**Ecel in Latif in Gücü (Kötüleyenler bir bakın)**

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: **Ecel in Latif in Gücü (Kötüleyenler bir bakın)**

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:Ama Latif 1500 vuruyorsa millet niye Ecel Getiren üretsin ki. Aralarında yarı yarıya süre farkı var yine de Latif, Ecel Getiren'e yakın vuruyor. Vs'de de yaratı keserken de daha etkili olur Latif.

latif yaratık keserken karşısında hiçbir silah vuramaz. ben oyüzden ecel üretmeyeceğim letif üreteceğim.

sen bişey üretmediysen bu kadar kesin konuşma istersen. bırakta üretenler kesin konuşsun
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:Ama Latif 1500 vuruyorsa millet niye Ecel Getiren üretsin ki. Aralarında yarı yarıya süre farkı var yine de Latif, Ecel Getiren'e yakın vuruyor. Vs'de de yaratı keserken de daha etkili olur Latif.

latif yaratık keserken karşısında hiçbir silah vuramaz. ben oyüzden ecel üretmeyeceğim letif üreteceğim.

sen bişey üretmediysen bu kadar kesin konuşma istersen. bırakta üretenler kesin konuşsun

ben gözlemlerimi yazdım 2 şaheseri kullananları da kaç kere izledim.kusura bakmayın eceli çok iyi gözlemleyememişim ama ben bildiklerimi yazdım.
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

matematıkkle aram ıyı değıldır
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Resim

Yukardaki resime göre hasar olarak, ecel getirenin verdiği hasar(49-99) latifin verdiği hasardan(16-31) 3 kat fazla( daha fazla). Yani ecel getiren 4 saniyede iki vuruş yapınca 2*=1500=3000 vuruyorsa latif 4 saniyede 4 vuruş yapıp 4*500=2000 vuracak nasıl oluyorda latif daha iyi oluyor bunu biri anlatabilirmi bana. SVH değeri nedir bunu da bir zahmet bilen bir arkadaşımız açıklasın.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Ecele Kötü Diyenler Birdaha Baksın...

Mesaj gönderen yarar »

cynsure09 yazdı:Forumu uzun süredir inceliyorum ve ecel hakkında çok kötü yorumlar var.Bu yorumları okuduğumda yönetime şikayet milyonlarca kat artmış.Sanırım sadece ecele şikayet var.Ecel kötü vurabilir ama çok önyargılı davranıyorsunuz...

Full Element Ardenneler 2 kişiyi örnek alalım.Birinde ecel birinde yücelen halit osmiridyum kafa.Ws deki vuruşları inceliyoruz.

Ecel 2 saniyede bir vuruyordu.Kafa koparan 3.2 ile 3 ün birleştiği bir saniye ele alalım.(Sert Ağır kullanmadan)

Ecel gördüğüme göre 1500 küsür vuruyormuş.Kafa koparan 2000 vurar OkO da.

2x3=6 nın katını alalım.Örneğin 6x2 yi ele alalım = 12.

Ecel 1500 vuruyordu.12 saniyede 6 kere vuracaktır. 12:2=6 1500x6= 9000 değil mi.

Kafa koparana gelince...12 saniyede 4 kere.12:3=4 . 2000x4=8000 edecektir.

Ecellinin üstü full saldırı değil miydi?Eceli de 20.000 saldırı vermiyor muydu.20.000 saldırı fark.Büyük ihtimal ıskasız vurar.Kafa koparanlı ise ıska yapabilir değil mi.Bu da ws de üstünlük sağlamanıza neden olacaktır.

Sanırım çoğu sorun Canavar kesmede idi.Evet canavarlara karşı hazırlandı (maximum hasar) ama önyargılı olup bu canavarlara karşı denediğiniz (!) için olmuyor.Açık konuşmayacağım bunda.

Yönetimin bu silahı yeraltı için yaptığını nerden biliyorsunuz da yönetime ahkam kesiliyorsunuz?Ve neden ecel in hasarı 99 acaba.Şaheser olsaydı bu 200 leri bulurdu ama nedeni var elbet.

Önyargılı olmayın.

Sabredin...
Merhabalar
Açıklaman güzel ve hoş ancak sen diyorsunki vs de yetenek kullanma o zaman yetenekler neden var ??
Bu durumda ya yetenekte sorun var yada ecel de....
En son yarar tarafından 18 Şub 2010 21:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

LASTDRAGON yazdı:Resim

Yukardaki resime göre hasar olarak, ecel getirenin verdiği hasar(49-99) latifin verdiği hasardan(16-31) 3 kat fazla( daha fazla). Yani ecel getiren 4 saniyede iki vuruş yapınca 2*=1500=3000 vuruyorsa latif 4 saniyede 4 vuruş yapıp 4*500=2000 vuracak nasıl oluyorda latif daha iyi oluyor bunu biri anlatabilirmi bana. SVH değeri nedir bunu da bir zahmet bilen bir arkadaşımız açıklasın.

svh = saniyede verdiği hasar

kritik vuruş yüzdesi = kritik vurduğu hasrın asıl hasara oranı

şimdi latif normalde 1500 vuruyor ama kiritk 3500-3000 vuruyor yani normal vuruşundan 2 kattan daha fazla ve vuruşlarının %50 sine yakın kritiği var. bunları hesaba kat + ecelden 2 kat daha hızlı olduğunu düşünürsen.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Resim

svh = saniyede verdiği hasar

kritik vuruş yüzdesi = kritik vurduğu hasrın asıl hasara oranı

şimdi latif normalde 1500 vuruyor ama kiritk 3500-3000 vuruyor yani normal vuruşundan 2 kattan daha fazla ve vuruşlarının %50 sine yakın kritiği var. bunları hesaba kat + ecelden 2 kat daha hızlı olduğunu düşünürsen.
svh si daha yüksek o zaman ecelin sende hem svh sine hemde verdiği hasar bir bak ozaman ecelin .
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

yarar yazdı:
cynsure09 yazdı:Forumu uzun süredir inceliyorum ve ecel hakkında çok kötü yorumlar var.Bu yorumları okuduğumda yönetime şikayet milyonlarca kat artmış.Sanırım sadece ecele şikayet var.Ecel kötü vurabilir ama çok önyargılı davranıyorsunuz...

Full Element Ardenneler 2 kişiyi örnek alalım.Birinde ecel birinde yücelen halit osmiridyum kafa.Ws deki vuruşları inceliyoruz.

Ecel 2 saniyede bir vuruyordu.Kafa koparan 3.2 ile 3 ün birleştiği bir saniye ele alalım.(Sert Ağır kullanmadan)

Ecel 1500 vuruyordu.12 saniyede 6 kere vuracaktır. 12:2=6 1500x6= 9000 değil mi.

Ecellinin üstü full saldırı değil miydi?Eceli de 20.000 saldırı vermiyor muydu.20.000 saldırı fark.Büyük ihtimal ıskasız vurar.Kafa koparanlı ise ıska yapabilir değil mi.Bu da ws de üstünlük sağlamanıza neden olacaktır.

Sanırım çoğu sorun Canavar kesmede idi.Evet canavarlara karşı hazırlandı (maximum hasar) ama önyargılı olup bu canavarlara karşı denediğiniz (!) için olmuyor.Açık konuşmayacağım bunda.

Yönetimin bu silahı yeraltı için yaptığını nerden biliyorsunuz da yönetime ahkam kesiliyorsunuz?Ve neden ecel in hasarı 99 acaba.Şaheser olsaydı bu 200 leri bulurdu ama nedeni var elbet.

Önyargılı olmayın.

Sabredin...
Merhabalar
Açıklaman güzel ve hoş ancak sen diyorsunki vs de yetenek kullanma o zaman yetenekler neden var ??
Ecel zaten Max. Hasar yazdığı için üretenler Vs için üretmemiştir ki.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

complex yazdı:
yarar yazdı:

Önyargılı olmayın.

Sabredin...
Merhabalar
Ecel zaten Max. Hasar yazdığı için üretenler Vs için üretmemiştir ki.
evet zaten max hasar neden vs yi ele alıyor millet anlamak gerçekten zor acaba yaratıklarda bir işe yaramadığını görüyorlar mı benim gibi belki bundan olabilir. Yoksa max hasar bir silahı ne diye vs de deniyorsunuz ki ? Zaten üreten ecel getireni yaratıklara iyi vurur diye üretti.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

svh nin yaratık keserken pek bir önemi yok asıl önemli olan sekmamasi hızı ve kritği. ecelin kritiği ile latifinki aynı. ikiside aynı kritik vuruyor hemde latif çok daha fazla kritik vuruyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön