ceday yazdı:haydegidelumm yazdı:madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatmaceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim
uzarsa kısaltacanmı sana ne be yöneticimisin de posta koyar gibi konuşuyorsun sen kimsinki laf daleveresi yaparak atlıyorsun herşeye
Teşekkürler!
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Teşekkürler!

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Teşekkürler!
Reyiz konuştuhaydegidelumm yazdı:ceday yazdı:haydegidelumm yazdı:madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatmaceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim
uzarsa kısaltacanmı sana ne be yöneticimisin de posta koyar gibi konuşuyorsun sen kimsinki laf daleveresi yaparak atlıyorsun herşeyesen 39 isen bende 89 yaşındayım yönetmi savunulacak yerde savunup eleştrilecek yerde eleştiren biriyim her sorunu aniden çözemeyeceğini bilmen lazımken ern gibi davranıp atarlanman ve her konuda dile getirmen son derece yanlış.Edep adap öğreemediysen bu saatten sonra küfür etmesen bile saygı görmezsin her küfür eden de kötü değildir..2 kelime dzgün yazınca olgun olunuyorsa ben cahil + çocuk kalmayı tercih ederim. sen reelde de ağlarsan böyle ufak bşye aldığın nefesn bile sana gereksiz çnkü düşünmeden hareket edyorsun oksijeni yaşamak için değil düşünmek içinde kullan bazen :!: