 cevap bulunmakta;
a) 40000 Klan parası olan bir gözlük klan parası artırılmış yeni şaheser gözlük ya da;
b) Üretim ile elde edilerek.
Diyeceklerim bu.
Sen bunları nerden biliyorsun?
Bu bilgileri internette arayın bulamazsınız.Yüzyüze İKV yönetimi ile sağlam bağlantısı olan bir arkadaşım söyledi.Onun söylemesi bildirmesi yasak.Ama benim HAYIR. ;)
Resim
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Kurmay yazdı:Arkadaşlar,
Çemberlitaş,yeni eşya ve yeni şaheser eşyaların gelmesini sağlayan yeni seviyeli bir PAKET SİSTEMİDİR.Ancak,daha erken nasıl böyle yeni seviyelere hazır olacağız diyenleriniz var biliyorum.Lakin bu yönetimin elinde olan bir şey.
Oysaki Darxmortal arkadaşımız benim söylediklerime (Fikirlerim sanıyor heral kendisi) karşı negatif bildirimlerde bulunuyor.İnanan inanır,inanmayan inanmaz.Benim amacım Çemberlitaş yeni ek paket ( Ek paket yeni seviyedir) geldiğinde kimsenin ''Ah ulan keşke'' tamlamasını kullanmamasıdır.
Yeni seviyeler bizleri max hasarlı eşyalardan uzak tutacak.Element eşyalarınızı saklayın.PİŞMAN OLMAYIN!!!
Ejder asa gibi üretilen ve Junon gibi ''Boss''lardan düşürülen şaheser eşyalarımız çöp olmayacak.Nasıl mı? Buyrun.
1)59 seviye paketi olan Çemberlitaşta 49 seviyeye ait şaheserler,49 Seviye yaşadığımız 39 seviyelik eşya sorunu ile karşılaşmayacaktır.
2)Bilindiği gibi sadece ''silah,kolye,yüzük ve zırh'' eşyaları şu anda şaheser sınıfında.Çemberlitaş ile birlikte ''CEKET,PANTOLON,ELDİVEN,GÖZLÜK,AYAKKABI'' ŞAHESER EŞYA OLACAKTIR.
a) 40000 Klan parası olan bir gözlük klan parası artırılmış yeni şaheser gözlük ya da;
Diyeceklerim bu.
Bu bilgileri internette arayın bulamazsınız.Yüzyüze İKV yönetimi ile sağlam bağlantısı olan bir arkadaşım söyledi.Onun söylemesi bildirmesi yasak.Ama benim HAYIR. ;)
Hala 59 diyor kafayı yiycem. 1 km ilerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi var. Beni ararsanız o hastanedeki Düşünen Adam heykelinin yanındayım.
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Diyeceklerim bu.
Sana karşı bir sorunum yok.Buyur ;
Gorgar yazdı:Merhaba arkadaşlar. Fuarda soruları elimizden geldiğince yanıtlamaya çalıştık.
Burada da önemli bazı maddeleri listeleyelim...

1) Çemberlitaş yeni genişleme paketidir.
2) Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir. İçerisinde keşfedilecek çok sayıda detay ve altedilmesi gereken çok sayıda "Şef" ve "Usta" düşman bulunacaktır.
3) Çemberlitaş ile birlikte seviye sınırı artmayacaktır. Şu an oyuncuların kullandığı eşyalar, seviye sınırı artmadığından, güçlerini koruyacaktır.
4) İkv hikayesi Çemberlitaş'ta tüm heyecanı ile devam edecek, çok zorlu görevler ile beraber, senelerdir kafaları kurcalayan bazı sorular, cevap bulacaktır.
5) Çok sayıda cezbedici eşya, materyal ve reçete Çemberlitaş eklentisi ile beraber oyuna eklenecektir. Daha güçlü şaheserler, mor efsunlu eşyalar, farklı materyaller ve çok iyi reçeteler bunlardan bazılarıdır.

Understand me?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

DoGanSarLi yazdı:
Diyeceklerim bu.
Hala 59 diyor kafayı yiycem. 1 km ilerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi var. Beni ararsanız o hastanedeki Düşünen Adam heykelinin yanındayım.
;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Lavender
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lavender »

Fuara gidemeyenleri düşünüp koymuşlar video çok hrika olmş. saolsunlar..

Fakat çemberlitaşın grub bölgesi olması pek de iyi olmadı bence.. Daha ben sığınağa miğrata bile giremedim :cry:

Şimdi videoda teşkilat için yaptklarımızdan bahsediyo konuşmalar, sonunda oyunumuzu oynayacağız İki ters bi düz diyo herlade Teşkilat'a karşı ayaklanma falan çıkıcak :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön