haydegidelumm yazdı:Lanetxxxi yazdı:Yarışma Son Başvuru Tarihi 24 Haziran 2012 Pazar Günü Saat 24:00'a Alınmıştır!
:mrgreen:
24.00 Olmaz Saat Hiç bir Zaman Yani Yarışma Açıklanmayacak Saat 23.59'dan Sonra 00.00 Olarak Devam Eder.
Sırf Bunu Dediğim İçin Birinciliğim Gölge altında Kalacak Stadın Işıkları Kapatılıp Yerler Islatılacak Ama Ben Teşkilatta Kupayı Kaldırmak İstediğimi Meranda Kaldırmak İstemediğimi Belirteceğim O Islak Stad da Işıksız Ortamda Ve Dışarıdaki Kaos Ortamına Rağmen Kupayı Almayı Bileceğim..
Tek İsteğim Sadri Şener'e Söylemesinler
Ayrıca O Tarih sevgilimin Doğum Günü Buradan Ona Kucak Dolusu Sevgiler Dileyeceğime Bu Yarışmayı Kazanmayı Diliyorum
Sonuçta 1100 Akçe Var... Gözümü Akçe Bürüdü.
Saygılar...
Tum yazinizi yuzumde bir tebessumle okudum

Evet hepsi bir tuzakti yarisma odulu yok tasarimlariniza ve sloganlariniza el koyduk
Saka bir yana yazarken arabada oldugumdan pek dikkat etmedim ama sonucta 1 dakika oncesine alalim sizin icin

Su an sloganiniz cok guzel gozukmekle beraber pazar gecesine kadar neler gelir bilinmez

Akce odulunu verdikten sonra zaten kisinin sunucusunda ve klaninda tebrikler yazimiz olacak

Umarim uyelikal sorun cikarmazda Army Of Heavens loncasi olarak rezil olmayiz

Sevgilinize saygilar

22 eylulde bir yarisma olsa bende sevgilimle bulusmak yerine yarismaya katilirdim

(Akce odulu var ise )
Tekrardan basarilar