Gm KaPLaN ın durduk yere yaptığı yaptırım !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Gm KaPLaN ın durduk yere yaptığı yaptırım !

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Bu Hatayı Eğer Düzeltmesse Ben Bu Fotoyu Kopyalayıp Hızlı desteğe Atıcam Şimdi.. Bu Ne Saçmalıktır.. Yuh Ya Bi yere Kadar Tamam Kardeşim.
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Ultor Sana da Yakıştıramadım Şimdi Bu Fotoyu Kaldırıyorsun Açıklaması Küfür argo Nerede ?? Ben bir Argo Kelimeye Bile rastlamadım Ama Kaplanın Bu Yaptığı GErçekten Yakışıksız. REzilliğin Ötesi Kaplanın Yatpığı GM liği Kendi Çıkarları İçin Kullanıyor.. Kaplan İstifa...
Resim
Video kaldırılmıştır.
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

Uygulanan cezalar için bir itirazın olduğu zaman forum değil de http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden "Ceza İtirazı - Bilgilendirme" butonuyla destek alman daha mantıklı çünkü hakkını bu şekilde savunduğunu söyleyemezsin. Sadece tek taraflı bir teşhir girişimi olmaktan öteye gitmez.

Unutmadan, ceza itirazı değerlendirmesinde ceza uygulandığı esnada gözden kaçan bir durum varsa, loglarının incelenmesi sonucu ceza kaldırılabileceği gibi ağırlaşabilir de.

Benim şahsi düşüncem budur. Ancak her mercinin bir üst merciye yaptığı tüm yaptırımları raporladığını sanıyorum. Keyfi yada nedensiz daha doğrusu belgesiz hiç bir yaptırım uygulamaz yönetim. Zaten yönetim de seçilmiş ve bireysellikten uzak sadece bulunduğu konuma has kararlar verecek kişiler var ve bu konuda eğitim de veriliyordur. Eğer ki sana verilen cezaya haksız diyorsan destek birimiyle irtibat kur ve hakkını sonuna kadar ara.

Mesela evine hırsız girince sokakta ne kadar bağırsan da gidip hakkını aramadığın sürece kimsenin bir yardımı olmaz. Ancak çalındığını düşündüğün eşyayı koyduğun yeri unutmuş olma ihtimalin de her zaman vardır... Herkes (oyuncu olarak bizler) orada olanları ve kusurun varsa kusurlarını göremeyiz, yönetimde bir oyuncu çevren ve dostların olduğunu düşündüğü için ceza nedenini genel etkileşimde üçüncü şahıslara teşhir etmez... Hakkında asılsız ve yıpratma niteliğinde konular açılsa bile oyuncuları düşünerek susmaktadır. Buda aslında oyuncuya verilen değerin bir göstergesidir. Demem o ki, hakkını doğru yerde ara ve oradan olası dönüşü iyi tart ve incele...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mrdz yazdı:Uygulanan cezalar için bir itirazın olduğu zaman forum değil de http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden "Ceza İtirazı - Bilgilendirme" butonuyla destek alman daha mantıklı çünkü hakkını bu şekilde savunduğunu söyleyemezsin. Sadece tek taraflı bir teşhir girişimi olmaktan öteye gitmez.

Unutmadan, ceza itirazı değerlendirmesinde ceza uygulandığı esnada gözden kaçan bir durum varsa, loglarının incelenmesi sonucu ceza kaldırılabileceği gibi ağırlaşabilir de.

Benim şahsi düşüncem budur. Ancak her mercinin bir üst merciye yaptığı tüm yaptırımları raporladığını sanıyorum. Keyfi yada nedensiz daha doğrusu belgesiz hiç bir yaptırım uygulamaz yönetim. Zaten yönetim de seçilmiş ve bireysellikten uzak sadece bulunduğu konuma has kararlar verecek kişiler var ve bu konuda eğitim de veriliyordur. Eğer ki sana verilen cezaya haksız diyorsan destek birimiyle irtibat kur ve hakkını sonuna kadar ara.

Mesela evine hırsız girince sokakta ne kadar bağırsan da gidip hakkını aramadığın sürece kimsenin bir yardımı olmaz. Ancak çalındığını düşündüğün eşyayı koyduğun yeri unutmuş olma ihtimalin de her zaman vardır... Herkes (oyuncu olarak bizler) orada olanları ve kusurun varsa kusurlarını göremeyiz, yönetimde bir oyuncu çevren ve dostların olduğunu düşündüğü için ceza nedenini genel etkileşimde üçüncü şahıslara teşhir etmez... Hakkında asılsız ve yıpratma niteliğinde konular açılsa bile oyuncuları düşünerek susmaktadır. Buda aslında oyuncuya verilen değerin bir göstergesidir. Demem o ki, hakkını doğru yerde ara ve oradan olası dönüşü iyi tart ve incele...

Biz Bunu Biliyoruz Fakat Gönderince yönetim Kendi Hatasını Aa Biz hata Yapmışız mı diyecek REsmen Kaplan Kendi Çıkarları İçin GM liği Kullanıyor... Eğer Bu Gm Böyle Devam Ederse Diğer Herkes de Zarar Görecektir.. Ufak Bir Tartışmaya Böyle Yapması Yetkilerini Kullanabilir Fakat Kimsenin Emeğiyle Oynayamaz.
İkv İnşallah batar. Bu Kadar Diyorum .. Benim Kardeşim Kadar sevdiğim birine Haksızlık Yapılmasına Göz yumamam.. Sonuna Kadar Destekliyorum FERHATI
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

cemadrian yazdı:Resim

Gördüğünüz gibi hiç birşey yapmadığım halde klandan da çıkmadığım halde 1 2 bölgeden atıştıktan sonra kendiliğinden klandan çıktınız yazdı ve 1000 şan 1000 kp gitti bu nasıl bir emek hırsızlığıdır. 2 tartıştık diye yetkini kullanıp böyle oyunlar yapmak yakışıyor mu sana KapLaN ?

Beyler herkes akıllı olsun bu elemanın arkasında Baykuş Reyiz loncası var adamı ezer geçeriz hareketlerinize dikkat edin. :ugeek:
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Bu tür şeylere bile gülüp,dalga geçecek seviyede insanlarsınız biraz ciddi olun.Ortada bir saçmalık ve haksızlık var.Ayrıca dikkatimi bir şey çekti diğer GM'Ler de konuyu görüntüleyip düzenlemeler yapıyorlar hiç bir açıklama da bulunmuyorlar.Bu nasıl bir yönetim? Çocuk musunuz?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizard »

OenomauS yazdı:Vay arkadaş ne günlere kaldık

Ben inanmıyorum bu Relaxefendy midir nedir? Gene gündem yapmak için açmış işte

Adamın hayatı yalan. La olum az sakin durda belki seni rehber yaparlar.
sen sezon finalinde ölmedin mi gardaş ne arıyosun buralarda
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

................
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
OenomauS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Capua

Mesaj gönderen OenomauS »

Wizard yazdı:

Olabilir sezon finalin ölmüş olabilirim. Ama bu konuyu açan Relaxefendy de trafik kazasında ölmüştü. O ne arıyor burda?

Hadi ateistler bunuda açıklayın
Resim
OenomauS
ECEL GETİREN*
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

OenomauS yazdı:
Wizard yazdı:

Olabilir sezon finalin ölmüş olabilirim. Ama bu konuyu açan Relaxefendy de trafik kazasında ölmüştü. O ne arıyor burda?

Hadi ateistler bunuda açıklayın
Biz ateist değilizki a.mk
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön