Amaç kaybedilen veya kopma aşamasında olan oyuncuları geri kazanmak ve yüksek miktarlarda ciro yapmak, topkapı sarayı üzerinden prim yapmak, yine öğrencilerin üzerinden para kazanmak, yine insanları kendilerinden şikayetlendirmek, yine belirli bir süre sonra yeni bir eklenti paketine kadar ilgisizlik.
Oyuncu tarafına gelince şuan istekli olanlar yarın en başta herşeyden şikayet edecek olanlar.Bugüne kadar çemberlitaşa en çok gelmesini isteyen bugün 500 madalyam var diyor.İsteme kardeşim, yönetim salak değil ya senin üzerinden para kıracak yarın sana 2 elbise koyar, 2 silahda koyar akçe ile 50 tl ye tamam o zamanda ağlarsın.
Oyuncuların çoğu çocuk zekası ile düşünüyor, yorumları okudum istemeyenlerin çoğu akılcı olarak düşünenler, isteyenlerinde çoğu aptalca düşünenler ve TS açıldıgında ilk şikayetçi olacaklar adım gibide eminim.
Bu yönetim bu kadar düşüncesiz varken bizlerin üzerinden daha çok para kazanır
Para kazanması sıkıntı değil düzeni etkileyecek para kazanması ve aşırıya kaçması sıkıntı burda çoğu kişi ortalama 70 tl civarı alışveriş yapan kişiler asıl bu toplam TÜRK oyununa göre 50 tl ye kadar inmesi lazımdı.
Oyunun ömrü 3 yıl civarı fazla kalmaz.Emin olun.
YAZIK...
Topkapı Sarayı Geliyor!
Re: Topkapı Sarayı Geliyor!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Arkadaşlar İkv de tat tuz kalmamış. her şey maddi ve menfaat, tüm oyuncular ikv yönetimi tarafından kullanılıyor, emme tulumba gibi emiyorlar oyuncuları.
Ben bırakalı çok, tam zamanında ve tadın da bırakmıştım. Yazık etmişler oyunu. Dostluk, sohbet yok, muhabbet yok. Savaşmanın tadı yok. Vs nin tadı yok.
Hala oynarsınız bu oyunu, En güçlü olsanız ne yazar, Kime faydası var, Karnını mı doyuruyor, Bırakın şu oyunu da, REEL HAYATTA EN GÜÇLÜ olmaya çalışın , en azından kafa yorun.
Saygılarımla,
Kurtadmin
Ben bırakalı çok, tam zamanında ve tadın da bırakmıştım. Yazık etmişler oyunu. Dostluk, sohbet yok, muhabbet yok. Savaşmanın tadı yok. Vs nin tadı yok.
Hala oynarsınız bu oyunu, En güçlü olsanız ne yazar, Kime faydası var, Karnını mı doyuruyor, Bırakın şu oyunu da, REEL HAYATTA EN GÜÇLÜ olmaya çalışın , en azından kafa yorun.
Saygılarımla,
Kurtadmin
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Yeni Levellerin gelmesi dileğiyle , Hayırlı olsun .
Lanetxxxi yazdı:bbsnake yazdı:Lanetxxxi yazdı:Ejder +(QSHoCKQ)(Bakalim daha cembere girmedi)
kiyamet+(tancaN)
Sifir+(tancaN)
Cehennem+(tancaN)
Hidrof +(taNyuSII)
Mev +(taNyuSII)
bicak kilic+(yusuFF)
Taskanat Balta+(yusuFF)
Taskanat Tabanca +(yusuFF)
Elbise (yusuFF)
Elbise(Yustanll)
Elbise(tancaN)
Elbise(QSHoCKQ)
Elbise(taNyuSII)
Elbise(Hygieiaxll)
Cembere girmeyen 3 karakterim var(savasci buyucu sifaci)(toplam 11 silah/asa)(dusunce asalar parlatilicak)
Girenlerin toplamda 4 eksigi var silah/asa
Kisaca 30 asa/silah parlatilacak 6 elbise alinacak silah tane 20 den 600 tl elbise 20 olsa 120
720 tlsi*tim
Haa birde ibni cevo asa
Ejder asayi da ekleyince toplam 780 tl gir... Lik akce cekicem.
Sözüm '' Lanetxxi ' ye afferin çok güzel iş yapıyorsun 720 tl yi bi oyun için yatıracaksın bravo . İşte bunun gibi enayiler oldukca bu oyun daha da saçma sapan yenilikler gelir . 1 günde adamlara 720 tl yedirecek bir insana ne diyeyim bilmiyorum . Bu asaların hepsine parlatınca 720 tl verince eline ne geçecek ? Nolacak yani en iyi senmi olcaksın ? Sonunda o çarlar elinden gidecek veya bırakacaksın veya bir tanıdığıana verceksin o kadar paralar nolacak ? Sana acıyorum kardeşim ailenede acıyorum nasıl para vereceklerinide kınıyorum . Bir oyun için 720 tl vericek adama bak bo yazını görünce cevap yazmamak elimde değil . Bide marifetmiş gibi çarlarındaki asaları yazmışsın cok büyük iş tebrikler sen hala böyle devam et oyuna para yidir BRAVO . Annen baban dışarda para kazansın sana versinler sende o kadar parayı yedir bu oyuna tebrikler memlekette böyle enayi iyi niyeti kötü niyetle kullanan insanlar oldukca bu oyun dahada paragöz bir hal alacak .
Çok zenginsin sanırım dostum ? 780 TL yi oyuna yatırmak ilginç.Karşılığında ne alıyorsun ? Sinir Stres Para senin istediğini yapabilirsin karışmak gibi olmasın tabiki
Ortagimla beraber 2 aylik maaslarimiz.
İMZAMA YORUM ATMA LAN
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
SİZE ŞU OYUNA 5 SENESİNİ VERMİŞ VE O KADAR COK PARA YATIRMIŞ OLAN BİR OYUNCUNUZ OLARAK SÖYLÜYORUM.. YAPTIGINIZ İŞLERE YAZIK...!!! SİZ OYUN KURMAKTAN ANLAMIYORSUNUZ ARTIK BU OYUN OYNANMAZ.. ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM, BİR ÇOK ONLİNE OYUN OYNADIM AMA HER YENİLİK GÖZÜNÜ BU KADAR PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ BİR YÖNETİM GÖRMEDİM.. UMARIM BÜYÜK BİR COGUNLUK ARTIK OYUNU BIRAKIR..
ŞU SAATTEN SONRA YAPILACAK EN DOGRU ŞEY: İstanbul Kıyamet Vakti-Çemberlitaş bilgisayarımdan kaldır...
ŞU SAATTEN SONRA YAPILACAK EN DOGRU ŞEY: İstanbul Kıyamet Vakti-Çemberlitaş bilgisayarımdan kaldır...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Sildim zaten bu güne kadar Destek verdik Türk oyunu diye iyi niyetimizden faydalandılar :!:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
anne baba parasi degilnajMeido yazdı:Sözüm '' Lanetxxi ' ye afferin çok güzel iş yapıyorsun 720 tl yi bi oyun için yatıracaksın bravo . İşte bunun gibi enayiler oldukca bu oyun daha da saçma sapan yenilikler gelir . 1 günde adamlara 720 tl yedirecek bir insana ne diyeyim bilmiyorum . Bu asaların hepsine parlatınca 720 tl verince eline ne geçecek ? Nolacak yani en iyi senmi olcaksın ? Sonunda o çarlar elinden gidecek veya bırakacaksın veya bir tanıdığıana verceksin o kadar paralar nolacak ? Sana acıyorum kardeşim ailenede acıyorum nasıl para vereceklerinide kınıyorum . Bir oyun için 720 tl vericek adama bak bo yazını görünce cevap yazmamak elimde değil . Bide marifetmiş gibi çarlarındaki asaları yazmışsın cok büyük iş tebrikler sen hala böyle devam et oyuna para yidir BRAVO . Annen baban dışarda para kazansın sana versinler sende o kadar parayı yedir bu oyuna tebrikler memlekette böyle enayi iyi niyeti kötü niyetle kullanan insanlar oldukca bu oyun dahada paragöz bir hal alacak .
Yaz boyu Her gun sabah 10 aksam 6 insaatta ciraklik yaparak gunde 16 tl aliyorum.
Kime enayi dedigine dikkat et sonu senin icin kotu olur.
Evet marifet sabah aksam sabhlayarak dusurdugum asalari yazmam marifet
Kendi alinterimle calistigim para degilmi
Simdi elimdeki BETON lari soker sokmez yemegime baslayacagim , kimin nasil para kazandigini bilmeden soyle yorumlar yapanlar oluyor ya.
ASİL ENAYİLER ONLAR.
Salak![/quote]
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
[/quote]Lanetxxxi yazdı:anne baba parasi degilnajMeido yazdı:Sözüm '' Lanetxxi ' ye afferin çok güzel iş yapıyorsun 720 tl yi bi oyun için yatıracaksın bravo . İşte bunun gibi enayiler oldukca bu oyun daha da saçma sapan yenilikler gelir . 1 günde adamlara 720 tl yedirecek bir insana ne diyeyim bilmiyorum . Bu asaların hepsine parlatınca 720 tl verince eline ne geçecek ? Nolacak yani en iyi senmi olcaksın ? Sonunda o çarlar elinden gidecek veya bırakacaksın veya bir tanıdığıana verceksin o kadar paralar nolacak ? Sana acıyorum kardeşim ailenede acıyorum nasıl para vereceklerinide kınıyorum . Bir oyun için 720 tl vericek adama bak bo yazını görünce cevap yazmamak elimde değil . Bide marifetmiş gibi çarlarındaki asaları yazmışsın cok büyük iş tebrikler sen hala böyle devam et oyuna para yidir BRAVO . Annen baban dışarda para kazansın sana versinler sende o kadar parayı yedir bu oyuna tebrikler memlekette böyle enayi iyi niyeti kötü niyetle kullanan insanlar oldukca bu oyun dahada paragöz bir hal alacak .
Yaz boyu Her gun sabah 10 aksam 6 insaatta ciraklik yaparak gunde 16 tl aliyorum.
Kendi alinterimle calistigim para degilmiistedigim sekilde harcarim.
Simdi elimdeki BETON lari soker sokmez yemegime baslayacagim , kimin nasil para kazandigini bilmeden soyle yorumlar yapanlar oluyor ya.
ASİL ENAYİLER ONLAR.
Salak!
Sen bu oyuna para yatıracağına alın terinle para kazanıyorum diyorsun bu aldığın parayla daha hayırlı bi işede girişebilirsin bu kadar parayı yatırınca ne geçicek eline nolucak ne iyi senmi olacaksın ? Oyunun en iyisimi olucaksın foruma konu acıcaksın bu kadar asayı parlattım diyerek marifetmi olacak ? Tamam alın terinle paranı kazanıyosun ona bişey diyemem dememde saten . Ama o kadar parayı bu oyuna yatıracagına cart curt işlerine vereceğine gerçek hayatta daha hayırlı şeylere yatırabilirsin . Herşey oyun değil biraz çevrenize bakın dininiz imanınız oyun olmuş oyun hırsı bürümüş artık sizi napsam acaba nasıl zırh nasıl asa düşürücem millet düşürmüş ben niye düşüremedim diyerekten . Senin o verecegin parayıda acıyorum YAZIK . ! Bide yazmışsın sabah akşam düşürdüğüm asaları yazmam marifet demişsin evet marifet bravo cok büyük iş başardın acaba napalım seni başbakanlık koltuğundan bir yermi ayırtsak acaba napsak sana BRAVO :idea: SEN BÖYLE DEVAM ET :arrow:
İMZAMA YORUM ATMA LAN
[/quote]Lanetxxxi yazdı:anne baba parasi degilnajMeido yazdı:Sözüm '' Lanetxxi ' ye afferin çok güzel iş yapıyorsun 720 tl yi bi oyun için yatıracaksın bravo . İşte bunun gibi enayiler oldukca bu oyun daha da saçma sapan yenilikler gelir . 1 günde adamlara 720 tl yedirecek bir insana ne diyeyim bilmiyorum . Bu asaların hepsine parlatınca 720 tl verince eline ne geçecek ? Nolacak yani en iyi senmi olcaksın ? Sonunda o çarlar elinden gidecek veya bırakacaksın veya bir tanıdığıana verceksin o kadar paralar nolacak ? Sana acıyorum kardeşim ailenede acıyorum nasıl para vereceklerinide kınıyorum . Bir oyun için 720 tl vericek adama bak bo yazını görünce cevap yazmamak elimde değil . Bide marifetmiş gibi çarlarındaki asaları yazmışsın cok büyük iş tebrikler sen hala böyle devam et oyuna para yidir BRAVO . Annen baban dışarda para kazansın sana versinler sende o kadar parayı yedir bu oyuna tebrikler memlekette böyle enayi iyi niyeti kötü niyetle kullanan insanlar oldukca bu oyun dahada paragöz bir hal alacak .
Kendi alinterimle calistigim para degilmiistedigim sekilde harcarim.
ASİL ENAYİLER ONLAR.
Salak!
BRAVO KARDEŞ GEL SANA Bİ MADALYA VERELİM O KADAR ÇAR YAPMIŞSIN ÇOK BÜYÜK İŞ YAPMIŞSIN SİZİN GİBİ BOŞ İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE DEVAM EDİLİRSİNİZ İNŞAATIN NASIL OLDUĞUNU İYİ BİLİRİM ORADAN ALDIĞIN PARAYI OYUNA YATIRIYORSAN YA O İŞİ HAKKIYLA YAPMIYORSUN YA DA SENİN OYUNDAN BAŞKA BİR HAYATIN KALMAMIŞ
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
eskiden bir konu çok eleştirilirse "Zwartan" gelir neden öyle yaptıklarını açıklar bizlerde hak verir susardık.
Nerull'un GM'lerin yüzü olmadıgını biliyordukda cevap verecek artık Zwartanında yüzü kalmamış
dahada bu oyunu oynayan kişi enayidir arkadaşım !
hayır kusursuz bi oyun sunsalar bişey demiycem fakat lag olayında girip sayfa dolusu oyun hatası yazabilirim.oda yok oyun her yerinden bi açık çıkıyor
Nerull'un GM'lerin yüzü olmadıgını biliyordukda cevap verecek artık Zwartanında yüzü kalmamış
hayır kusursuz bi oyun sunsalar bişey demiycem fakat lag olayında girip sayfa dolusu oyun hatası yazabilirim.oda yok oyun her yerinden bi açık çıkıyor
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.