Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?

Mesaj gönderen Cloutier »

Refresh yazdı:
Cloutier yazdı:Bu yeteneğin sırrına erişmek için denemelerini arka arkaya duran birkaç kişi ile yapmanı tavsiye ederim.
Deneme yaptıkların birbirlerinden birer adım aralıkla ve arka arkaya dursun o şekilde deneme yap. Bu şekilde tam olarak hangi menzil aralığına yüksek hasar verdiğini anlayacaksın.

Ateş çemberi bir alan vuruşu ancak dairenin tamamına eşit hasar veren bir vuruş değil.
Etrafında ince bir halkaya şiddetli hasar veriyor. Bunu kestirmek başlarda biraz zor ama bunu kıvırabilirsen sana yaklaşanın sonu bellidir.
uydurma bu dediklerin ince bir halka varmış da şiddetli hasar veriyormuş da .Hurafe bunlar.Sen bunları deyince aklıma direk item düşürmek için yapılan türlü türlü şeyler geldi :)
Arkadaşım durduk yere tartışma mı çıkartmaya çalışıyorsun uydurma falan demeler öyle. Demekki konu hakkında en ufak bilgi sahibi değilsin. Denememişsin burda deneyimlerim sonucunda konuşuyorum hitap şekline dikkat et. Burda birilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz senin gibiler gelip konuyu saptırıp tartışmaya çeviriyor.
Denemesi bedava git dene ve gör. Bu kadar basit.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:
Refresh yazdı:
Cloutier yazdı:Bu yeteneğin sırrına erişmek için denemelerini arka arkaya duran birkaç kişi ile yapmanı tavsiye ederim.
Deneme yaptıkların birbirlerinden birer adım aralıkla ve arka arkaya dursun o şekilde deneme yap. Bu şekilde tam olarak hangi menzil aralığına yüksek hasar verdiğini anlayacaksın.

Ateş çemberi bir alan vuruşu ancak dairenin tamamına eşit hasar veren bir vuruş değil.
Etrafında ince bir halkaya şiddetli hasar veriyor. Bunu kestirmek başlarda biraz zor ama bunu kıvırabilirsen sana yaklaşanın sonu bellidir.
uydurma bu dediklerin ince bir halka varmış da şiddetli hasar veriyormuş da .Hurafe bunlar.Sen bunları deyince aklıma direk item düşürmek için yapılan türlü türlü şeyler geldi :)
Arkadaşım durduk yere tartışma mı çıkartmaya çalışıyorsun uydurma falan demeler öyle. Demekki konu hakkında en ufak bilgi sahibi değilsin. Denememişsin burda deneyimlerim sonucunda konuşuyorum hitap şekline dikkat et. Burda birilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz senin gibiler gelip konuyu saptırıp tartışmaya çeviriyor.
Denemesi bedava git dene ve gör. Bu kadar basit.
Madem dediğin şeyde iddialısın foto koy bizde görelim.Ben böyle bir şeyin olmadığını söylüyorum iddia eden sensin ispatlamak da sana düşer.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ateş çemberi denemelerimden sonra çemberci olmadım. Sırf burda senin gönlünü yapmak için de tekrar çemberci olmam.
Ben gerekli bilgiyi verdim konu sahibine o da tarif ettiğim denemelerin sonucunda benimle aynı görüşe sahip olacaktır.
Sen de boş eleştiriler yerine üşenmeyip denersen sen de aynı fikirde olursun. Tabi bu sana kalmış istersen böyle gereksiz eleştirilere devam edersin.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:Ateş çemberi denemelerimden sonra çemberci olmadım. Sırf burda senin gönlünü yapmak için de tekrar çemberci olmam.
Ben gerekli bilgiyi verdim konu sahibine o da tarif ettiğim denemelerin sonucunda benimle aynı görüşe sahip olacaktır.
Sen de boş eleştiriler yerine üşenmeyip denersen sen de aynı fikirde olursun. Tabi bu sana kalmış istersen böyle gereksiz eleştirilere devam edersin.
Zoruna mı gitti eleştiri yapılması.Sana diyorum ki bu dediğinde haksızsın doğru bir tarafı yok.Madem bu kadar iddialısın ispatla diyorum.Makine parası vermek çok mu zor ??

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Haksız olduğumu iddia eden sensin haksız olduğumu kanıtla ozaman sen dene. Burda sana birşey ispatlamak gibi bir çabam yok.
Benimle tartışmaya çalışacağına konu sahibine yardımcı olmaya çalışmanı tavsiye ederim.
Konu hakkında bilgin yoksa da -ki öyle görünüyor- susmanı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:Haksız olduğumu iddia eden sensin haksız olduğumu kanıtla ozaman sen dene. Burda sana birşey ispatlamak gibi bir çabam yok.
Benimle tartışmaya çalışacağına konu sahibine yardımcı olmaya çalışmanı tavsiye ederim.
Konu hakkında bilgin yoksa da -ki öyle görünüyor- susmanı tavsiye ederim.
:)
Olmayan birşeyi ıspatlamamı mı istiyorsun ? Gülerler adama.
Bir şeyin varlığını sen iddia ediyorsun dolayısıyla ispatlamak sana düşer.Umarım anlamışsındır.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Hiç Ateş Çemberi deneyimin olmamış anlaşılan. Üzücü olan şey denemeden, bilgi sahibi olmadan bu tip şeyler söylemen. Keşke bir kaç deneme yapıp ondan sonra -bilgi sahibi olduktan sonra- tekrar yorum yapsan.

Ateş Çemberi denemesini Topkapıdaki hedeflerde yapabilirsin. Mesafeni çok küçük aralıklarla değiştirerek deneyebilirsin. Ama farkın tam anlaşılabilmesi için arka arkaya duran birkaç kişi ile yapman daha iyi olur. Farklı mesafeye farklı hasar verdiğini görürsün.

Gereksiz sataşmalarına cevap vermeyeceğim.

Ben yeterince şey açıkladım. İnanıp inanmamak veya deneyip denememek size kalmış birşey.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:Hiç Ateş Çemberi deneyimin olmamış anlaşılan. Üzücü olan şey denemeden, bilgi sahibi olmadan bu tip şeyler söylemen. Keşke bir kaç deneme yapıp ondan sonra -bilgi sahibi olduktan sonra- tekrar yorum yapsan.

Ateş Çemberi denemesini Topkapıdaki hedeflerde yapabilirsin. Mesafeni çok küçük aralıklarla değiştirerek deneyebilirsin. Ama farkın tam anlaşılabilmesi için arka arkaya duran birkaç kişi ile yapman daha iyi olur. Farklı mesafeye farklı hasar verdiğini görürsün.

Gereksiz sataşmalarına cevap vermeyeceğim.

Ben yeterince şey açıkladım. İnanıp inanmamak veya deneyip denememek size kalmış birşey.
Ortaya bir fikir atıp deneyen dener inanan inanır demekle olmuyor.Bir fikir atmışsan ispatlamak durumundasındır her zaman yoksa kimse tınlamaz.Daha önce yazdıklarımı okusaydın ateş deneyimim olup olmadığını anlardın.Hatta ben 39 levelden 49 levele kadar ateşle kasmış birisiyimdir.Nickime bakarsan belki başka şeylerde çağrıştırır senin için.
Herneyse bundan sonraki yorumun umarım ispata dayalı birşeyler olur.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Refresh yazdı: Menzille bir alakası olduğunu zannetmiyorum.Çemberin belli bir menzili vardır o menzilin içinde olanlara dirençleri aynıysa aynı hasarları verir.
O dediğin çember değil daire oluyor.
Bu yorumundan sonra senin biraz daha basit bir açıklamaya ihtiyacın olduğuna karar verdim.

Öncelikle Yeteneğimizin adı "Ateş Çemberi".

Çemberle daire arasındaki farkı öğrenmeni tavsiye ederim. Bkz => Google

Sonrasında Bu bilgiyi öğrendiğini varsayıyorum.

Sonra bu yeni öğrendiğin bilgi ile tekrar düşün hasar bölgesini.

Sonra bu yeni öğrendiğin bilgi ile ve tekrar düşündüğün hasar bölgesini göz önünde bulundurarak yeni denemeler yap. ;)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:
Refresh yazdı: Menzille bir alakası olduğunu zannetmiyorum.Çemberin belli bir menzili vardır o menzilin içinde olanlara dirençleri aynıysa aynı hasarları verir.
O dediğin çember değil daire oluyor.
Bu yorumundan sonra senin biraz daha basit bir açıklamaya ihtiyacın olduğuna karar verdim.

Öncelikle Yeteneğimizin adı "Ateş Çemberi".

Çemberle daire arasındaki farkı öğrenmeni tavsiye ederim. Bkz => Google

Sonrasında Bu bilgiyi öğrendiğini varsayıyorum.

Sonra bu yeni öğrendiğin bilgi ile tekrar düşün hasar bölgesini.

Sonra bu yeni öğrendiğin bilgi ile ve tekrar düşündüğün hasar bölgesini göz önünde bulundurarak yeni denemeler yap. ;)
Yani şimdi sen kendi dediğini ispatlamak dururken buna mı taktın :) Ki yanlış anlamışsın ben orada çember derken zaten ateş çemberi yeteneğini kastetmiştim :lol: Karşındaki insanı tanımadan böyle yorumlar yaparsan rezil olursun :lol: bir de sonuna göz kırpmış bu da benden sana gelsin o zaman ;)

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön