Teşekkürler!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Teşekkürler!

Mesaj gönderen haydegidelumm »

ceday yazdı:
haydegidelumm yazdı:
ceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim
madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatma

uzarsa kısaltacanmı sana ne be yöneticimisin de posta koyar gibi konuşuyorsun sen kimsinki laf daleveresi yaparak atlıyorsun herşeye
;) sen 39 isen bende 89 yaşındayım yönetmi savunulacak yerde savunup eleştrilecek yerde eleştiren biriyim her sorunu aniden çözemeyeceğini bilmen lazımken ern gibi davranıp atarlanman ve her konuda dile getirmen son derece yanlış.Edep adap öğreemediysen bu saatten sonra küfür etmesen bile saygı görmezsin her küfür eden de kötü değildir..2 kelime dzgün yazınca olgun olunuyorsa ben cahil + çocuk kalmayı tercih ederim. sen reelde de ağlarsan böyle ufak bşye aldığın nefesn bile sana gereksiz çnkü düşünmeden hareket edyorsun oksijeni yaşamak için değil düşünmek içinde kullan bazen :!:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Teşekkürler!

Mesaj gönderen CruicaL »

haydegidelumm yazdı:
ceday yazdı:
haydegidelumm yazdı:
ceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim
madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatma

uzarsa kısaltacanmı sana ne be yöneticimisin de posta koyar gibi konuşuyorsun sen kimsinki laf daleveresi yaparak atlıyorsun herşeye
;) sen 39 isen bende 89 yaşındayım yönetmi savunulacak yerde savunup eleştrilecek yerde eleştiren biriyim her sorunu aniden çözemeyeceğini bilmen lazımken ern gibi davranıp atarlanman ve her konuda dile getirmen son derece yanlış.Edep adap öğreemediysen bu saatten sonra küfür etmesen bile saygı görmezsin her küfür eden de kötü değildir..2 kelime dzgün yazınca olgun olunuyorsa ben cahil + çocuk kalmayı tercih ederim. sen reelde de ağlarsan böyle ufak bşye aldığın nefesn bile sana gereksiz çnkü düşünmeden hareket edyorsun oksijeni yaşamak için değil düşünmek içinde kullan bazen :!:
Reyiz konuştu :)
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City