Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün yine her demden tatmış oldum.Gerek Hol Bölgesi,gerek Sığınak,gerek biraz Eminönü ve Meteor...Bir kısma para kasma,bir kısım eksikleri tamamla ancak farklı karakterle ve bir kısım da KP.Kısa keserek başlamak isterim;

Raylarda dolaşırken düşürdüğüm yüzük,gerçi bu yüzük Sığınaklardan da düşüyordu.
Resim

Dostum Hasan Gadolinyum düşürdü.
Resim

Eminönü'ndeki tek Arz'ı kestik.Sonra Meteor Bölgesi'ne geçtik.
Resim

Burası Meteor Bölgesi,Welcome To Cehennem :D
Resim

Sonra Forumdan da tanıdığımız Raskolnx yani CABOOSE arkadaşımız ile birkaç tur Sığınaklara gittik.Ben kenarda köşede tuttuğum şifacım ile onlara eşlik ettim.Toplam turlarda Motorin'den düşürdüklerim şunlar:
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Baş Fedai'den düşen bir ceket.Kullanışlı olabilir. ;)
Resim

Ve de Kenan:
Resim

Resim

Bir turda Furkan,Zahir'i kesmeden Kenan'ı keselim dedi ve başardık da.Sonraki 2 turda da bu fikir ile kesimler yaptık.
Resim

Bir arkadaşa 10 adet Likit Kristal sattım.Biraz ucuzdan verdim ama zaten fazlalık yapıyordu.
Resim

Ve...Bu fotoğrafı Newton,yaşarken görseydi kafasına elma değil gezegen düşsün isterdi.Belki bunu görse gözleri kanardı.Fizik kurallarına aykırı bir fotoğraf daha buldum.
Resim

Günün Sözü:
İlham diye bir kavramın varlığı kesin; önemli olan insanı çalışırken yakalaması. -Pablo Picasso

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün oyunda değilim ve belki de yarın da öyle.Ayrıca cenazemiz var.Yengemin ağabeyinin karısı öldü ve bir gün sonrasına yengemin ağabeyinin annesi.Annesi 3 aydır zaten hastaydı.Hayat gelip geçiyor günlük.Ölüm de yaşamın bir parçası.Mekanları cennet olsun.

Esen kal günlük,iyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

ÖLÜM haktır. Allahım herşeyin hayırlısını versin ölümün bile mekanları cennet olsun.

Oyunda tanıştığım daha sonra can ciğer olup sık sık görüştüğüm arkadaşım TeaMStaR
Geçen hafta Kardeşini maalesef kaybetmiştir onuda burada dile getirmek istedim dua okuyan arkadaşlar olursa üşenmediğim bu arkadaşımızıda kalplerinden geçirsinler.

Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Vefat eden değerli merhumlara dualarımızı, geride kalan ailelerine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz. Allah mekânlarını cennet eylesin.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Başınız sağolsun.

Merhumlara Dualarımız, Acılı Ailelerine Başsağlığı Dilerim, Mekanları cennet ruhları Şad Olsun.

İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Başınız sağolsun arkadaşlar.Çok üzüldüm.
Mekanları cennet , ruhları şad olsun inşAllah...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

TeaMStaR adlı oyuncuya da Allah sabırlar versin.Allah kardeşinin mekanını cennet eylesin.
Resim
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Allah vefat eden herkesın günahlarını affeder inşallah . Mekanları cennet olsun . Başınız sağolsun .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün oyuna girdim fakat ne yapsam diye kara kara düşündüm.Loncadan selamımı verdikten osnra bir ara şaşırdım.Çünkü PapazFikret adlı kullanıcı,loncamıza dahil olmuş.Kendisine hayırlı olsun dedim,onun ve firaridadaş adlı kullanıcı arkadaşlarımın görevlerini yapmaya çalıştım elimden geldiğince.Ayrıntılara aşağıda yer vereceğim.Haydi başlayalım.

Görevler Meran Görevleri.Eeee,işimiz zor.Buz büyücüleri başa bela.Gece takipçisi görevlerine kadar yardımcı oldum kendilerine.Ayrıca Gong görevlerini de yaptım.Başka bir arkadaş,Savaş 3'e KP'sinin yetmediğini,alışveri yapması gerektiğini ancak gidemediğini söyledi.Parayı sana verirsem alışverişimde aracı olur musun diye sorunca kabul ettim ve istediği tabancayı alarak ona verdim.
Resim

Şimdi burada açıklamak farz kılındı boynuma.Oyundaki arkadaşlar ara ara tekrarlayan mesajlar attı.Bugün mesajlar boldu.Başsağlığı ve görev şeyleri işte...Tabancayı alan arkadaş,tank olup ÇT gidecek imiş.Bana bilgim olup olmadığını sordu.Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.O sırada Likit Kristal düşürdüm.
Resim

Gecenin sonunda,Yeşil Hidra kesimine katıldım.Doğruyu söylemek gerekirse 2 defa öldüm.Belki de 3,hatırlamıyorum.Velhasıl,görevi olan arkadaşlara yardımcı oldum.Kendilerine tekrardan hayırlı olması dileğiyle.Kadim Hidra'ya grup çıkmadığı için kesemedik.
Resim

Reta'dan Ufak Not:

Oyun eski önemini yitiriyor maalesef.Bazen mazi geliyor aklıma oyundaki.Kuklacı edinmiş olduğum bir iki arkadaş ve "Vay be,ne günlerdi" diyorum.Sözün özü,oyun amacı dışından saptı.Şu sıralar hırsızlık olayları da arttı.Ben de "çakma" diye tabir edebileceğimiz karakterlere dikkat etmenizi önereceğim.Ayrıca haftaya bugün Staj'ın son günü.O güne özel "Kasap önlüğünün" fotoğrafını atmayı düşünüyorum.

Günün Sözü:
Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. -Sagopa Kajmer(Ne bilirsin parçasından)

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle,esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün tam Hol görevlerini yapayım dedim ama yapamadım,yani bir yere kadar yapabildim.Loncamıza yeni dahil olan Oktay arkadaşım(Labebee),firaridadaş yada Metalingus ve PapazFikret arkadaşlarıma yardımcı oldum.Görevlerinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Junon atmayı denedik firaridadaş adlı kullanıcıya ama grup toplanamadı.Atamadık ve dağıldık.Neyse haydi başlayalım.

Adını unuttum ama adı Leyla'ydı galiba bu kadının,görevi aldım ve yola koyuldum.
Resim

Sadece Hain'i bulup öldürebildim.
Resim

Hortlakların yerin altında neler yaptıklarını görebiliyorum artık. :P .I feel Pretty. 8-)
Resim

Taş Kanat görevlerini yaparken düşen bir Çıban Çiçeği.
Resim

Yine Hol'e indim.firaridadaş arkadaşımızın şifasını kasarken şöyle bir tılsım düştü.
Resim

Ayrıca Vezirx27 adlı kullanıcının doğum günüymüş.Doğum Günün kutlu olsun,nice senelere.Umarım tekrardan günlük yazmaya başlarsın.Bir gün oyunda veya hayatta inşallah karşılaşırız.

Günün Sözü:
Dünyada insana yardım eden şey rastlantı değil azim ve sebattır. -Samuel Smiles

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön