PROF grur tablosu
Re: PROF grur tablosu
tmm birasdan cafeye gidicme inş. yüklüdür orda oyun yoksa bi saat daha bekliyemiycemxDMORDuMan yazdı:sen oyuna gir bi ben halletcem onu karşı karşıya getircem sizi xD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
cafeye giderken haber ver oyuna giryim bendefuni yazdı:tmm birasdan cafeye gidicme inş. yüklüdür orda oyun yoksa bi saat daha bekliyemiycemxDMORDuMan yazdı:sen oyuna gir bi ben halletcem onu karşı karşıya getircem sizi xD

haber vermeyipte napmamı düşünüyosun kendim girip maL maL kimseyle konuşamdn kasmamı bekliyosunxİDMORDuMan yazdı:cafeye giderken haber ver oyuna giryim bendefuni yazdı:tmm birasdan cafeye gidicme inş. yüklüdür orda oyun yoksa bi saat daha bekliyemiycemxDMORDuMan yazdı:sen oyuna gir bi ben halletcem onu karşı karşıya getircem sizi xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
hee ben öyle yapıyodum xDfuni yazdı:haber vermeyipte napmamı düşünüyosun kendim girip maL maL kimseyle konuşamdn kasmamı bekliyosunxİDMORDuMan yazdı:cafeye giderken haber ver oyuna giryim bendefuni yazdı:tmm birasdan cafeye gidicme inş. yüklüdür orda oyun yoksa bi saat daha bekliyemiycemxDMORDuMan yazdı:sen oyuna gir bi ben halletcem onu karşı karşıya getircem sizi xD

maL olduğudnan şüphem kalmaıd sn deyişinel:maLsın ama kalitelisindenxD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
aynen öyle kolpa değiliz xDfuni yazdı:maL olduğudnan şüphem kalmaıd sn deyişinel:maLsın ama kalitelisindenxD

bardağa dolu tarafındna bakamk lasım di mixDMORDuMan yazdı:aynen öyle kolpa değiliz xDfuni yazdı:maL olduğudnan şüphem kalmaıd sn deyişinel:maLsın ama kalitelisindenxD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
gençler sohbeti geyik mekanına taşıyın da bu saçma konu arka sayfaya gitsin önüne gelen benm adıma konu açıyo zaten 
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

reklamın iyisi kötüsü olmazmış derler xDPROFx yazdı:gençler sohbeti geyik mekanına taşıyın da bu saçma konu arka sayfaya gitsin önüne gelen benm adıma konu açıyo zaten