Leyla Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Leyla Hk.

Mesaj gönderen xLuCaGox »

ALKOLIZM yazdı:Bence leyla çok tatlı

Kaçııın! :lol:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

esekherif yazdı:
kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..
Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.
suzan hayat kadınına benzemiyor zaten hikayede hayat kadını olarak geçiyor ;) neyini degerlendiriyim konu leyla idi suzan oldu arzuhalciyide kattın işin içine :D bırakda biraz leyla kalsın konu
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

pacoct yazdı:
esekherif yazdı:
kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..
Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.
suzan hayat kadınına benzemiyor zaten hikayede hayat kadını olarak geçiyor ;) neyini degerlendiriyim konu leyla idi suzan oldu arzuhalciyide kattın işin içine :D bırakda biraz leyla kalsın konu
Keyfinin yerine geldiğine sevindim.Hikayede Suzan hayat kadını diye geçiyor öylemi ilginç.Hiç duymadım.Buna ihtimalde vermiyorum,diyelimki öyle.Oyunun bir köşesine hayat kadını koyduklarını biliyorsun bu sana normal geliyor.Leyla nın yüz hatlarının erkeğinkine benzemiş olması ise seni rahatsız ediyor.Ve nasıl bir alakaki travesti oluyor.Erkeğe benziyen bayanlar hiç yokmu etrafınızda onlar travestimi ? Yani ayıp diye bişey var.Madem saygı çerçevesinde yazmak istiyorsunuz önce insanların dış görünüşlerine bi saygı gösterin.Bir bayana travestiye benziyor demek yakışıyormu hiç :).
esekherif
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Yanlış hatırlamıyorsam suzan başlangıçta gb ani ile aynı işlev için tasarlanmıştı sonra o makineyi getirdiler.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

LEPRECHAUN yazdı:Yuh artık nerden çıkardınız yahu.Taş gibi hatun :)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

esekherif yazdı:
pacoct yazdı:
esekherif yazdı:
Keyfinin yerine geldiğine sevindim.Hikayede Suzan hayat kadını diye geçiyor öylemi ilginç.Hiç duymadım.Buna ihtimalde vermiyorum,diyelimki öyle.Oyunun bir köşesine hayat kadını koyduklarını biliyorsun bu sana normal geliyor.Leyla nın yüz hatlarının erkeğinkine benzemiş olması ise seni rahatsız ediyor.Ve nasıl bir alakaki travesti oluyor.Erkeğe benziyen bayanlar hiç yokmu etrafınızda onlar travestimi ? Yani ayıp diye bişey var.Madem saygı çerçevesinde yazmak istiyorsunuz önce insanların dış görünüşlerine bi saygı gösterin.Bir bayana travestiye benziyor demek yakışıyormu hiç :).
sanırım betadan beri oyunda degilsin neler neler gördük biz :D pee ah o eski günler...
bak gene nerden çıkarttın vallahi anlamadım :D leylanın erkek hatlarına benzemesi beni rahatsız etmiyor sadece vücüt yapısı ve makyaj ı ve surat hatları çok fazla erkeksi olmuş diyorum bu beni rahatsız etmiyor öle tasarlamışlar yapıcak bişey yok sadece görsel olarak o şekilde anımsattıgından bahsediyorum daha net şekilde açıklama yapamıyorum rtük araya giriyo :P bu açık sözlülük sevgilimde olsa aynı şekilde söylerdim :D
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Kralxxkerem yazdı:
fuci yazdı:biri leylanın fotoğrafını atabilirmi :D
Resim
ya yüzüne bakmamıstım hiç vucdu taş gelmiştide yüze bakınca tüküresim geldi makyajsız tam travesti lan :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

xLuCaGox yazdı:
ALKOLIZM yazdı:Bence leyla çok tatlı

Kaçııın! :lol:
:mrgreen:
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

pacoct yazdı:
esekherif yazdı:
pacoct yazdı:
esekherif yazdı:
sanırım betadan beri oyunda degilsin neler neler gördük biz :D pee ah o eski günler...
bak gene nerden çıkarttın vallahi anlamadım :D leylanın erkek hatlarına benzemesi beni rahatsız etmiyor sadece vücüt yapısı ve makyaj ı ve surat hatları çok fazla erkeksi olmuş diyorum bu beni rahatsız etmiyor öle tasarlamışlar yapıcak bişey yok sadece görsel olarak o şekilde anımsattıgından bahsediyorum daha net şekilde açıklama yapamıyorum rtük araya giriyo :P bu açık sözlülük sevgilimde olsa aynı şekilde söylerdim :D
39 lvl oyuncusuyum beta zamanı yoktum.Şu Suzanın oyun kurgusunda hayat kadını olduğunu söyledinya yukarda samimi söylüyorum bilmiyordum.Ama bir mantık çıkarımı yaptım.Gerçekten oyun kurgusu gereği hayat kadını olmuş olabilir.Suzan görev olarak 20 latex istiyorya.Prezervatif latexten yapılıyor :).
esekherif
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

harkonen yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Yuh artık nerden çıkardınız yahu.Taş gibi hatun :)
tabi :D
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön