ALKOLIZM yazdı:Bence leyla çok tatlı
Kaçııın! :lol:

ALKOLIZM yazdı:Bence leyla çok tatlı

suzan hayat kadınına benzemiyor zaten hikayede hayat kadını olarak geçiyoresekherif yazdı:Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..
Keyfinin yerine geldiğine sevindim.Hikayede Suzan hayat kadını diye geçiyor öylemi ilginç.Hiç duymadım.Buna ihtimalde vermiyorum,diyelimki öyle.Oyunun bir köşesine hayat kadını koyduklarını biliyorsun bu sana normal geliyor.Leyla nın yüz hatlarının erkeğinkine benzemiş olması ise seni rahatsız ediyor.Ve nasıl bir alakaki travesti oluyor.Erkeğe benziyen bayanlar hiç yokmu etrafınızda onlar travestimi ? Yani ayıp diye bişey var.Madem saygı çerçevesinde yazmak istiyorsunuz önce insanların dış görünüşlerine bi saygı gösterin.Bir bayana travestiye benziyor demek yakışıyormu hiçpacoct yazdı:suzan hayat kadınına benzemiyor zaten hikayede hayat kadını olarak geçiyoresekherif yazdı:Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..neyini degerlendiriyim konu leyla idi suzan oldu arzuhalciyide kattın işin içine
bırakda biraz leyla kalsın konu

LEPRECHAUN yazdı:Yuh artık nerden çıkardınız yahu.Taş gibi hatun![]()

sanırım betadan beri oyunda degilsin neler neler gördük bizesekherif yazdı:Keyfinin yerine geldiğine sevindim.Hikayede Suzan hayat kadını diye geçiyor öylemi ilginç.Hiç duymadım.Buna ihtimalde vermiyorum,diyelimki öyle.Oyunun bir köşesine hayat kadını koyduklarını biliyorsun bu sana normal geliyor.Leyla nın yüz hatlarının erkeğinkine benzemiş olması ise seni rahatsız ediyor.Ve nasıl bir alakaki travesti oluyor.Erkeğe benziyen bayanlar hiç yokmu etrafınızda onlar travestimi ? Yani ayıp diye bişey var.Madem saygı çerçevesinde yazmak istiyorsunuz önce insanların dış görünüşlerine bi saygı gösterin.Bir bayana travestiye benziyor demek yakışıyormu hiçpacoct yazdı:suzan hayat kadınına benzemiyor zaten hikayede hayat kadını olarak geçiyoresekherif yazdı:Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..neyini degerlendiriyim konu leyla idi suzan oldu arzuhalciyide kattın işin içine
.

ya yüzüne bakmamıstım hiç vucdu taş gelmiştide yüze bakınca tüküresim geldi makyajsız tam travesti lanKralxxkerem yazdı:fuci yazdı:biri leylanın fotoğrafını atabilirmi

:mrgreen:xLuCaGox yazdı:ALKOLIZM yazdı:Bence leyla çok tatlı
Kaçııın! :lol:
39 lvl oyuncusuyum beta zamanı yoktum.Şu Suzanın oyun kurgusunda hayat kadını olduğunu söyledinya yukarda samimi söylüyorum bilmiyordum.Ama bir mantık çıkarımı yaptım.Gerçekten oyun kurgusu gereği hayat kadını olmuş olabilir.Suzan görev olarak 20 latex istiyorya.Prezervatif latexten yapılıyorpacoct yazdı:sanırım betadan beri oyunda degilsin neler neler gördük bizesekherif yazdı:Keyfinin yerine geldiğine sevindim.Hikayede Suzan hayat kadını diye geçiyor öylemi ilginç.Hiç duymadım.Buna ihtimalde vermiyorum,diyelimki öyle.Oyunun bir köşesine hayat kadını koyduklarını biliyorsun bu sana normal geliyor.Leyla nın yüz hatlarının erkeğinkine benzemiş olması ise seni rahatsız ediyor.Ve nasıl bir alakaki travesti oluyor.Erkeğe benziyen bayanlar hiç yokmu etrafınızda onlar travestimi ? Yani ayıp diye bişey var.Madem saygı çerçevesinde yazmak istiyorsunuz önce insanların dış görünüşlerine bi saygı gösterin.Bir bayana travestiye benziyor demek yakışıyormu hiçpacoct yazdı:suzan hayat kadınına benzemiyor zaten hikayede hayat kadını olarak geçiyoresekherif yazdı:Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..neyini degerlendiriyim konu leyla idi suzan oldu arzuhalciyide kattın işin içine
.
pee ah o eski günler...
bak gene nerden çıkarttın vallahi anlamadımleylanın erkek hatlarına benzemesi beni rahatsız etmiyor sadece vücüt yapısı ve makyaj ı ve surat hatları çok fazla erkeksi olmuş diyorum bu beni rahatsız etmiyor öle tasarlamışlar yapıcak bişey yok sadece görsel olarak o şekilde anımsattıgından bahsediyorum daha net şekilde açıklama yapamıyorum rtük araya giriyo
bu açık sözlülük sevgilimde olsa aynı şekilde söylerdim
tabiharkonen yazdı:LEPRECHAUN yazdı:Yuh artık nerden çıkardınız yahu.Taş gibi hatun![]()