FIRTINA

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: ezer geçer

Re: FIRTINA

Mesaj gönderen GucluSavasci »

erbayyy yazdı:
GucluSavasci yazdı:Resim
bunu kim almış çemberliye :) sen git kumda oyna bırak oyunu

olm car kasamıyonmu bileginin hakkıyla gittin konyaa çarını satn aldn amele olm bak git :=)))))))
atarlı ergen seniiiiiiiiiii s .gtttttttttt ulan velet =))))))))))

ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Siz adamla neden sürekli dalga geçiyorsunuz ? Tamam saçma saçma konu açıyorda gözlük çekmiş bunu belirtmek istemiş. Görmemişin gözlüğü olmuş tutmuş foruma konu açmış sonra bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bahtsiz yazdı:Siz adamla neden sürekli dalga geçiyorsunuz ? Tamam saçma saçma konu açıyorda gözlük çekmiş bunu belirtmek istemiş. Görmemişin gözlüğü olmuş tutmuş foruma konu açmış sonra bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.

Adamın Amacı Başkalarına SAtaşıp Prim Yapmak Ve Bizde Bunu ona Ters Bir Şekilde Geri Gönderiyoruz.. Ayrıca Seni Bağlamaz. İstediğimizi deriz Çünkü Kaşınıyor Bu kouyu Bştan sona kadar iletileri okypta cevapladığını düşünmüyorum
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

haydegidelum yazdı:
Bahtsiz yazdı:Siz adamla neden sürekli dalga geçiyorsunuz ? Tamam saçma saçma konu açıyorda gözlük çekmiş bunu belirtmek istemiş. Görmemişin gözlüğü olmuş tutmuş foruma konu açmış sonra bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.

Adamın Amacı Başkalarına SAtaşıp Prim Yapmak Ve Bizde Bunu ona Ters Bir Şekilde Geri Gönderiyoruz.. Ayrıca Seni Bağlamaz. İstediğimizi deriz Çünkü Kaşınıyor Bu kouyu Bştan sona kadar iletileri okypta cevapladığını düşünmüyorum
Hepsini okudum Eski Meranlıyım çok iyi tanırım Alicikk ' i. Kafanı yorma. Pirim yapma derdim yok. Şuan forumda takılıyorum yakında oyunda .. !!!!
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

haydegidelum yazdı:

ulan ben konu açıyorm ml ml ileti yazan stasıp prim calısna sensin ulan amele kaç tane saheser silahin var kaç tane çamberli tasw itemin var bana bi onu desene?

senin düsüremedigini üretemedigini abin üretir piyasada firtina gibi eser sende ml ml takılrsn buralarda her actıgım konuya mal mla yorm yazarsn bi siiiiiiiiggggggggggggggg olm ml D D: D: :D
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

BEN FIRTINA GİBİYİM SİZDE toz gibi ml ml takılın buraya yorum yapanları hep ezdim hep ezdim bidaha diyorum=)))))))))))

oyunda cok ezdim bunları cıkaramazlar içlerinde kalmş bunların
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

GucluSavasci yazdı:
haydegidelum yazdı:

[İçerik Silinmiştir] UltoR

Alicik Görende Tüm Setlerin var sanıcak gıcı kırık bir zırh var onuda 1 senede ürettin :D
Resim
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Ayrıca Kendine Biraz Saygın Varsa O ' Yezda ' Karakterini Silersin...Bu Kadar Özenti Olma ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Alicik İtemle Adam Olunmuyor Gülüm...Ne Dediği Belli Olmayan Birisin.

***İtemle Adam Olunduğunu Düşünürsek Sen Belki Adam Olabilirsin.
Zekasını Kullanarak Konuşan Ve Millet İle Dostluk Arkadaşlık Kuran Biri Mi Adamdır ??? Yoksa İtemlerim var Diyip Kendini Göğe Çıkaran Hatta Oyunun Bilmemnesi İlan Eden Biri Mi Adamdır ???

**Sen 30000 bin vururum dersin kendi rezilliğine gülersin.. Yok Alış Veriş Açıp Kesiyorum filan Bunlar Ne Bayağı Ne Aşağılık Bir Konuşmadır. Sadece Konuşman Meran Sohbet Bölümünde olur Genel Etkileşime Böyle Bir Konu aç Göreyim Yazılan İletileri
Senin Zeka Problemin Olduğunu Ve En yakın Psikiyatri'ye Başvurmanı Tavsiye Ederim. Çünkü Davranışların Ve Söylediklerini Normal Bir İnsanın Yazma Olasılığı Sıfıra Yakın Bir İhtimal.

*Aşağılık Bayağılıktan Bahsettiğim Şey Hile İle Kesip Klan Parası Kazanıp Bununla Övünç Duymandır.
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

haydegidelum yazdı:Alicik İtemle Adam Olunmuyor Gülüm...Ne Dediği Belli Olmayan Birisin.

***İtemle Adam Olunduğunu Düşünürsek Sen Belki Adam Olabilirsin.
Zekasını Kullanarak Konuşan Ve Millet İle Dostluk Arkadaşlık Kuran Biri Mi Adamdır ??? Yoksa İtemlerim var Diyip Kendini Göğe Çıkaran Hatta Oyunun Bilmemnesi İlan Eden Biri Mi Adamdır ???

**Sen 30000 bin vururum dersin kendi rezilliğine gülersin.. Yok Alış Veriş Açıp Kesiyorum filan Bunlar Ne Bayağı Ne Aşağılık Bir Konuşmadır. Sadece Konuşman Meran Sohbet Bölümünde olur Genel Etkileşime Böyle Bir Konu aç Göreyim Yazılan İletileri
Senin Zeka Problemin Olduğunu Ve En yakın Psikiyatri'ye Başvurmanı Tavsiye Ederim. Çünkü Davranışların Ve Söylediklerini Normal Bir İnsanın Yazma Olasılığı Sıfıra Yakın Bir İhtimal.

*Aşağılık Bayağılıktan Bahsettiğim Şey Hile İle Kesip Klan Parası Kazanıp Bununla Övünç Duymandır.
+15987987
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön