buna kızdım ben !
neyse eyvallah her türLÜ bir şey olduqunda yanımdaysan DEMEKKİ BANA GÜVENİYOSUN . .
peki koraya onun şerefinden bahsettim.. çarına vs dedim yenilen bırakcak dedm. . bana verdiği cevap aiLeyi katarak oLdu . .
benim dediqim herşeye inanıyosan iftira atıyor HADİ KARŞI ÇIK İSYAN ET KORAYA BU YARDIMI İSTİYORUM SENDEN ??? lafla değiL icraatLa göster ki bende geleyim ALNINDAN ÖPEYİM !
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
iletişim için nick'e tıklayınız >>RELAXEFENDY Ferhat SÜSEN
Değişen Meranın Büyüyen Gücü ......:::::: MeGaXTeaM ::::::......
~~ Lonca Kadrosu ~~
Lonca Kurucu ve Başkanları /b] Megaşifa // MeGaX Yalnız ( Yalnızsavaşçıı)
Lonca Başkan Yardımcısı /b]MeGaX Kiss
Megaşifa >>>>>>> Megasavaşçı >>>>> MegaX Büyücü >>>>MegaX Lord
MegaX Yalnız >>>> Yalnızsavaşçıı >>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Second >>>> MegaX Heal
MegaX Ejderr
MegaX Owl >>>>>>> MegaXInscrib >>>>> MegaXOwLL
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Regal
MegaX Espransa >>> MegaX Brutalx
MegaX Samedi
MegaX Çlqn >>>>>> MegaX Onlydie
MegaX Toxin
MegaX Parker
MegaX Real >>>>> MegaX Stretcher
MegaX Kiss >>>>>> MegaXKıss >>>>>> MegaXKıssX
MegaX Mc >>>>>>> MegaX Drifter
MegaX Silent
MegaX Mustafa
MegaX qkhn
MegaX Conda
MegaX Realist >>>>> MegaX Casio
MegaX Pessimist
MegaX StarLife
MegaX Reelinfinty
MegaX Ambrosia
MegaX Liqht
MegaX Backspin
Vizyonumuz
* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. . .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
Biz Bu iLkeLeri EdinmiŞ , TecrübeLi , SağLam ve Her Daim AzimLi MeGaXTeaM ÜyeLeriyLe BirLikte Değişen Meran'ın Büyüyen ve En İyi Loncası oLmak İçin Varız . .
M e G a X T e a M >>>>>>> Değişen Meranın Büyüyen Gücü
Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . İ. . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;)nese to be continue bunun devamı tüm megaların içinde olcaktır herşeyi izin verilirse tabi... iyi forumLarrrr
BURDAN UŞAUMMMMM AYGÜNÜME ASLANIMA YİGİDİME TOROS KAPLANIMA: D bir milyon SELAM EDERİM haha: mrgreen:
PC DE SORUN WAR YANLIŞ SÖZCÜKLER ÇIKIYO ORDA DÜZELTEMEDİMDE NESE AYNI HESABDA BU TAMAMI...!! TAMAMI BURDA DOĞRU GİDERSE . ..Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . . . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;) ZATEN İZİN VERİLİRSE GEREKLİ ORTAM SAGLANIRSA TÜM MASKELERİ İNDİRİP KONUŞCAZ... iyi forumLarrrr
BURDAN UŞAUMMMMM AYGÜNÜME ASLANIMA YİGİDİME TOROS KAPLANIMA: D bir milyon SELAM EDERİM haha: mrgreen:
relaxefendy yazdı:PC DE SORUN WAR YANLIŞ SÖZCÜKLER ÇIKIYO ORDA DÜZELTEMEDİMDE NESE AYNI HESABDA BU TAMAMI...!! TAMAMI BURDA DOĞRU GİDERSE . ..Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . . . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;) ZATEN İZİN VERİLİRSE GEREKLİ ORTAM SAGLANIRSA TÜM MASKELERİ İNDİRİP KONUŞCAZ... iyi forumLarrrr
Ben en başında senın daha süzme 1 çocuk olduğunu Megalara söylemıstım benı dıkkate almamıslardı
Ama Bak Laik olduğun yerı Buldun Ayrıldın (ATILDIN KOVULDUN)
Şimdi Yaranmak Kendını Acındırmak ıcın Oyunlar tezgahlıyorsun ama karsındakıler senden daha olgun olduğu ıcın bunları yemıycekler emın ol Senı GözlukLu Şişman HımbıL Çocuk
relaxefendy yazdı:PC DE SORUN WAR YANLIŞ SÖZCÜKLER ÇIKIYO ORDA DÜZELTEMEDİMDE NESE AYNI HESABDA BU TAMAMI...!! TAMAMI BURDA DOĞRU GİDERSE . ..Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . . . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;) ZATEN İZİN VERİLİRSE GEREKLİ ORTAM SAGLANIRSA TÜM MASKELERİ İNDİRİP KONUŞCAZ... iyi forumLarrrr
Ben en başında senın daha süzme 1 çocuk olduğunu Megalara söylemıstım benı dıkkate almamıslardı
Şimdi Yaranmak Kendını Acındırmak ıcın Oyunlar tezgahlıyorsun ama karsındakıler senden daha olgun olduğu ıcın bunları yemıycekler emın ol Senı GözlukLu Şişman HımbıL Çocuk
USKURYA BOŞKOY KİŞİLİGİ BU ADANA MERKEZ YAZIYO BUNU DİCEKLER DAVETLİDİR KLAVYEDE DEĞİL ... HE BEN SÜZMEYİM acındırııyorum 3 YILDIR ACINDIRIYORUM GM BİLE CARLARIMIZI BİLİR OLMUŞ ÇÜNKÜ ÖNCEDEN YÖNETİCİYDİ BERABER SAVAŞIRDIK HANDAN MISIRIN ARKASINDAKİ BAHÇEDEYKEN EMİN OL KMSEYE KENDİMİ KANITLAMA GEREGİM YOK KİMLER BENİM YANIMDA VEYA DEĞİL BEN BİLİYORUM O BANA YETER. . ben kimim sadece bu sunucuda relax ım ama kimim yakında görcen SONRA SENİDE SOKTURMAMAYA ÇALIŞCAM OYUNA BU DEDİKLERİNİ KORUMADIGIN KORUYAMICAGIN İÇİN..HERŞEY YALAKALIK DEĞİL BU NU YAZAN OYUNDA DA OLSA YALAKALIK REELDE Kİ KARAKTERİNDİR.....ALAYINDANDA ADAMIM RAHAT OL ! SÜZME OLMASAM ACIMA DUYGUM OLMAZDI İŞTE SENİN GİBİ YALAKALAR ÇOK HEPSİ SUSACAKKK HEPSİİİİİ BEN SÖZÜMÜ KANITLICAMMM AMAAAAA ŞUAN İTİBARİYLE O BAŞKAN OLACAK KORAY YOK MU ONUN OYUNA WEYA TELE VEYA MSN E GELMESİNİ BEKLİYORUM SON Bİ SORU SORCAM ADAMLIGIMA FERHATA YAKIŞANI YAPCAM SEN YALAKALIGINI SÜRDÜR...! BİZİM İZİNDE OLDUGUMUZ...TEK BAŞINAYDI AMAAA ŞİMDİ DERS KİTAPLARINDA VE KALPLERDE BUNU DEME AMACIM SİYASETE ÇEKMEK DEİL ÇOK KİŞİ YALAKALIK YAPSADA HAKLI KAZANIR . . ONUN İÇİN YALAKALIGINA DEVAM ET YİĞENİM Koray sende qeLince bana bi şekİlde ulaş son sorumu sorcam AMA HARBİ SON ok !!!!!
USKURYA BOŞKOY KİŞİLİGİ BU ADANA MERKEZ YAZIYO BUNU DİCEKLER DAVETLİDİR KLAVYEDE DEĞİL ... HE BEN SÜZMEYİM acındırııyorum 3 YILDIR ACINDIRIYORUM GM BİLE CARLARIMIZI BİLİR OLMUŞ ÇÜNKÜ ÖNCEDEN YÖNETİCİYDİ BERABER SAVAŞIRDIK HANDAN MISIRIN ARKASINDAKİ BAHÇEDEYKEN EMİN OL KMSEYE KENDİMİ KANITLAMA GEREGİM YOK KİMLER BENİM YANIMDA VEYA DEĞİL BEN BİLİYORUM O BANA YETER. . ben kimim sadece bu sunucuda relax ım ama kimim yakında görcen SONRA SENİDE SOKTURMAMAYA ÇALIŞCAM OYUNA BU DEDİKLERİNİ KORUMADIGIN KORUYAMICAGIN İÇİN..HERŞEY YALAKALIK DEĞİL BU NU YAZAN OYUNDA DA OLSA YALAKALIK REELDE Kİ KARAKTERİNDİR.....ALAYINDANDA ADAMIM RAHAT OL ! SÜZME OLMASAM ACIMA DUYGUM OLMAZDI İŞTE SENİN GİBİ YALAKALAR ÇOK HEPSİ SUSACAKKK HEPSİİİİİ BEN SÖZÜMÜ KANITLICAMMM AMAAAAA ŞUAN İTİBARİYLE O BAŞKAN OLACAK KORAY YOK MU ONUN OYUNA WEYA TELE VEYA MSN E GELMESİNİ BEKLİYORUM SON Bİ SORU SORCAM ADAMLIGIMA FERHATA YAKIŞANI YAPCAM SEN YALAKALIGINI SÜRDÜR...! BİZİM İZİNDE OLDUGUMUZ...TEK BAŞINAYDI AMAAA ŞİMDİ DERS KİTAPLARINDA VE KALPLERDE BUNU DEME AMACIM SİYASETE ÇEKMEK DEİL ÇOK KİŞİ YALAKALIK YAPSADA HAKLI KAZANIR . . ONUN İÇİN YALAKALIGINA DEVAM ET YİĞENİM Koray sende qeLince bana bi şekİlde ulaş son sorumu sorcam AMA HARBİ SON ok !!!!!
meraba bu dengesıze yaptıgın konusmada son derece haklı goruyorum fakat orda bı uskurya gectı cozemedım :?
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin