@pulbiber
Sence yaptıkları bu zamla karakter satımı olayını ayrıca hırsızlık olaylarını engelleyeceklerini mi sanıyorsun. Nden bunu savunuyorsun. Ben şahsen oyuncuların yararına olmayıp zararına olan her türlü yeniliğe karşıyım. Ki 7tl fazla vereceğiz icf e yatıracaklar. İkv yerinde sayacak?
Örneğin biz arkadaşımlar 2 kutu alcaktık bazı karakterleri ortak hesaba alcaktık. Şimdi almacağız 20 30 lira bide aktarmaya mı bayılacağız. Neyse bazıları kazık yemekten tat alıyor galiba, herkese iyi forumlar...
Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
Burada herhangi bir sözleşme konusundan bahsetmiyorum ben. İnsanların kullandığı hizmetlere yapılan zammı burada tartışması kadar doğal bir şey yoktur bunu anlatmaya çalışıyorum sana. Bu oyunda da böyledir bakkaldan aldığın bir paket sigarada da böyledir. Dediğim gibi sen fazladan para vermeye razı olabilirsin ancak biz 10'a aldığımız şeyi daha sonra 50'ye alacaksak buna istediğimiz gibi tepki gösteririz. Asıl anormal olan senin kadar geniş olup buna ses çıkarmak yerine yönetimi savunmaktır. Daha önce ki konuda yönetimi savunmadığından bahsetmişsin madem sana bir getirisi yok madem savunmuyorsun seni burada geren durum ne de insanların haklarını aramasına karşı çıkıyorsun anlamış değilim ?PulBiber yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Pulbiber tabi ki bize soracaklar. Ben burada verdiğim para karşılığında hizmet alıyorsam ve bu sağlanan hizmet üzerinde ki fiyatlar değişiyorsa bunu sorgulamak benim en doğal hakkımdır. Bunu reel olarak düşün , sen her ay internete 59 tl ödüyorsun diyelim ve müşteri temsilcisi senin haberin olmadan tarifeni değiştirip 64 Tl ye çıkarıyor. Sen arayıp bu durumu sorgulamaz mısın ? Ha yok bana koymaz diyorsan söyleyecek lafım yok.Ayrıca karakter transferi sana göre yararlı olmayabilir ama unutma ki o ürünler sadece senin kullanım aracına göre dükkana konulmuyor.
Keyifli forumlar.
Nasıl bir düşünce tarzı bu anlamadım açıkçası. Senin burada kullandığın bir abonelik değil ki. Bir dükkandan 1 sigarayı 5 tl ye alıyorsun 1 hafta sonra 10 tl yapacaklarında sanamı soracaklar?
Bu abonelik değil tek bir ürün. herhangi bir sözleşme imzalamadın ben ölene kadar bu ürünü bu fiyattan alırım veya xx sene bu fiyattan alırım diye.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bakınız sizemi soracaklar diyen genç arkadaşlarım size söylüyorum... Elbette bize soracaklar sebeb bu oyun sobeenin olduğu kadar biz oyuncularindir yıllardır maddi manevi destek vermiş gelişti gelişecek diye bekleyenlerindir
Yanlış politikalar yüzünden bu oyun günden güne zarar görüyor.Bu kurumu satın alan kurum geliştirin diyor bu kurum ise kapatma derdinde.Kimse itiraz etmesin bu oyunu bitirmek için çabalıyorlar.Son bir sene içinde yapılan eğer 2 güzel bir şey varsa 12 tane yanlış şey var.
Bize çin entrikalarıyla gelmeyin kapatacağız deyin kapatın insanların da sabrını taşırmayin.
Ben bu oyun kapatılacak diyen kişilere inanmadım bunu bana geçmişte üst düzey yönetimde bulunan arkadaşlar bir çok kez söyledi inanmamakta ısrar ettim ama gelin görünki bu kişilerin sözlerini onaylar nitelikte işler yapıyorsunuz.
Lütfen arkadaşlar lütfen kurtarın şu oyunu ıkv 2 mi çıkarırsınız ne yaparsınız bilmem.
Yanlış politikalar yüzünden bu oyun günden güne zarar görüyor.Bu kurumu satın alan kurum geliştirin diyor bu kurum ise kapatma derdinde.Kimse itiraz etmesin bu oyunu bitirmek için çabalıyorlar.Son bir sene içinde yapılan eğer 2 güzel bir şey varsa 12 tane yanlış şey var.
Bize çin entrikalarıyla gelmeyin kapatacağız deyin kapatın insanların da sabrını taşırmayin.
Ben bu oyun kapatılacak diyen kişilere inanmadım bunu bana geçmişte üst düzey yönetimde bulunan arkadaşlar bir çok kez söyledi inanmamakta ısrar ettim ama gelin görünki bu kişilerin sözlerini onaylar nitelikte işler yapıyorsunuz.
Lütfen arkadaşlar lütfen kurtarın şu oyunu ıkv 2 mi çıkarırsınız ne yaparsınız bilmem.

LEPRECHAUN
Bu Kadar Tepki Gösteriyoruz.Size Yaptiğiniz İndirimler icin Anasayfa ve Facebook Resmi Sayfalarinda Paylaşiyorsunuz.Peki Yaptiqiniz Zamlari Neden Paylaşmiyorsunuz.
Ben Bu Ay Nerden Baksam 12 Adet Karakter Transfer Hakkı Alacaktim.Ama Bu Tür Planlariniz Yüzünden Oyundan Soqudum ve Alt + F4 Cektim.
Oyunun Geliri Yoksa Şimdiden Kapatin.Daha Neden Millete Yüklenip Uqrasiyorsunuz.
Ben Bu Ay Nerden Baksam 12 Adet Karakter Transfer Hakkı Alacaktim.Ama Bu Tür Planlariniz Yüzünden Oyundan Soqudum ve Alt + F4 Cektim.
Oyunun Geliri Yoksa Şimdiden Kapatin.Daha Neden Millete Yüklenip Uqrasiyorsunuz.

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
Orti yazdı:Merhaba İKV Severler,
Farklı üyelik tiplerinden transferi kolaylaştırmak üzere sadece 295 Akçe karşılığında satışa sunduğumuz Hesaplar Arası Karakter Transfer Hakkı ürününde diğer üyelik tiplerinin kaldırılması ve İKV Hesapları ile ilgili yapılan son güvenlik güncellemeleri sonrasında değişiklik yapılması kararı alınmıştır.
Karakter Transfer Hakkı (1 Karakter) ürünümüz bundan böyle Dükkan'da 995 Akçe karşılığında satılmaya devam edilecektir.
İKV Camiasının bilgisine sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Çok mu hoşunuza gitti ikv yönetimi bunu yaparken ben paramın İCF ayda supermal gibi bi oyuna yatırılmasını istemiyorum ben elimizden alınan 3 tane karakter transfer bedava hakkımı da istemiyorum 300 akçeye ses etmiyordum ama 1000 akçede işin b*nu çıkardınız kapatn ln forum hesabımı falan kapattıkdan snra bi daha açarsam ne olaym sizinde forumunuzun da adamlara bak dalga geçer gibi bi de dükkana günlük indirim koymuşlar aylardır koymadıgınız indirimleri bu hafta gündeme getirdiniz üstünede karakter aktarımı 1000 akçe yaptınız ?
klanlar arası aktarım 1000 akçe ses ettikmi etmedik ama bu saçma şeyi bu kadar pahalı yapmanıza gerek yok ? :arrow: :arrow:
Yusuf
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
bu ne böyle 1 nisan geçeli çok oldu kardeş :!:
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
afedersiniz ama siktirin gidin.
bendeki şansa bak arkadaş bir hesabımdaki 3 kp çarını aktaracaktım 3x10 30 lira mi ödeyeceğim.
YANİ İŞE BAKAR MISIN 6 7 TANE KOCAMAN ADAM TOPLANMIŞ 3 AY BOYUNCA DÜŞÜNMÜŞ DÜŞÜNMÜŞ VE DÜŞÜNMÜŞ.
OYUNDAKİ TEK EKSİĞİN BU OLDUĞUNA HÜKMETMİŞ.
O 6 7 ADAM ŞUAN BU VİDEOYU AÇIP KOPUYOR OLMALILAR:
http://www.youtube.com/watch?v=a-LcODlWk1s
BÖYLE OYUN GÖRMEDİM LAN NERDE BENİM 3 TANE BEDAVA KARAKTER AKTARIM HAKKIM HA ?
bendeki şansa bak arkadaş bir hesabımdaki 3 kp çarını aktaracaktım 3x10 30 lira mi ödeyeceğim.
YANİ İŞE BAKAR MISIN 6 7 TANE KOCAMAN ADAM TOPLANMIŞ 3 AY BOYUNCA DÜŞÜNMÜŞ DÜŞÜNMÜŞ VE DÜŞÜNMÜŞ.
OYUNDAKİ TEK EKSİĞİN BU OLDUĞUNA HÜKMETMİŞ.
O 6 7 ADAM ŞUAN BU VİDEOYU AÇIP KOPUYOR OLMALILAR:
http://www.youtube.com/watch?v=a-LcODlWk1s
BÖYLE OYUN GÖRMEDİM LAN NERDE BENİM 3 TANE BEDAVA KARAKTER AKTARIM HAKKIM HA ?
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Bedava (x3) => 295 Akçe => 995 Akçe => ?
Ailecek beğenerek takip ediyoruz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
SkyBlue yazdı:Bedava (x3) => 295 Akçe => 995 Akçe => ?
resmen size nasıl kakaladık ama diolar
Yusuf
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Daha iyi günler bunlar acele etmeyin