İmza Yapılır..
- Cratos
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Sibilings Of Times
Re: İmza Yapılır..
Bir Tanede Bana yapsan senin o Ortadaki gaffar lı gidi renk seçimi senin ama yazı tipi aynı çar adı Archımedes Şimdiden sağol :geek:
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa

- xxMAJORxx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: m yok
Bende imza isterim
Tarifi : 2 ejder asanın arasında IxIxMAJORxIxI üstünde de Kudret yazabilirmi
Tarifi : 2 ejder asanın arasında IxIxMAJORxIxI üstünde de Kudret yazabilirmi

IxIxMAJORxIxI[(^)Ejder Asa ]
- Cccyenilmezccc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
bunları nasıl yapıyorsunuz lütfen öğretin
- Cccyenilmezccc
- Salgın Koruyucusu
benimki de ayı olsun bıcaksırtı kılıç olsun ortada Çılqınxaos yazsın ve yazının altındada bir bıçaksırtı olsun
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Bleeding Cowboys aradığın fontun ismi ve bu vesileyle konuyu görüntüleyen,görüntüleyecek olan bu işle ilgilenen arkadaşlaraNothingMan yazdı:
Yazı tipin çok güzel özellikle kendine yaptığın ikinci imzadaki yazı tipi, adını söyle de bende indireyim
işlerine yarayacak bir bilgi vereyim,tasarımın yarısı yazı tipidir.Bir tane ecel getirenin yanına yazı yazarsın gelirler bir şeye benzememiş derler,doğru yazı tipini seçmek olası saldırıları engelleyecektir.Font konusunda yardıma ihtiyacı olanlar ulaşabilirler.
2006-2013
izdirapgrafik yazdı:Bleeding Cowboys aradığın fontun ismi ve bu vesileyle konuyu görüntüleyen,görüntüleyecek olan bu işle ilgilenen arkadaşlara işlerine yarayacak bir bilgi vereyim,tasarımın yarısı yazı tipidir.Bir tane ecel getirenin yanına yazı yazarsın gelirler bir şeye benzememiş derler,doğru yazı tipini seçmek olası saldırıları engelleyecektir.Font konusunda yardıma ihtiyacı olanlar ulaşabilirler.
- Font, çalışırken en zorlandığım konulardan biri. Güzel bir arşivin varsa bana yardımcı olabilir misin?
Teşekkürler.
2009-2013
gercekten guzel olmus tebrıklerNothingManxI yazdı:Mete benim kardesim gibidir.
Emin ol yazdigima alinmaz![]()
Buyur kendime imza yaptim , her yerini de kestigimi dusunuyorum.
Mete kardesim fotograf bu, bunu ortadan(sagdan sola) ikiye bolup , ikisini de hizli resime yukleyip bana yollasana...
http://d1207.hizliresim.com/z/r/b06jj.png
Hareketli yapicaktim da beceremedim
Beyler Kusura bakmayın uzun Süre imzalarınızı yapamadım birazdan hepsini teker teker yapmaya başlıyacağım...
- Cccyenilmezccc
- Salgın Koruyucusu
abi bana bi bakarmısın ya özelmesajla bi şu konuyu konuşalım allahını seversenizdirapgrafik yazdı:Bleeding Cowboys aradığın fontun ismi ve bu vesileyle konuyu görüntüleyen,görüntüleyecek olan bu işle ilgilenen arkadaşlaraNothingMan yazdı:
Yazı tipin çok güzel özellikle kendine yaptığın ikinci imzadaki yazı tipi, adını söyle de bende indireyim
işlerine yarayacak bir bilgi vereyim,tasarımın yarısı yazı tipidir.Bir tane ecel getirenin yanına yazı yazarsın gelirler bir şeye benzememiş derler,doğru yazı tipini seçmek olası saldırıları engelleyecektir.Font konusunda yardıma ihtiyacı olanlar ulaşabilirler.
- Cccyenilmezccc
- Salgın Koruyucusu
GaffarBEY yazdı:Beyler Kusura bakmayın uzun Süre imzalarınızı yapamadım birazdan hepsini teker teker yapmaya başlıyacağım...
ABİ ALLAH AŞKINA ŞU KONUYU ÖZEL MESAJLA TERTIŞALIM YA
BU ARADA BENİMLE ARKADAŞ OLURMUSUN DİĞER ARKADAŞLARDA OLMAK İSTERSE BEN TEKLİFLERE ACIĞIM İSTEYEN ÖZELMESAJ ATSIN KONUŞAK