Oyunda rahatça sövemedikleri için.samedsedir06 yazdı:Buluşma bana ne zaman gelirse![]()
Skype alıp neden söverler birbirlerine:arrow:
Neden ölüm oyununda kimse sana vurmadığı halde ölüyosun ?
Oyunda rahatça sövemedikleri için.samedsedir06 yazdı:Buluşma bana ne zaman gelirse![]()
cCckorcancCc yazdı:Oyunda rahatça sövemedikleri için.samedsedir06 yazdı:Buluşma bana ne zaman gelirse![]()
Neden ölüm oyununda kimse sana vurmadığı halde ölüyosun ?![]()
MANEVİ BİR DUYGUYA MADDİ ÖLÇÜLER VERMEK BENCE EN HAFİFİNDEN SAÇMALIK OLUR,Asinefer32 yazdı:cCckorcancCc yazdı:Oyunda rahatça sövemedikleri için.samedsedir06 yazdı:Buluşma bana ne zaman gelirse![]()
Neden ölüm oyununda kimse sana vurmadığı halde ölüyosun ?![]()
:arrow: Alan vurduğu için olabılrmi
:arrow: Aşk mı yoksa para mı ?
Dostum Okadar uzatmana gerek yok Yaw hadı uzattın Sorunu sor balı :arrow:MANEVİ BİR DUYGUYA MADDİ ÖLÇÜLER VERMEK BENCE EN HAFİFİNDEN SAÇMALIK OLUR,
MESELA ANNE BENİ KAÇLİRALIK SEVİYORSUN? DİYE BİLİRMİSİN?
MESELA SEVGİLİM SENİN SEVGİN KAÇPARA DERMİSİN?
KUSURABAKMAYIN BEN VİCDANEN BURDA İTİRAZ EDİYORUM BAŞLIK SAHİBİNE,ÖNCE AŞK ÜZERİNE VE SEVGİ ÜZERİNE KURULMUŞ ALEMLERİ HANGİ PARAYLA ÖLÇMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
SORU TEMELDEN YANLIŞTIR MANEVİ HAZLAR VE DUYGULAR EĞER GÖSTERMELİK VE RİYA DEĞİLSE PARAYLA ÖLÇÜLMESİ DAHİ EN HAFİFİYLE SAFDİLLİK OLUR.SEVGİNİN KARŞILIĞI SEVGİDİR,AŞKIN KARŞILIĞI AŞK VE MUHABBETTİR PARANIN KARŞILIĞI PARADIR MADDİYATIN KARŞILIĞI EDERİ MADDİYATTIR.
Düşüncelerimi Yazdım Sadece Tartısmaya Cekmıyelım Lütfen.
samedsedir06 yazdı:Dostum Okadar uzatmana gerek yok Yaw hadı uzattın Sorunu sor balı :arrow:MANEVİ BİR DUYGUYA MADDİ ÖLÇÜLER VERMEK BENCE EN HAFİFİNDEN SAÇMALIK OLUR,
MESELA ANNE BENİ KAÇLİRALIK SEVİYORSUN? DİYE BİLİRMİSİN?
MESELA SEVGİLİM SENİN SEVGİN KAÇPARA DERMİSİN?
KUSURABAKMAYIN BEN VİCDANEN BURDA İTİRAZ EDİYORUM BAŞLIK SAHİBİNE,ÖNCE AŞK ÜZERİNE VE SEVGİ ÜZERİNE KURULMUŞ ALEMLERİ HANGİ PARAYLA ÖLÇMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
SORU TEMELDEN YANLIŞTIR MANEVİ HAZLAR VE DUYGULAR EĞER GÖSTERMELİK VE RİYA DEĞİLSE PARAYLA ÖLÇÜLMESİ DAHİ EN HAFİFİYLE SAFDİLLİK OLUR.SEVGİNİN KARŞILIĞI SEVGİDİR,AŞKIN KARŞILIĞI AŞK VE MUHABBETTİR PARANIN KARŞILIĞI PARADIR MADDİYATIN KARŞILIĞI EDERİ MADDİYATTIR.
Düşüncelerimi Yazdım Sadece Tartısmaya Cekmıyelım Lütfen.
İnsan Uykudan kalktıktan Sonra neden Asabı olur _? :arrow:
Hayat ŞartlarıALKOLIZM yazdı:Düşünmediğin için
Neden saçların gitti samet