ALPARSLAN'DAN VEDA ..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
irfan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ALPARSLAN'DAN VEDA ..

Mesaj gönderen irfan »

Alparslan senin vve senin gibi tüm günlerini emeklerini ve dostlarını bırakıp giden arkadaşlargibi böyle bi anda kopup gitmen ben ve kalan bütün eski oyuncuları inan üzer .kendin diyosun ya 2 senelik emek verdim bukadar basitmi pes etmek. yönetimin yaptıgı ayıp ı yüzüne vurmadanmı gidiceksin kararlılıgını gösterme zamanı şimdi alp geldi zamanı oyuna dön ve hep beraber gelelim üstesinden gereken neyse uygulayalım. elini cebine sokup gitmek yakışmaz Alparslan .sevgi ve saygılar . HAŞİN.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

Neler olmuş forumda böyle!

Alparslan, konuyu az çok anladık ama oyunu bırakma sebeblerini anlamakta zorlanıyorum. Senin yaptığını pire için yorgan yakmaya benzetirim. Birilerine kızmış olabilirsin, Plus almayı kes bu onlar için en büyük cezadır zaten. Oyunu bırakmak bir nevi kendinide cezalandırmaktır. Başka bir neden den dolayı oyunu bırakmak istiyorsan Eyvallah! Ona seni seven dostların birşey demez hatta seni oyunu bırakmak için zorlarlar ki, senin özel yaşantını düzene sokmak için bu oyuna harcadığın zamanı oraya harca diye. Oyunu bırakmak burada edindiğin dost ve arkadaşlarıda bırakmak olmuyormu? Diğer haberleşme araçları bu oyunda edindiğin arkadaşlıkları sürdürmekte pek yeterli kalmaz. Biz sanalda olsa arkadaşlarımızla bir arada kalıp bazı aktiviteler gerçekleştirmiyormuyuz. Bu sanki nebiliyim bir kahvehane, Lokanta, Bar veya bir çeşme başı sohbetleri gibi bir arada bulunduğumuz zamanlara benzemiyormu?

O yüzden oyunu bırakma kararını bir daha gözden geçirmeni senden rica ediyorum.

[GM] Arkadaşımızında açıklamalarını okudum. Haklı olduğu yerler yokmu elbette var ama yine aynı hataya düşmüş.
Bu oyun sizindir diyor. Hayır!
Bu oyun bizim değil, hiçbirzamanda bizim olmadı, olamazda. Bizler bu oyunda misafiriz bugün varız yarın yokuz. Bu oyunun sahipleri ise bir misafire nasıl davranılması gerekiyorsa o şekilde davranmak zorundalar, yani onlar daha anlayışlı olmalı. Diyebilirlerki misafir bana hakaret ve küfür ediyor bende evimden kovuyorum. Peki bu tür davranışların bir anlık kızgınlıktan kaynaklandığını düşünmek zormudur? Bunun için bir uyarı gerekmezmi? Günümüzde idam cezalarını bile hemen uygulamaya koymayıp 1 sene veya daha uzun bir müddet sonra gerçekleştiriyorlar olası bir hatayı önlemek için. Alparslan'ın mevzusunda ise kesin bir yargıya varıp hemen uygulamaya koyulmasındaki nedeni aklı selim olan kimse anlamayacaktır ve tepkiler bu yüzden artacaktır.

[Gm] ısrarla biz tarafsız davranmaya çalışıyoruz diyorlar, yapmayın arkadaşlar siz hakim değilsiniz bu işin eğitimini almadınız tarafsız olmanız mümkün değil. Size bir olay anlatayım. Yargıladığımdan değil sakın yanlış anlaşılmasın.
[GM]Orti bu arkadaş yeni [GM] oldu galiba. Bizim sunucumuzda yeni kurulan ve Kfygfb nin öncülük ettiği bir loncada başkan olarak gözüküyordu. Geçenlerde bizim sunucumuza gelip nasıl yaptıysa Kfygfb yi Babaalideki kafeslerin içine gönderdi. Arkadaşı olarak. Şimdi düşünün herhangi bir oyuncu Kfygfb ile ters düşerse [Gm]Orti sizce tarafsız kalabilirmi? Bana kimse kalkıpta tarafsız olur demesin, inandıramazsınız. O yüzden gerçekçi olup bizlere sadece gerçeklerden bahsederseniz bizlerde ona göre tavrımızı alırız. Herkesin kendine göre doğruları ve yanlışları yokmu? Bir forum veya oyun yöneticisinin kendi doğrularını bize genel doğrular gibi empoze etmesini doğru bulmam.
Bize şunu diyeceksiniz;
Sizler bu oyunu oynamak istiyorsanız bizim bazı kurallarımız var onlara uymak zorundasınız (bu kurallar Genel Duyurular bölümündeki gibi üstün körü değil daha açıklayıcı olmalı. O kurallar içerisindeki tartışma yapılamaz anlamındaki madde kadarda anlamsız olmamalı.) eğer bu kurallara uymazsanız cezalar şu şekilde verilir. Bu bukadar basittir ama dersenizki sizlerde bu oyunun "sahibisiniz" bu KURALLAR işlemez. Bizi oyununuza ortak etmeyin. Bize bir oyun sunuyorsunuz. Bu sunduğunuz oyunu en iyi şekilde yapmaya bakın. Bizler memnun kalırsak devam ederiz veya etmeyiz. Sizin göreviniz bizleri memnun etmek.
Bir yanlışta şu. Çoğu kişi bu oyunda gönüllü çalışıyor. Kimse kimseyi hele biz oyuncular silah zoru ile gönüllü ol demiyoruz. Gönüllü olmak demek bunu diğer oyunculara karşı bir silah olarak kullanmak demek değildir. Gönüllü isen gönüllüsün bunu benim kara kaşım kara gözüm için yapmıyorsunuz.

Karşılıklı yazılan yazılara karşı benim gördüğüm bazı detayları kendimce açıklamaya çalıştım. Bu açıklamalar "BENCE" dir.

Alparslan kardeşim sana tekrar kararını gözden geçirmeni söylemekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Herkese iyi oyunlar, kalın sağlıcakla.

Civra_____________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
AlparslAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AlparslAN »

Sevgili Haşin ve Civra
Yönetim ile forumda tartışmam sonucunda Hesabım Ve Hesabıma Bağlı Olarak Bütün Charlarım Bloklanmıştır.
Forumda yaşanan bu olayı oyun atmosferıne ne hakla taşıdılar bu hakkı bunlara kim veriyor bunlar kim oluyor diye isyanımız.
Eğerki bir kural var ise oda şunlardır ...

Forum Kuralları :

viewtopic.php?f=52&t=18

Buda Sözleşme

http://www.istanbuloyun.com/support/legal.htm

Bu oyunu oynuyorsak isek bu kurallara tabıyız demektir .
Neymiş geçmişdede örnekleri varmış forumda ısrarla zıtlaşırsan oyundada bloklanırmışsın.
Geçmişde örnekleri olması sizin kararınızın doğruluğunu değil geçmişdede yaptıgınız hataların bir göstergesidir.
Yöneim ekibi bağımsız olarak hareket edebilir diye bir kural oldugunu ben gormedım
Kendi koydugu kurallara dahi sadık olmayan Yönetim
Gökden inme kurallarla üyelere keyfi mudahalede bulunmaktadır..

Resim
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

AlparslAN yazdı:Sevgili Haşin ve Civra
Yönetim ile forumda tartışmam sonucunda Hesabım Ve Hesabıma Bağlı Olarak Bütün Charlarım Bloklanmıştır.
Forumda yaşanan bu olayı oyun atmosferıne ne hakla taşıdılar bu hakkı bunlara kim veriyor bunlar kim oluyor diye isyanımız.

Forum Kuralları :

viewtopic.php?f=52&t=18

Buda Sözleşme

" + "
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Myrosa »

AlparslAN yazdı:Sevgili Haşin ve Civra

Forum Kuralları :

viewtopic.php?f=52&t=18

Buda Sözleşme

Neymiş geçmişdede örnekleri varmış forumda ısrarla zıtlaşırsan oyundada bloklanırmışsın.
Geçmişde örnekleri olması sizin kararınızın doğruluğunu değil geçmişdede yaptıgınız hataların bir göstergesidir.
Yöneim ekibi bağımsız olarak hareket edebilir diye bir kural oldugunu ben gormedım
Kendi koydugu kurallara dahi sadık olmayan Yönetim
Gökden inme kurallarla üyelere keyfi mudahalede bulunmaktadır..

Banko !
Resim
arslan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arslan »

yonetım sesımıze kulak verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arslan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arslan »

yonetım ıstıfa yonetım ıstfa arkadaslar destekleyın yonetım ıstıfa :evil: bunu hakedıyolar becerıksız yonetım ıstıfa
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Emmi »

Bütün yorumları tek tek okudum.
Bütün arkadaşlar aynı görüşü savunurken sadece bir GM yorum yapmış ve aksini ispatlama çabasına girmiş.
Forum kuralları belli ama cezalar belli değil, bu bir eksik ama kabul eden yok.
Oyun kuralları belli değil nerdeyse ve ceza larda aynı şekilde belli değil bu yıllların eksiği ama kimse görmüyor.
Ayrımcılık var ve büyük ölçüde var buna bizzat şahidim ve her fırsatta söylüyorum.
Benim yaşadığım olayı göz önüne alalım misal Alparslan gibi bir duruma düşmüştüm açtığım konular içeriğine bakılmadan sırf konuyu ben açtım diye silinmişti ve Alparslan ın verdiği tepkinin on katını vermiştim gerek forumda gerek oyun içerisinde gerçekten çok aşırıya giden tepki vermiştim. Ancak bana oyun içerisinde herhangi bir ceza verilmemiş sadece forumdaki hesaplarım ceza almıştı. Şimdi kim bunun ayrımcılık olmadığını düşünebilir. Kaldıki ben hiç bir Gm ve Dev ile yakınlığımda yoktu neden benim yaptıklarım es geçilirken Alparslan a bu kadar ağır ceza verilmişti. Neden bu işin bu kadar büyümesine sebep olmuştu yönetim.
Az önce okuduğum Gm yorumunda ip ler takip ediliyor falan filan yazmış.
Peki o zaman bu oyunda hırsızlık dolandırıcılık diz boyu olmasına rağmen sizler kılınızı kıpırdatmıyordunuz.
Bir arkadaşın bahsettiği gibi Alnı secde de olan annemize, beşikte kız kardeşimize. Bildiğimiz ve sonuna kadar savunduğumuz değerlere bir hiç gibi küfürler savuran insanlara sadece susturma kadar pasif bir ceza verirken
Alparslan ın sizlere söylediği sizlerin Hakaret olsarak algıladığınız bir iki kelime sayesinde bu derece ağır bir ceza vermek sizce ayrımcılık değilmi. Sizler insansınız Hakarete bile tahammülünüz yokken. Bizler ne oluyoruz anamıza küfür edilirken ve küfür eden kişiyi her gün karşımızda konuşurken görünce bizler ne oluyoruz.
Elinizdeki yetki ile neden eksikleri düzeltmek bu oyunda veya forumda değişmesini istenilen şeyleri düzeltmeye çalışmak veya sorunu olanın sorununu dinlemeye çalışmak yerine sadece kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanıyorsunuz bu yetkiyi. Biraz empati kurmaya çalışmaktan neden kaçıyorsunuz.
Neden sadece biz haklıyız diyorsunuz. Neden size atfedilen bazı suçları veya söylenilen hatalarınızı neden kendinizinde birer insan olduğunuzu unutarak ''olamaz hatalı sizsiniz'' diye üsteliyorsunuz?

Şimdi bizleride forumda sizlerin eksiklerinizi söylediğimiz için aynı cezayı verin.
Silin konuları kaçın eksikleri görmekten. Silin konularıki insanlar biraz daha hırslansın.
İnsanlar hakaret yağdırsınki onlarıda cezalandırın.
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

Emmi yazdı:Bütün yorumları tek tek okudum.
Bütün arkadaşlar aynı görüşü savunurken sadece bir GM yorum yapmış ve aksini ispatlama çabasına girmiş.
Forum kuralları belli ama cezalar belli değil, bu bir eksik ama kabul eden yok.
Oyun kuralları belli değil nerdeyse ve ceza larda aynı şekilde belli değil bu yıllların eksiği ama kimse görmüyor.
Ayrımcılık var ve büyük ölçüde var buna bizzat şahidim ve her fırsatta söylüyorum.
Benim yaşadığım olayı göz önüne alalım misal Alparslan gibi bir duruma düşmüştüm açtığım konular içeriğine bakılmadan sırf konuyu ben açtım diye silinmişti ve Alparslan ın verdiği tepkinin on katını vermiştim gerek forumda gerek oyun içerisinde gerçekten çok aşırıya giden tepki vermiştim. Ancak bana oyun içerisinde herhangi bir ceza verilmemiş sadece forumdaki hesaplarım ceza almıştı. Şimdi kim bunun ayrımcılık olmadığını düşünebilir. Kaldıki ben hiç bir Gm ve Dev ile yakınlığımda yoktu neden benim yaptıklarım es geçilirken Alparslan a bu kadar ağır ceza verilmişti. Neden bu işin bu kadar büyümesine sebep olmuştu yönetim.
Az önce okuduğum Gm yorumunda ip ler takip ediliyor falan filan yazmış.
Peki o zaman bu oyunda hırsızlık dolandırıcılık diz boyu olmasına rağmen sizler kılınızı kıpırdatmıyordunuz.
Bir arkadaşın bahsettiği gibi Alnı secde de olan annemize, beşikte kız kardeşimize. Bildiğimiz ve sonuna kadar savunduğumuz değerlere bir hiç gibi küfürler savuran insanlara sadece susturma kadar pasif bir ceza verirken
Alparslan ın sizlere söylediği sizlerin Hakaret olsarak algıladığınız bir iki kelime sayesinde bu derece ağır bir ceza vermek sizce ayrımcılık değilmi. Sizler insansınız Hakarete bile tahammülünüz yokken. Bizler ne oluyoruz anamıza küfür edilirken ve küfür eden kişiyi her gün karşımızda konuşurken görünce bizler ne oluyoruz.
Elinizdeki yetki ile neden eksikleri düzeltmek bu oyunda veya forumda değişmesini istenilen şeyleri düzeltmeye çalışmak veya sorunu olanın sorununu dinlemeye çalışmak yerine sadece kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanıyorsunuz bu yetkiyi. Biraz empati kurmaya çalışmaktan neden kaçıyorsunuz.
Neden sadece biz haklıyız diyorsunuz. Neden size atfedilen bazı suçları veya söylenilen hatalarınızı neden kendinizinde birer insan olduğunuzu unutarak ''olamaz hatalı sizsiniz'' diye üsteliyorsunuz?

Şimdi bizleride forumda sizlerin eksiklerinizi söylediğimiz için aynı cezayı verin.
Silin konuları kaçın eksikleri görmekten. Silin konularıki insanlar biraz daha hırslansın.
İnsanlar hakaret yağdırsınki onlarıda cezalandırın.
Kelimeler sanki zihnimi okumuş gibi gerçekten açık ve net açıklanmış durumda...
+
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Emmi »

Kimse kusura bakmasın.
Biz ne Mevlana yız Nede Tebrizli Şems bize biri küfür ettimi bizde hiddet artar sabredemeyiz.
Ama görüyorumki bu yapılanın karşısında En az Mevlana veya Tebrizli Şems kadar tasavvuf a ermişiz ki biz bu yapılanlara rağmen hala bize yapılanı yapmıyoruz. Küfür e bu kadar sene boyun eğmişiz eyvallah demişiz.
Bize bu öğüdü verenler ise Hakaret e bile sabr edememiş. Helal olsun bize ne diyeyim.
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön