loa bunu havada karada suda uzayda ağacın üstünde çatının altında kömürlükte sonra suyun altında geminin üstünde arabanın egsoz borusunda hatta vs ye katılmasa bile yener..Vandervaart yazdı:Quake dediğim gibi KURA ile çekilior..Milletin itemine göre değil bu yarışma.Merak etme beni bu sunucuda küçük düşürebilecek kimse olmadı bu saatten sonrada olamaz.He benimde kimseyi küçük düşürme gibide bi hedefim yok.
Ama bu tartışmayı uzatmaya gerek yok.Çünkü ben bu yarışmaya katılmam.Ölesine yazdım bende çıkmışım.Benim yerime zaten sen gircen merak etme rakibinde belli.Bakalım bu sözlerini icraata çevirebilcen mi.Acaba Loaya yenilirsen ne diyebilcen onu merak ediorum .. İyi forumlar
Sunucu Şampiyonası - Fikstür
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- kadim
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
ben YöRüKeFee nin kazanmasını istiyorum
ama en çekişmeli olacak ws Cry tek in ws si olacak basarılar
ama en çekişmeli olacak ws Cry tek in ws si olacak basarılar

-
- Kadim Hidra Avcısı
Quake çok konuşuodun katılamadın diye çok favoriydin.2-0 yenilmişin bu sana ders olsun 
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
Dediğim Gibi
Deathxjudge Vs RİCMEHEL Final Olur
Deathxjudge Vs RİCMEHEL Final Olur

Video kaldırılmıştır.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nerde çıkarım varsa..
quakex58 yazdı:Arkadaşlar Saşmalıgın Daniskası sızna ypıcanz ıse smdı warya turnuvanın favorılerındeım ama ıste yedeklerdeym sadece sıze guluyorum baska bısı demıyorum basarılar:) Yonetımın adeletı bu
iyi forumlar
quakex58 yazdı:Benım Vandere Bısey Dedıgım Yok ama Sacmalık Snn kazanma ıhtımalın 0 bnm hıc deglse bıle 0,1 var snn o bıle yok o yuzden dıyorum kmseyı kucumsemek degl adamacım yapıcaklarsa bı ısı duzgun yapcaklar bnm belırtmek ıstedıgım yonetımın sacmalıgı vanderı hıc bır sklde kuck dusurmek ıstemem
quakex58 yazdı:Tamam ıste O kuralara bnm şikayetım
quakex58 yazdı:İteme Gore alıcaklardı evet smdı vander katılırsam bnm hakkm ynmıs olcak o nolucak ?
haydegidelumm yazdı:loa bunu havada karada suda uzayda ağacın üstünde çatının altında kömürlükte sonra suyun altında geminin üstünde arabanın egsoz borusunda hatta vs ye katılmasa bile yener..Vandervaart yazdı:Quake dediğim gibi KURA ile çekilior..Milletin itemine göre değil bu yarışma.Merak etme beni bu sunucuda küçük düşürebilecek kimse olmadı bu saatten sonrada olamaz.He benimde kimseyi küçük düşürme gibide bi hedefim yok.
Ama bu tartışmayı uzatmaya gerek yok.Çünkü ben bu yarışmaya katılmam.Ölesine yazdım bende çıkmışım.Benim yerime zaten sen gircen merak etme rakibinde belli.Bakalım bu sözlerini icraata çevirebilcen mi.Acaba Loaya yenilirsen ne diyebilcen onu merak ediorum .. İyi forumlar
ARTIK KAPAK MI DESEM, DAMACANA MI DESEM() SİZE ! YA AZ ADAM OLUN . O KADAR..; ÖTTÜNÜZ EEEEEEEEEEEEEE sayın ordinaryuslar afferin lan bursalı vander

Aferim Sana Ferhat Malıabidin35 yazdı:quakex58 yazdı:Arkadaşlar Saşmalıgın Daniskası sızna ypıcanz ıse smdı warya turnuvanın favorılerındeım ama ıste yedeklerdeym sadece sıze guluyorum baska bısı demıyorum basarılar:) Yonetımın adeletı bu
iyi forumlar
quakex58 yazdı:Benım Vandere Bısey Dedıgım Yok ama Sacmalık Snn kazanma ıhtımalın 0 bnm hıc deglse bıle 0,1 var snn o bıle yok o yuzden dıyorum kmseyı kucumsemek degl adamacım yapıcaklarsa bı ısı duzgun yapcaklar bnm belırtmek ıstedıgım yonetımın sacmalıgı vanderı hıc bır sklde kuck dusurmek ıstememquakex58 yazdı:Tamam ıste O kuralara bnm şikayetımquakex58 yazdı:İteme Gore alıcaklardı evet smdı vander katılırsam bnm hakkm ynmıs olcak o nolucak ?
haydegidelumm yazdı:loa bunu havada karada suda uzayda ağacın üstünde çatının altında kömürlükte sonra suyun altında geminin üstünde arabanın egsoz borusunda hatta vs ye katılmasa bile yener..Vandervaart yazdı:Quake dediğim gibi KURA ile çekilior..Milletin itemine göre değil bu yarışma.Merak etme beni bu sunucuda küçük düşürebilecek kimse olmadı bu saatten sonrada olamaz.He benimde kimseyi küçük düşürme gibide bi hedefim yok.
ARTIK KAPAK MI DESEM, DAMACANA MI DESEM() SİZE ! YA AZ ADAM OLUN . O KADAR..; ÖTTÜNÜZ EEEEEEEEEEEEEE sayın ordinaryuslar afferin lan bursalı vander
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
MONEY yazdı:Aferim Sana Ferhat Malıabidin35 yazdı:quakex58 yazdı:Arkadaşlar Saşmalıgın Daniskası sızna ypıcanz ıse smdı warya turnuvanın favorılerındeım ama ıste yedeklerdeym sadece sıze guluyorum baska bısı demıyorum basarılar:) Yonetımın adeletı bu
iyi forumlar
quakex58 yazdı:Benım Vandere Bısey Dedıgım Yok ama Sacmalık Snn kazanma ıhtımalın 0 bnm hıc deglse bıle 0,1 var snn o bıle yok o yuzden dıyorum kmseyı kucumsemek degl adamacım yapıcaklarsa bı ısı duzgun yapcaklar bnm belırtmek ıstedıgım yonetımın sacmalıgı vanderı hıc bır sklde kuck dusurmek ıstememquakex58 yazdı:Tamam ıste O kuralara bnm şikayetımquakex58 yazdı:İteme Gore alıcaklardı evet smdı vander katılırsam bnm hakkm ynmıs olcak o nolucak ?
Acın Varki Böle çakmak Hesaplar açıyorsun , işin gücün yok boş boş işlerlemi uğraşıyon ama bu acını geçirmez neyse Motherine selam söyle sen anlar o
![]()
bir tek ben senden gıcık almıyorum abidinciğim bütün meran gıcık alıyor. + bunu yapan ben değilim.Şikayet et aynı IP ' ise blok yerim ayıküün mü
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Vander Emın ol o vs ler adam akıllı ayısız ıksırsz atıla sonucların yuzde 60 ı boyle olmazdı
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
quakex58 yazdı:Vander Emın ol o vs ler adam akıllı ayısız ıksırsz atıla sonucların yuzde 60 ı boyle olmazdı
:mrgreen:
Kurallarına Göre Vs Atılır Ve Sunucu Şampiyonası Kuralları Bellidir. Oku Öğren gel !!! Loa'yı Gerçekten Yeneceğini de Düşünüyorsan O Sadece Düşüncede Gerçekleşir Yani Loa Yetenek Kullanmadan Yener Seni :mrgreen:

Video kaldırılmıştır.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
16 kişi olmasa nolucak yine olur yarıfinal yine olur final