Gencler Ws Eyw sarsılmaz ayı fılan vardı Onlar Sorun deılde saat 9 da dendı hem cok gec basladı hemde Tam KADIR GECESI gunu yapılması cok Itıcı geldıı .
NEyse Yınede canları Saolsun yenen arkaşlara tbrkler yenılenlere basarılar dılerım..
Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Ben Bısey Demıyorum Kardesım FuzuLu Tartısmaya Gerek Yok Yapıcagınız Butun EtkınLıkde ALLAH Yardımcınız OLsun.Zifan yazdı:Selam Nedenben,Nedenben yazdı:Ws EtkınLıgınız Harıkaydı .! Iksır SarsıLmaz Ayı FeLan Serbest BunLardan Haberımız Yok + Bırtane Gm Burda Bu Konuyu AcıkLamadıkı Bırcok Adam Buna Habersız KatıLdı . Sabah'a Kadar Kendımızı ParcaLadıkkı Oynadıgımız KarekterLerı Bı Yere Getırmek Icın.Dusurdugumuz ItemLerın Hepsı Bı IksırLe Cop Durumuna GeLdı. TskLer GmLer. Daha Bı EtkınLıgınıze KatıLırsam.
Etkinlik başlamadan evvel tüm kurallar ve bilgilendirmeler , yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından yapılmış ayrıca karşılaşma alanında karşılaşma esnasında yapılmaması gerekenler taraflara bildirilmiştir.Etkinlik başladığında yapılan anonslardan biriyle örneklendirmek gerekirse;İksir kullanmak,oturmak,yatmak belirtilen yetenekler dışında tüm yetenekleri kullanmak serbesttir.Etkinlik duyurularımızda da kurallar mevcuttur.
viewtopic.php?f=87&t=98984
İlginize teşekkür ederiz.

- IxEgeYeLixI
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Şehr - i Hayal
Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
IxEgeYeLixI / Rainbowx / Moryelx
EmreDOKER yazdı:Tiesto - IIxTaTaRiaNxII karsılasmasını kazanan 2 - 0 Tiesto oldu duzeltırsenız sevınrm .
İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler,gerekli düzenleme kontrol edilerek yapılmıştır.KEMALIZMX yazdı: @Zifan bu karşılaşmanın sonucu tam tersiydi "Tiesto" arkadaşımız kazandı listedeki isimlerde karışıklıklar var bence iyi bakın![]()
IIxTaTaRiaNxII 2 0 Tıesto
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nemesis
Teşekkürler.Zifan yazdı:EmreDOKER yazdı:Tiesto - IIxTaTaRiaNxII karsılasmasını kazanan 2 - 0 Tiesto oldu duzeltırsenız sevınrm .İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler,gerekli düzenleme kontrol edilerek yapılmıştır.KEMALIZMX yazdı: @Zifan bu karşılaşmanın sonucu tam tersiydi "Tiesto" arkadaşımız kazandı listedeki isimlerde karışıklıklar var bence iyi bakın![]()
IIxTaTaRiaNxII 2 0 Tıesto

Ayı ve sarsılmaz olan bır vsde yenılmem normaldır ezıkce dövüşmedim normal vs attırsa gmler senin gibi ezik bir rakip benim çarımı kesicek gmde etkınlık kuralında yazıyor dıyor oyle bırseyde yazmıyor ha ayı sarsılmaz ha depar bırakın bu ıslerı bole kalıtesız bır etkınlıge katılarak zaten daha çarı rezil etmem ...IxEgeYeLixI yazdı:Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
Asla yalan söylemedim, asla başkaları gibi gerçekleşmeyecek şeyler vaat etmedim. İşte bu yüzden insanlar benden nefret ettiler.
HEİL HİTLER

HEİL HİTLER

- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
Açıkçası kusursuz bir etkinlik değildi. Çok fazla hata yapıldı. Umarım Etkinlikçiler Çeyrek Final'de hatalarını telafi ederler.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- Matrock
- Cin Avcısı
- Lonca: <The Siege>
Şifacı karşılaşmalarında IISEXYBOYII - 1 Kurdboy - 2 bitti.

- Matrock
- Cin Avcısı
- Lonca: <The Siege>
Hani önemli değildeMatrock yazdı:Şifacı karşılaşmalarında IISEXYBOYII - 1 Kurdboy - 2 bitti.

- SayeDaR00
- Acemi Savaşçı
- Lonca: !! SeHRaN !!
Kavgam yazdı:Ayı ve sarsılmaz olan bır vsde yenılmem normaldır ezıkce dövüşmedim normal vs attırsa gmler senin gibi ezik bir rakip benim çarımı kesicek gmde etkınlık kuralında yazıyor dıyor oyle bırseyde yazmıyor ha ayı sarsılmaz ha depar bırakın bu ıslerı bole kalıtesız bır etkınlıge katılarak zaten daha çarı rezil etmem ...IxEgeYeLixI yazdı:Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
Führer madem böyle bir etkinlığe katılarak charını rezil etmezsin .
Neden katıldın be adam .D
SayeDaR * .ılı. * ılıRaDeNılı