``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Mesaj gönderen relaxefendy »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu Konu ALtında ReLaxefendyy İLe Tartışmayı Sürdürücek KişiLere 1. Uyarı Cezası VeriLecektir. . .

İyi ForumLar . . .

bu yazıdan 2 anlam doğar kadir baba AMA BEN KASTETTİĞİN O KÖTÜ ANLAM . . EYVALLAH SENDE SAGOL KADİR ;)

HAKLI OLAN SAVUNULUR HAKSIZ OLUNAN PİŞMAN DEGİLSE YERE SERİLİR BUNA VERECEGİN CEZA ENGEL OLUYOSA O KİŞİLERE ZATEN BOŞKOY ENGEL OL ;)
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

iletişim için nick'e tıklayınız >> RELAXEFENDY
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

Ben Kımseden Korkmuyorum Bırsey lazım Oldugunde Her zmna Yanındayım
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Megaxmustafa yazdı:aRKadaslar Burası Megaxteam Sohbet bolumu Sız Mesajlasarak Halledınsene aranızdakı meseleyı bız napalım sızın meselenıjı

buna kızdım ben !
neyse eyvallah her türLÜ bir şey olduqunda yanımdaysan DEMEKKİ BANA GÜVENİYOSUN . .
peki koraya onun şerefinden bahsettim.. çarına vs dedim yenilen bırakcak dedm. . bana verdiği cevap aiLeyi katarak oLdu . .
benim dediqim herşeye inanıyosan iftira atıyor HADİ KARŞI ÇIK İSYAN ET KORAYA BU YARDIMI İSTİYORUM SENDEN ??? lafla değiL icraatLa göster ki bende geleyim ALNINDAN ÖPEYİM ! ;)

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

• Değişen Meranın Büyüyen Gücü ......:::::: MeGaXTeaM ::::::......
    ~~ Lonca Kadrosu ~~

Lonca Kurucu ve Başkanları :[/b] Megaşifa // MeGaX Yalnız ( Yalnızsavaşçıı)

Lonca Başkan Yardımcısı :[/b] MeGaX Kiss

• Megaşifa >>>>>>> Megasavaşçı >>>>> MegaX Büyücü >>>> MegaX Lord

MegaX Yalnız >>>> Yalnızsavaşçıı >>>> MegaX Serkopaşa

MegaX Second >>>> MegaX Heal

MegaX Ejderr

MegaX Owl >>>>>>> MegaX Inscrib >>>>> MegaX OwLL

MegaX Crazy >>>>>> MegaX Regal

MegaX Espransa >>> MegaX Brutalx

MegaX Samedi

MegaX Çlqn >>>>>> MegaX Onlydie

MegaX Toxin

MegaX Parker

MegaX Real >>>>> MegaX Stretcher

MegaX Kiss >>>>>> MegaXKıss >>>>>> MegaXKıssX

MegaX Mc >>>>>>> MegaX Drifter

MegaX Silent

MegaX Mustafa

MegaX qkhn

MegaX Conda

MegaX Realist >>>>> MegaX Casio

MegaX Pessimist

MegaX StarLife

MegaX Reelinfinty

MegaX Ambrosia

MegaX Liqht

MegaX Backspin

Vizyonumuz
    • * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. . .

Misyonumuz
    • * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !

• Biz Bu iLkeLeri EdinmiŞ , TecrübeLi , SağLam ve Her Daim AzimLi MeGaXTeaM ÜyeLeriyLe BirLikte Değişen Meran'ın Büyüyen ve En İyi Loncası oLmak İçin Varız . .
M e G a X T e a M >>>>>>> Değişen Meranın Büyüyen Gücü

WwW.MeGaXTeaM.TR.GG > Develope the PoweR Of Changing Meran'S Web Site

MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . İ. . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;)nese to be continue bunun devamı tüm megaların içinde olcaktır herşeyi izin verilirse tabi... iyi forumLarrrr

BURDAN UŞAUMMMMM AYGÜNÜME ASLANIMA YİGİDİME TOROS KAPLANIMA: D bir milyon SELAM EDERİM haha: mrgreen:

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

PC DE SORUN WAR YANLIŞ SÖZCÜKLER ÇIKIYO ORDA DÜZELTEMEDİMDE NESE AYNI HESABDA BU TAMAMI...!! TAMAMI BURDA DOĞRU GİDERSE . ..Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . . . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;) ZATEN İZİN VERİLİRSE GEREKLİ ORTAM SAGLANIRSA TÜM MASKELERİ İNDİRİP KONUŞCAZ... iyi forumLarrrr

BURDAN UŞAUMMMMM AYGÜNÜME ASLANIMA YİGİDİME TOROS KAPLANIMA: D bir milyon SELAM EDERİM haha: mrgreen:

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kiyametxbaskan »

relaxefendy yazdı:PC DE SORUN WAR YANLIŞ SÖZCÜKLER ÇIKIYO ORDA DÜZELTEMEDİMDE NESE AYNI HESABDA BU TAMAMI...!! TAMAMI BURDA DOĞRU GİDERSE . ..Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . . . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;) ZATEN İZİN VERİLİRSE GEREKLİ ORTAM SAGLANIRSA TÜM MASKELERİ İNDİRİP KONUŞCAZ... iyi forumLarrrr

Ben en başında senın daha süzme 1 çocuk olduğunu Megalara söylemıstım benı dıkkate almamıslardı =)
Ama Bak Laik olduğun yerı Buldun =) Ayrıldın (ATILDIN KOVULDUN)
Şimdi Yaranmak Kendını Acındırmak ıcın Oyunlar tezgahlıyorsun ama karsındakıler senden daha olgun olduğu ıcın bunları yemıycekler emın ol =) Senı GözlukLu Şişman HımbıL Çocuk =)
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
http://kiyametxloncasi.forummum.com/
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

kiyametxbaskan yazdı:
relaxefendy yazdı:PC DE SORUN WAR YANLIŞ SÖZCÜKLER ÇIKIYO ORDA DÜZELTEMEDİMDE NESE AYNI HESABDA BU TAMAMI...!! TAMAMI BURDA DOĞRU GİDERSE . ..Benim için SORUNUM konusu en azından BURAYA ARTIK TAŞINMICAKTIR ..! diğer sevgili arkadaşlara ayıp ettim Toksin esperanza samet qibi onların hiç bi suçu yokken ama bişeler Varda haklı kılcak kendimi ulu orta sölemicem BANA YAKIŞMICAGINI Anladım .. Tek megalar duyacak kararımı değiştirdim bunu bilen MEGA yetLikisi var telinede şuan mesajımı attımm GEREKEN CEVABI bana verir inşallah o kişi Temenni ediyorum tabi güven meselesi diil ..! Burası kavga yeri değildi ... AMA SABRIM cidden TAŞMIŞTI. . . . . BABA derki gerekenler MASKESİNİ ÇIKARSIN ÖYLE OYNAYALIM;) ZATEN İZİN VERİLİRSE GEREKLİ ORTAM SAGLANIRSA TÜM MASKELERİ İNDİRİP KONUŞCAZ... iyi forumLarrrr

Ben en başında senın daha süzme 1 çocuk olduğunu Megalara söylemıstım benı dıkkate almamıslardı =)
Şimdi Yaranmak Kendını Acındırmak ıcın Oyunlar tezgahlıyorsun ama karsındakıler senden daha olgun olduğu ıcın bunları yemıycekler emın ol =) Senı GözlukLu Şişman HımbıL Çocuk =)

USKURYA BOŞKOY KİŞİLİGİ BU ADANA MERKEZ YAZIYO BUNU DİCEKLER DAVETLİDİR KLAVYEDE DEĞİL ... ;) HE BEN SÜZMEYİM acındırııyorum 3 YILDIR ACINDIRIYORUM GM BİLE CARLARIMIZI BİLİR OLMUŞ ÇÜNKÜ ÖNCEDEN YÖNETİCİYDİ BERABER SAVAŞIRDIK HANDAN MISIRIN ARKASINDAKİ BAHÇEDEYKEN EMİN OL KMSEYE KENDİMİ KANITLAMA GEREGİM YOK KİMLER BENİM YANIMDA VEYA DEĞİL BEN BİLİYORUM O BANA YETER. . ben kimim sadece bu sunucuda relax ım ama kimim yakında görcen SONRA SENİDE SOKTURMAMAYA ÇALIŞCAM OYUNA BU DEDİKLERİNİ KORUMADIGIN KORUYAMICAGIN İÇİN..HERŞEY YALAKALIK DEĞİL BU NU YAZAN OYUNDA DA OLSA YALAKALIK REELDE Kİ KARAKTERİNDİR.....ALAYINDANDA ADAMIM RAHAT OL ! SÜZME OLMASAM ACIMA DUYGUM OLMAZDI İŞTE SENİN GİBİ YALAKALAR ÇOK HEPSİ SUSACAKKK HEPSİİİİİ BEN SÖZÜMÜ KANITLICAMMM AMAAAAA ŞUAN İTİBARİYLE O BAŞKAN OLACAK KORAY YOK MU :@ ONUN OYUNA WEYA TELE VEYA MSN E GELMESİNİ BEKLİYORUM SON Bİ SORU SORCAM ADAMLIGIMA FERHATA YAKIŞANI YAPCAM SEN YALAKALIGINI SÜRDÜR...! BİZİM İZİNDE OLDUGUMUZ...TEK BAŞINAYDI AMAAA ŞİMDİ DERS KİTAPLARINDA VE KALPLERDE BUNU DEME AMACIM SİYASETE ÇEKMEK DEİL ÇOK KİŞİ YALAKALIK YAPSADA HAKLI KAZANIR . . ONUN İÇİN YALAKALIGINA DEVAM ET YİĞENİM ;) Koray sende qeLince bana bi şekİlde ulaş son sorumu sorcam AMA HARBİ SON ok !!!!!

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
uskurya
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen uskurya »

relaxefendy yazdı:
kiyametxbaskan yazdı:

USKURYA BOŞKOY KİŞİLİGİ BU ADANA MERKEZ YAZIYO BUNU DİCEKLER DAVETLİDİR KLAVYEDE DEĞİL ... ;) HE BEN SÜZMEYİM acındırııyorum 3 YILDIR ACINDIRIYORUM GM BİLE CARLARIMIZI BİLİR OLMUŞ ÇÜNKÜ ÖNCEDEN YÖNETİCİYDİ BERABER SAVAŞIRDIK HANDAN MISIRIN ARKASINDAKİ BAHÇEDEYKEN EMİN OL KMSEYE KENDİMİ KANITLAMA GEREGİM YOK KİMLER BENİM YANIMDA VEYA DEĞİL BEN BİLİYORUM O BANA YETER. . ben kimim sadece bu sunucuda relax ım ama kimim yakında görcen SONRA SENİDE SOKTURMAMAYA ÇALIŞCAM OYUNA BU DEDİKLERİNİ KORUMADIGIN KORUYAMICAGIN İÇİN..HERŞEY YALAKALIK DEĞİL BU NU YAZAN OYUNDA DA OLSA YALAKALIK REELDE Kİ KARAKTERİNDİR.....ALAYINDANDA ADAMIM RAHAT OL ! SÜZME OLMASAM ACIMA DUYGUM OLMAZDI İŞTE SENİN GİBİ YALAKALAR ÇOK HEPSİ SUSACAKKK HEPSİİİİİ BEN SÖZÜMÜ KANITLICAMMM AMAAAAA ŞUAN İTİBARİYLE O BAŞKAN OLACAK KORAY YOK MU :@ ONUN OYUNA WEYA TELE VEYA MSN E GELMESİNİ BEKLİYORUM SON Bİ SORU SORCAM ADAMLIGIMA FERHATA YAKIŞANI YAPCAM SEN YALAKALIGINI SÜRDÜR...! BİZİM İZİNDE OLDUGUMUZ...TEK BAŞINAYDI AMAAA ŞİMDİ DERS KİTAPLARINDA VE KALPLERDE BUNU DEME AMACIM SİYASETE ÇEKMEK DEİL ÇOK KİŞİ YALAKALIK YAPSADA HAKLI KAZANIR . . ONUN İÇİN YALAKALIGINA DEVAM ET YİĞENİM ;) Koray sende qeLince bana bi şekİlde ulaş son sorumu sorcam AMA HARBİ SON ok !!!!!

meraba bu dengesıze yaptıgın konusmada son derece haklı goruyorum fakat orda bı uskurya gectı cozemedım :?
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Tartısmalarınızı Baska Konuda Yapmanız Rica Olunur . . . !
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön