Madneler dolu oluyromu elmas akik ametist?berkan587 yazdı:En kalabalık sunucu eminönü sayılır.O zaman sana eminönünü öneririm.NinjiTSU yazdı:Şöyle söyleyeyim Dev Komodo Dişi, Kadim Hidra Pençesi, Örümcek gözü gibi şeyleri alabilmek için görev yapmam gerekiyor bu görevlerden Solucan, İfliss, Kadim Hidra'ya insan bulmak zor olabilyormuş bunlara adam bulacağım bir suncu olsun.Ayrıca sığınaklarda sadece iyilere değil yeni oyuncularada yer verecek bir sunuc olursa iyi olur.Önce büyücü aksacağım sonra Savaşçı savaşçıyı beğenmezsen maden çarı yaparım kadim hira pençesi vs yi diğer çarıma aktarımım büyücüyü beğenmezsen onu maden çarı yaparım.berkan587 yazdı:Sen dolu sunucumu seviyorsun boş mu ona bağlıNinjiTSU yazdı:Peki büyücümü daha kolay kasılıyor savaşçımı savaşçı yakın dövüşte ustadır ama büyücü bir okçu archer gibi uzaktan temizlediği için belki daha kolay kasılıyordur.Çok ölüceğimi sanmıyourm eğer ölürsemde ex düşüşü olmuyormuş sadece 15-20 öldükten sonra örs yapmam gerekiyormuş.Ben ikisinide açayım hangisinin uygun olduğuna ben karar vereyim en iyisi.SiLAHCI yazdı:Merhaba,
Bu tür oyunlarla daha önce tanışıklığınız yoksa savaşçı sınıfı ile başlamanı tavsiye ederim. Zira enerjisi yüksek, hasarları da tek başına yetecek seviyede olan, acemiliğini atana kadar korkmadan yaratıklarla savaşabilir ve yetenek sistemini ve oyun ile ilgili diğer arayüzleri anlayabilirsiniz. Oyun mantığını kavradıktan sonra zaten kendiniz de merak ederek önce büyücünün tadını çıkarmak isteyecek belki de şifacı sınıfında şansınızı deneyeceksiniz.
Aramıza hoşgeldiniz![]()
Birde arkadaşlar bir sunucu önerin lütfen.Tılsım iyi diyorlar ne dersiniz?
Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.
Re: Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.
Tayanç Ateş Özkaya
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Buyucu açma sıgnag migrat fln için ejder şart savaşcı aç tank ol 30 k canın olsa bile 35 de alırlar sıgnaga şanslıysan tabikiNinjiTSU yazdı: Şöyle söyleyeyim Dev Komodo Dişi, Kadim Hidra Pençesi, Örümcek gözü gibi şeyleri alabilmek için görev yapmam gerekiyor bu görevlerden Solucan, İfliss, Kadim Hidra'ya insan bulmak zor olabilyormuş bunlara adam bulacağım bir suncu olsun.Ayrıca sığınaklarda sadece iyilere değil yeni oyuncularada yer verecek bir sunuc olursa iyi olur.Önce büyücü aksacağım sonra Savaşçı savaşçıyı beğenmezsen maden çarı yaparım kadim hira pençesi vs yi diğer çarıma aktarımım büyücüyü beğenmezsen onu maden çarı yaparım.
En son SiLAHCI tarafından 25 Ağu 2012 18:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gereksiz iç içe alıntılar kaldırıldı
Sebep: Gereksiz iç içe alıntılar kaldırıldı
Üstü Kalsın... 

-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhaba,
Yazdıklarını okudum, yeni başlayana göre çok fazla bilgi edinmişsin bu iyi bir şey sana daha da yarar sağlayacaktır. Eğer plus alabiliyorsan önereceğim sunucu sana Anka olacaktır.
Neden?
1- Sunucu boştur rahat rahat kasılabilirsin.
2- Çoğunlukla görevine yardım edecek adamları bulursun çok problem değil.
3- Madenler bomboştur, kalıcıysan ejder asayı rahatça üretebilirsin ( Not: Maden sömürücülerine tahammülümüz yoktur bilinsin de bu)
4- Sığınak migrat a kolay adam bulamazsın ama en azından ejderli olduğun için grup bölgesine toplandığında hızlı olursan girme şansın daha fazladır.
5- Boş olduğundan dolayı merana, karacinlere gidersen (yeraltı canavarları falan belki biliyorsundur) rahat rahat kesimini yaparsın, belki tank itemi düşürürsün ve maden alırsın onlarla, böylece daha da hızlı gelişebilirsin.
Çarı fulledikten sonra istersen aktarır, klan savaşının keyfini çıkarırsın
Yazdıklarını okudum, yeni başlayana göre çok fazla bilgi edinmişsin bu iyi bir şey sana daha da yarar sağlayacaktır. Eğer plus alabiliyorsan önereceğim sunucu sana Anka olacaktır.
Neden?
3- Madenler bomboştur, kalıcıysan ejder asayı rahatça üretebilirsin ( Not: Maden sömürücülerine tahammülümüz yoktur bilinsin de bu)
4- Sığınak migrat a kolay adam bulamazsın ama en azından ejderli olduğun için grup bölgesine toplandığında hızlı olursan girme şansın daha fazladır.
5- Boş olduğundan dolayı merana, karacinlere gidersen (yeraltı canavarları falan belki biliyorsundur) rahat rahat kesimini yaparsın, belki tank itemi düşürürsün ve maden alırsın onlarla, böylece daha da hızlı gelişebilirsin.
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
Ankada kadimi 2 ayda yaparsınupdate012 yazdı:Merhaba,
Neden?
2 gunde kenan grubu kurarsın
Junon grubu belki kuramassın
Gafarın yuzunu goremessin
Bence kuklacı gel her şey normal çok fazla oyuncuda yok ama az da değil madenler tıklım tıklım değil kadim gb gibi yerlere grub kuruluyor kuklacı oneririm
Üstü Kalsın... 

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Konu Dışına Taşınmalı Bu Konu.
Tavsiyem İse Şudur..
Savaşçı : Kolay Kasılır İtemleri Ucuzdur Şah eser Üretimi Diğer Sınıflara Göre Daha Kolaydır. (Ecel-Latif)
Sığınak da Tercih Oranı Düşük Miğratta Biraz DAha Fazla TAnk Olmak Şartıyla Çemberlitaş İçin İdeal Fakat Görevler Sırayla Sığınak-Miğrat-Çemberli Olduğu İçin Savaşçıyı Etmeni Önermem Kendi Görüşüm.. Ama Yeni Oyunu Öğrenen İçin İdealdir İlerde Başka Çar Kasarsın Tecrübe Olur Savaşçı
Büyücü : Her Türlü Yürür Yani Kasması Mükemmel Bir De plus Varsa Deme Keyfine. Alayına Gider Ejderi Üret Diğerlerini Düşürmeye Bak Ejder Asa Maddi Açıdan Zarara Uğratabilir Seni Bu Açıdan Sarraf + Lokman İle Başlarsın Oyunda Üretim Bölümünde. Her Türlü Bölgeye Alırlar Buz Elek Yaparsın Kralını İndirirsin. Fizik + Buz Yaparsın Çembere Girersin vs vs..
Büyücü İdealdir FAkat Yeni Başlayana Öneri DEğildir.
Şifacı : Oyundaki En Zor Sınıf Dikkat ve İleri Görüşlülük Özelliği Yüksek Olan Birinin Kullanabileceği Ezberci Değil Gerçekci Oynayabilecek Biri İçindir. Savaşlarda , GRup Bölgelerinde Vazgeçilmeyecek Karakterdir. Her Türlü İşi Görürsün. Fakat Kasmak Plussuz İçin Deveye Hendek Atlatmak Kadar Zordur.Eğer Şifa Olursan Plus Al Rahat Ol ..Şahesere Pek Gerek Yok Ama Keyfin Bilir Full İbni + Cevo İle Ashaplı Birinin Vs Dışında Pek Farkı Yoktur...Kasması SAbır Gerektiren 49 Seviyede İse Zevkli Hale Gelen Bir Sınıftır Ve Benim Tercih Ettiğim Sınıftır.. Yeni Başlayana İse Asla Önermem..
Tavsiyem İse Şudur..
Savaşçı : Kolay Kasılır İtemleri Ucuzdur Şah eser Üretimi Diğer Sınıflara Göre Daha Kolaydır. (Ecel-Latif)
Sığınak da Tercih Oranı Düşük Miğratta Biraz DAha Fazla TAnk Olmak Şartıyla Çemberlitaş İçin İdeal Fakat Görevler Sırayla Sığınak-Miğrat-Çemberli Olduğu İçin Savaşçıyı Etmeni Önermem Kendi Görüşüm.. Ama Yeni Oyunu Öğrenen İçin İdealdir İlerde Başka Çar Kasarsın Tecrübe Olur Savaşçı
Büyücü : Her Türlü Yürür Yani Kasması Mükemmel Bir De plus Varsa Deme Keyfine. Alayına Gider Ejderi Üret Diğerlerini Düşürmeye Bak Ejder Asa Maddi Açıdan Zarara Uğratabilir Seni Bu Açıdan Sarraf + Lokman İle Başlarsın Oyunda Üretim Bölümünde. Her Türlü Bölgeye Alırlar Buz Elek Yaparsın Kralını İndirirsin. Fizik + Buz Yaparsın Çembere Girersin vs vs..
Şifacı : Oyundaki En Zor Sınıf Dikkat ve İleri Görüşlülük Özelliği Yüksek Olan Birinin Kullanabileceği Ezberci Değil Gerçekci Oynayabilecek Biri İçindir. Savaşlarda , GRup Bölgelerinde Vazgeçilmeyecek Karakterdir. Her Türlü İşi Görürsün. Fakat Kasmak Plussuz İçin Deveye Hendek Atlatmak Kadar Zordur.Eğer Şifa Olursan Plus Al Rahat Ol ..Şahesere Pek Gerek Yok Ama Keyfin Bilir Full İbni + Cevo İle Ashaplı Birinin Vs Dışında Pek Farkı Yoktur...Kasması SAbır Gerektiren 49 Seviyede İse Zevkli Hale Gelen Bir Sınıftır Ve Benim Tercih Ettiğim Sınıftır.. Yeni Başlayana İse Asla Önermem..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Tekirdağ merkezde kutu bulamazsan ilçesi olan Çorluya gel Çorlu avea bayisinde istemediğin kadar kutu var daha 2 gün önce aldım en az 15 tane flan vardı.NinjiTSU yazdı:Hangisi en uygunsa söylediğim gibi çok hızlı bir oyuncu değilim elim bazen tekelyebiliyor.Çokda iyi bir youncu olduğumuda iddaa etmiyorum sabırm az değildir ama yeterlide değildir.Sunucu olarak nereyi seçmeliyim bilemiyorum.Dostluk vs. gibi şeylere fazla girmem sonuçta oyundur bu dostluk oyundadır oyunda adama yardım ederim o bana yardım eder muhabbet ederiz ama oyun içinde kalır Alt + F4 ten sonra gider.Ama; böyle insan gibi insanların olduğu aşağılamanın olmadığı bir yer istiyorum.Kolay lonca bileceğim ve lonca bulmak için çok başarılı olmam gerekmeyen bir yer istiyorum.İnşallah bugün Kutu bulabilirim Tekirdağ/Merkez'de de çünkü bir çok kişi kutu bulmamatan yankılanıyor.Berkistanbul yazdı:Peki hangi sunucuda başlıyacağına karar verdin mi ? Bir de o özet pls diyen arkadaş zahmet edip oku yada boş boş yorum yapma .Bir sorum olacak senin istediğin grup bölgelerinde yaratıklara dalmakmı yoksa arka planda kalıp şifalamak mı ?
harkonen yazdı:yada yaratıkların sana vurup sana hiç bişi olmadan büyülerin seri seri indirmesini izlemekmiBerkistanbul yazdı:Peki hangi sunucuda başlıyacağına karar verdin mi ? Bir de o özet pls diyen arkadaş zahmet edip oku yada boş boş yorum yapma .Bir sorum olacak senin istediğin grup bölgelerinde yaratıklara dalmakmı yoksa arka planda kalıp şifalamak mı ?
Tankda olabilir diyorum ya bilemiyorum.
Son olarak ilave etmek istiyorum. Eminönü sunucusuna gelmeni öneririm. Hertürlü görevine yardım eder ve oyun hakkında bilgi paylaşımında bulunurum. sığınak,migrat,çt yede çok rahat grup bulursun burada. eminönü sunucusuna gelmeye karar verirsen forumdan özel mesaj atman yeterli.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
çevren 0 %90 savascı aççan 49 olman 1 ay sürer kardeş hiç oynanamışsan
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
Şifacı hiç kasılmaz ya kabus gibihaydegidelumm yazdı:Konu Dışına Taşınmalı Bu Konu.
Tavsiyem İse Şudur..
Ben 2 çar açıp buyucumle kasmıstım şifacımı
Ama şifacıdan o kadar zevk almassın diye dusunuyorum en çok zevk veren buyucu bence tabi tercih meselesi fakat şifacı full hidro set dizene kadar iyleştirme yapmadan başka bir işe yaramıyor full hidro olsa bile kp kasamaz bir savaşcı rahatlıkla kesebilir full şifacıyı
Üstü Kalsın... 

Eminönü'ye geliceğim ve Büyücü açıcağım.Ama; oyunu tek paket halinde indiriyorum %90 da kesildi
Yeniden indiriyorum şimdi.

Tayanç Ateş Özkaya