Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
Artık iyice bitti biliyomusunuz lonca sistemi bu işi bitirdi. ortam diyosunuzda kusura bakmayın adam kendi loncasındakini alıp götürüyor o adamın loncasına girmen lazım girmen içinde ohoooo ... ne diyimki oyun b**a sardı iyice.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
her gelen yenilik kendinden öncekini aratıo örn 39 geldiginde cogu kişi üzülmüştü 29 cok güzeldi bi zaman sonra 39 baya sarmıştı sonra 49 cıktı tamam buda biraz sardı element falan wsler değişik oluyodu güzel dedik ama Grup Bölgeleri işi bitirdi arkadaş sonra çemberlitaş cıktı işte o herşeyin bittiği an ÇT ye girdiginde 2 saatten aşşağı cıkamıosun zaten :SReaLMADRID yazdı: Artık iyice bitti biliyomusunuz lonca sistemi bu işi bitirdi. ortam diyosunuzda kusura bakmayın adam kendi loncasındakini alıp götürüyor o adamın loncasına girmen lazım girmen içinde ohoooo ... ne diyimki oyun b**a sardı iyice.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
diğer arkadaşlarin yorumlarini ve yönetimden bir açıklama bekliyorum.
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
en iyisi 39'du bence betadan bile daha fazla sardı şahsen beni

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
Sen onu bunu boşver al sarraf artırıcı ejderini bas . Madenin başından kalkma bu işler sabır ister biraz sende sabır varsa ejderini bitirirsin. Parlatırsın oyununa bakarsın
İMZAMA YORUM ATMA LAN
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
Ne demek istedğini anlamış değilim kardeşim ; ben konuda tank savaşçıdan bahsetmişim sen bana ejder üret diyorsunnajMeido yazdı:Sen onu bunu boşver al sarraf artırıcı ejderini bas . Madenin başından kalkma bu işler sabır ister biraz sende sabır varsa ejderini bitirirsin. Parlatırsın oyununa bakarsın
Ben konuda tank savaşçıların çektiği zorluklardan ve karakterler arası dengesizlikten söz ediyorum
ayrıca İkv nin en güzel sınıfının savaşçı olduğuu kanaatındayım Büyücü karakteri açsam şimdi ye kadar açardım
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
katılıyorum,karekterler arası dengesizlik var.ama herkesin kendine göre bir yogurt yiyişi vardır deniliyor ya bak ben ona katılıyorum.tramp yazdı:Ne demek istedğini anlamış değilim kardeşim ; ben konuda tank savaşçıdan bahsetmişim sen bana ejder üret diyorsunnajMeido yazdı:Sen onu bunu boşver al sarraf artırıcı ejderini bas . Madenin başından kalkma bu işler sabır ister biraz sende sabır varsa ejderini bitirirsin. Parlatırsın oyununa bakarsın
Ben konuda tank savaşçıların çektiği zorluklardan ve karakterler arası dengesizlikten söz ediyorum
ayrıca İkv nin en güzel sınıfının savaşçı olduğuu kanaatındayım Büyücü karakteri açsam şimdi ye kadar açardım
grup bölgelerini büyücü ve şifalara endeksli olarak yapmışlar,ama wsler'de klan savaslarında savascı büyücüyü yakaladımı teke gider.
Her oyunda elbet bir karekter diger karekter'den güçlü ama grup bölgeleri geldiginden beri kim ne derse desin,büyücülere endeksli yapıldıgına inanıyorum.
Yönetimi kınasak,akçe plus almasak,oyuna girmesek'te bildiklerini aynen degişim olmadan uyguluyolar.
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
ee ben 49 lvl'le gıdıom. Genede Not Found 404 :evil:harkonen yazdı:arkadaş haklı beyaz köşkde 1 lvl charla selam veriyorum çt önü net 20 kişi var a.s diyen bi allahın kulu olmuyo aktarmayı düsünüyorumEmirSarp yazdı:Ortam Ortamda Cocuk Gelıyor Rutbe Atlamama 1500 KP Diyor. Ben H.o Kardeş diyorum cevap vermeye tenezzül etmıyor . Beyazkoşk boyle bırşey 4 buyu 2 savaşcım var hıcbır ıse yaramıyor al Sana Ortam
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
tramp yazdı:SEVGİLİ ARKADAŞLAR VE DEĞERLİ YÖNETİM
BELKİDE ŞU AN İKV NİNİ EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ BU KONUDAKİ ANLATTIĞIM ŞEYDİZ BU YÜZDEN AZICIK VİCDANINIZ VARSA OKUYUN VE DESTEK VERİN :idea:
Bildiğiniz gibi yaklaşık 1,5/2 sene önce ikvmize grup bölgeleri geldi.Geldiği günden bu yana bir çok eleştiri aldı ve Hala eksikleri var ve ben bu konuda buna değinicem.
grup bölgeleri geldiğinden beri Savaşçılar İşşiz kaldı ,dışlandılar ve savaşçıların hepsi item dizemeyince oyuna veda etmek zorunda kaldı buna ben de dahildim
Yaklaşık 1 sene önce grup bölgelirine girmeye çalışıyodum Yükseltilmiş latifim vardı Ayım var dı Full farabi solucan bir şekilde tank olarak grup bölgelerine girmeye çalışıyodum ancak ne kadar uğraştıysamda nerdeyse hiç denecek kadar az girdim ve bu olay beni hasta edince oyunu bırakma kararı aldım... :evil: :evil:
Şimdi 3 gün önce oyuna bir girim diye tekrar kurdum ve girdim klan savaşları felan yaptım ve oyuna yeniden aşık oldum.![]()
Ancak hala aynı sorun devam ediyor;
Oyunu yarısını full itemli arkadaşlar içeriyor yarısınada grup bölgelerine girmek isteyen savaşçılar içeriyor
Bakın benim Savaşçı hesabmda full yücelen-halit dizili set ve full farabi solucan dizili setim var bunun yanında latifim ve ayımda var yani ben kasabilcek herşeyi kastım full üstümü dizdim ama şimdi grup bölgölerinden düşen itemlere ve grup bölgelerindeki görevleri yapmaya ihtiyacım var bun için tekrar tank konumuna geçtim ve tekrar nolur gruplara alın diye yalvarmaya başladım ama nafile, hiç bir şey değişmemiş büyücüler kendilerini kral zannediyor grup bölgelirini kendileri bitiyorlar, savaşçılara çöp muammelesi yapıyorlar(sözüm meclisten dışarı) :?
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :arrow:
Bugün migrata girmek için bir büyücü arkadaşa gruba alırmısın dedim, yok dedi savaşçı lazım değil ejderli büyü lazım dedi, bende bari bir kere alsanda görevlerim var onları yapsam dedim belki zırh düşürürüm dedim
onun bana cevabı şu oldu "SEN SAVAŞÇISIN SENİ GRUBA ALMAZLAR SEN ÇEMBERLİ TAŞDAN DÜŞEN İTEMLERİ ÜRETMEYE ÇALIŞ YOKSA HİÇ BİR İŞE YARAMASSIN!" :evil: :evil: :evil:
Şimdi savaşçılar ne yapsın benim eskiden yaptığım gibi oyunu bıraksınlar mı ?![]()
BENİM ÖNERİM ŞU ; :arrow:
Örneğin grubu topladınız grupta 5 büyücü ve 1 şifa var ve sizde tam girecekken şöyle bir yazı çıkabilir "GRUP BÖLGERİNE GİRERKEN YANINIZDA HER KARAKTER SINIFINDAN EN AZ 1 TANE BULUNMASI GEREKİR"
Böylece grup bölgerinin her birine en az bir savaşçı girebilir. :|
BU BÖLGERİN ADI GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNA GÖRE HER SINIFIN BU BÖLGEYE GİRMEYE HAKKI OLMALI!
BUNU YAPMAK ÇOK ZOR DEĞİL YÖNETİM ! BİZ BU OYUNA OYNAMAK İÇİN PARA VERİYORUZ AMA OYNAYAMIYORUZ BUNA ACİLEN BİR ÇÖZÜM GETİRİLMELİ !
Öncelikle çok güzel bir yazı olmuş tebrik ederim , sonrasındada bu sana ortam yap , çevre yap diyenler var ya , kısacası ona buna yalakalık yap diyor , sadece gb lere girmek için yada kendine çıkar amaçlı ortam yapan adamdan kimseye fayda gelmez , ortamına bir adam girer seversin adamı muhabbetini felan , 1 gün geçer 2 gün geçer başlar asıl mevzuya , ya hacı senin çarda süpermiş heee , öyledir dersin , ulan ben ne zaman senin gibi olacam der , görürmüyüm o günleri felan , yavaştan başlar bağlama çekmeye
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
Şu an Bende Zırh üretme derdin deyim zırh üretip hafta sonu kampım var oraya gideceğim ondan sonra gb yapmaya yavaştan başlarım umarım ben dönene kadar herşey değişir bir düzen gelir topkapı sarayı yla belki53EkSeLanS53 yazdı:tramp yazdı:SEVGİLİ ARKADAŞLAR VE DEĞERLİ YÖNETİM
BELKİDE ŞU AN İKV NİNİ EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ BU KONUDAKİ ANLATTIĞIM ŞEYDİZ BU YÜZDEN AZICIK VİCDANINIZ VARSA OKUYUN VE DESTEK VERİN :idea:
Bildiğiniz gibi yaklaşık 1,5/2 sene önce ikvmize grup bölgeleri geldi.Geldiği günden bu yana bir çok eleştiri aldı ve Hala eksikleri var ve ben bu konuda buna değinicem.
grup bölgeleri geldiğinden beri Savaşçılar İşşiz kaldı ,dışlandılar ve savaşçıların hepsi item dizemeyince oyuna veda etmek zorunda kaldı buna ben de dahildim
Yaklaşık 1 sene önce grup bölgelirine girmeye çalışıyodum Yükseltilmiş latifim vardı Ayım var dı Full farabi solucan bir şekilde tank olarak grup bölgelerine girmeye çalışıyodum ancak ne kadar uğraştıysamda nerdeyse hiç denecek kadar az girdim ve bu olay beni hasta edince oyunu bırakma kararı aldım... :evil: :evil:
Şimdi 3 gün önce oyuna bir girim diye tekrar kurdum ve girdim klan savaşları felan yaptım ve oyuna yeniden aşık oldum.![]()
Ancak hala aynı sorun devam ediyor;
Oyunu yarısını full itemli arkadaşlar içeriyor yarısınada grup bölgelerine girmek isteyen savaşçılar içeriyor
Bakın benim Savaşçı hesabmda full yücelen-halit dizili set ve full farabi solucan dizili setim var bunun yanında latifim ve ayımda var yani ben kasabilcek herşeyi kastım full üstümü dizdim ama şimdi grup bölgölerinden düşen itemlere ve grup bölgelerindeki görevleri yapmaya ihtiyacım var bun için tekrar tank konumuna geçtim ve tekrar nolur gruplara alın diye yalvarmaya başladım ama nafile, hiç bir şey değişmemiş büyücüler kendilerini kral zannediyor grup bölgelirini kendileri bitiyorlar, savaşçılara çöp muammelesi yapıyorlar(sözüm meclisten dışarı) :?
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :arrow:
Bugün migrata girmek için bir büyücü arkadaşa gruba alırmısın dedim, yok dedi savaşçı lazım değil ejderli büyü lazım dedi, bende bari bir kere alsanda görevlerim var onları yapsam dedim belki zırh düşürürüm dedim
onun bana cevabı şu oldu "SEN SAVAŞÇISIN SENİ GRUBA ALMAZLAR SEN ÇEMBERLİ TAŞDAN DÜŞEN İTEMLERİ ÜRETMEYE ÇALIŞ YOKSA HİÇ BİR İŞE YARAMASSIN!" :evil: :evil: :evil:
Şimdi savaşçılar ne yapsın benim eskiden yaptığım gibi oyunu bıraksınlar mı ?![]()
BENİM ÖNERİM ŞU ; :arrow:
Örneğin grubu topladınız grupta 5 büyücü ve 1 şifa var ve sizde tam girecekken şöyle bir yazı çıkabilir "GRUP BÖLGERİNE GİRERKEN YANINIZDA HER KARAKTER SINIFINDAN EN AZ 1 TANE BULUNMASI GEREKİR"
Böylece grup bölgerinin her birine en az bir savaşçı girebilir. :|
BU BÖLGERİN ADI GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNA GÖRE HER SINIFIN BU BÖLGEYE GİRMEYE HAKKI OLMALI!
BUNU YAPMAK ÇOK ZOR DEĞİL YÖNETİM ! BİZ BU OYUNA OYNAMAK İÇİN PARA VERİYORUZ AMA OYNAYAMIYORUZ BUNA ACİLEN BİR ÇÖZÜM GETİRİLMELİ !
Öncelikle çok güzel bir yazı olmuş tebrik ederim , sonrasındada bu sana ortam yap , çevre yap diyenler var ya , kısacası ona buna yalakalık yap diyor , sadece gb lere girmek için yada kendine çıkar amaçlı ortam yapan adamdan kimseye fayda gelmez , ortamına bir adam girer seversin adamı muhabbetini felan , 1 gün geçer 2 gün geçer başlar asıl mevzuya , ya hacı senin çarda süpermiş heee , öyledir dersin , ulan ben ne zaman senin gibi olacam der , görürmüyüm o günleri felan , yavaştan başlar bağlama çekmeyene var olm sende yaparsın bol bol gb at felan dersin , yaa almıyorlar ki beni diye acıtasyon başlar , peşinede yaa hacı sen bi ara alıver beni gb ye olmaz mı , ahanda o andan sonra başının etini yemeye başlar gb de gb diye , hemen uzaklaşırım bu tarz insanalrdan oyunda , haa ortam yap ama gb için değil , neyse gelelim tank için gb ye girmeye , tank ta en önemli mevzu görünüş , yap taş kanat zırhını , çek elinede farabi shen parlak silahını , git grupların kurulduğu yere bak nasıl havada kapıyorlar tankı , sadece görünüş.
Topkapı sarayı Güncellemesi Geç olsun Ama Hem güzel Olsun hemde sorunlar giderilsin
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara