Lonca Savaşları - FİNAL

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

Re: Lonca Savaşları - FİNAL

Mesaj gönderen seryildirim06 »

günaydın

gm arkadaşlar size dikkat çekici birşey söylemek istiyorum tılsım sunucusu yarı final musabakalarında ben etkinlik alanındaydım ve self respect loncası tebessüm karakteri ile etkinlik alanına geldi ve yeterli online arkadaşlarının olmadığını beyan etti siz nereden çıkarttınız self respect loncasının turnuvadan çekildiğini gece o karakterle oyuna giren arkadaşa ulaşamamıştım ama şimdi ulaştım o da size turnuvadan çekildiklerine dair herhanbi birşey beyan etmemiş ve buna bağlı olarakta kural "yeterli oyuncu sağlayamayan takım yenilmiş sayılır" çekilmiş diil. şimdi yarı finalde 2 arz lonca yendi 2 lodos lonca yenildi şimdi lodos loncalarıda finalde oynatın bakalım. ben ve tum takım arkadaşlarım oradaydı biz o karakterle oyuna giren arkadaşlada muhabbet ettik sizin yanınızda çekilme sadece sizin uydurmanızdan ibarettir. yada isterseniz forum elinizde hemen kurallarda değişiklik yapın oraya kural ekleyin self respect loncası çoğunluk sağlayamadığında çekilmiş sayılır diğer loncalar yenilmiş sayılır gibi hatta kuralı şöyle yapın biz kafamızdan kurduk o şekilde final oynatmak için her an her kural değişebilir. nasıl olsa forum elinizde
küçük bir dip not o loncadaki arkadaşlar sizin buna benzer biz ne yaparsak doğru yaparız havanızdan ve oyunun aşırı bi şekilde akçe üzerine olmasından dolayı online sürelerine başka oyunlarda geçirmeye başladılar.
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen cemadrian »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:12/05/2012 cumartesi 20,00 dalgamı geçiyosunuz siz insanlarla baska tarih mi kalmadı ülke gündeminden mi bi habersiniz?
Lig şampiyonunun belirleneceği günde oyuna gireceğimizi falan mı düşünüyosunuz.
Tarih değişir değişmez bu sizin bileceğiniz iş şayet değizmezse katılmayacağız.

Fakat değişir ise anladığım kadarıyla final tek maçla belirlenecek bu çok saçma en az 3 karşılaşma ile belirlenmeli,
karşılaşma sırasında net kesilebilir elektrik gidebilir oyun hata verebilir bunun gibi birçok aksilik yaşanabilir.
Kazanacaksamda kaybedeceksemde bunun hakkımla olmasını isterim.

Şanslı olan değil iyi olan kazansın.

o gün oyunda adam bulamazlar.. tarih acil değiştirilmeli ;)
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kaptan kurallardan alıntı yapan varmı diye ararken buldum

viewtopic.php?f=46&t=91783&p=806360&hil ... ve#p806360

viewtopic.php?f=46&t=91586&p=805382&hil ... ve#p805382

viewtopic.php?f=0&t=90851&p=801919&hili ... ve#p801919

buradanda açık olarak gözüküyorki siz,biz itiraz edince hatalarınızı örtbas etmek için ikinci eleme grubunda eşitlik olması halinde die bir kural uydurarak kurallarda oynama yaptınız ama yakalandınız. sağolsun arkadaşlar alıntı yapmışlarda kurallardan sizin sahte ve taraflı davranışlarınızı ortaya çıkartmaya yardımcı oldular. şuanda durum şöyle gözüküyor.
sizler yarı final musabakasına yeterli oyuncu çıkartamayan self respect loncasını kendi kafanıza göre turnudan çekilmiş saydınız bu musabaka kurallarına aykırı musabakaya yeterli oyuncu çıkartamayan lonca çekilmiş değil yenilmiş sayılır dolayısı ile yarı final musabakalarında friens of rescurren ve self respect loncaları iki ynilgi ile eşit puandalar
.
tılsım sunucusunda turnuvanın tek nağmağlup ve en yuksek puandaki takımı sehran loncası finale ön eleme ile çıkacak

soru cvp kısmında iddalarınıın aksi şeyler yazarken biz onları öne sürünce oradada oynama yaptınız

arkadaşım bu yaptıklarınız sahte ve taraflı davranışlar yada işi beceremeyip eline yüzüne bulaştırmak açık olun siz kime hizmet ediosunuz??

istemediğiniz bir sonuç olursa kurallara şöyle bir eklemede yapacakmısınız xxx loncası savaşı kaybetmiştir ama kurallar gereği o lonca turnuvanın birincisi ilan edilmiştir??

kurallara eklediğiniz 2. eleme grubunda eşitlik olması die bir kural yoktur onu oraya sonradan yazdınız gerçek kural
Karşılaşmalar sona erdiğinde grup içinde beraberlik sağlanması halinde aynı klandaki loncalar arasında, sadece lonca başkanları yada lonca takım lideri tarafından belirlenecek birer kişi ile 1 vs 1 karşılaşmalar yapılacak, kazanan taraf puanı alarak üst tura geçmeye hak kazanacaktır."
burada yazandır maçlar bitmiştir sehrn loncası 10 nemesis loncaı 8 friens oof rescurrn 5 galibiyet almıştır hile yapmayı bırakın eşitlik yoktur.
Resim ALpAR
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

gerçekten olması gerektiği gibi davranacaksanız yapılabilcek şeyler
1 sehran ve nemesis loncası birebir ws ile final yapacak
2 mutlaka lodos arz final yapılacaksa sehran ve friends of rescurren loncası final oynayacak
3 şuanda yaptınığınız yalan yanlış sisteme devam edecekseniz self respect loncası ve friends of res.. loncası ile yarı final galibi için ws atacak

ve bu sistemde ben etkinlik alanına gelince size söyleyeceğim tek şey matematik cahilleri demek olacak 10=8=5 ?? size soracağım eğitim seviyeniz nedir? die
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Acıklama Yapamıyor Adam Çünkü YapıLacak Acıklama Yok Kurallar Kurallar Yarı Finalde Oynadığımız Adamlarla Final Oynucaz Gerçekten Çok Mantıklı KaPLaN :DDD
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Aynı şekilde yapılacak açıklama yok. Yarı final oynadığımız loncayla neden final oynuyoruz bilmem kaç tur önce elenen lonca neden finalde? Gerçekten emekle oynamayı siz kendinize meslek edinmişsiniz. Yarı final maçından sonra final maçı gelir siz finale elenmiş bir loncayı koyup yarı finallerden sonra 1 eleme daha olacağını söylüyorsunuz. Lodoslar güçsüz ve elenmişse tekrar neden final oynanıyor? Eğer lodos loncaları elendiyse finalistler arz loncaları olur. Saçma sapan iş yapıp da ayda yılda bir yaptığınız işe yarar etkinlikleri haksızlık yaparak bize zehir etmeyin.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Anlamadığım şey Sehran ve Nemesis mücadelesi ne şekilde olacak? Bunu iki loncanında bilmesi gerekiyor ki, Savaş günü geldiğinde kendilerini hazırlamış olmalılar. Gerekli hiçbir açıklamayı göremediğimin üstüne basıyorum. Eğer vs şeklinde olurda kimse kendini hazırlamamış olursa, Bi saniye [Etkinlik] Zifan Gbm olup geleyim demesin. Teke tek karşılaşmalarda kurallar nedir vesaire veisare. Konuyu çok yetersiz buldum. :?
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

yukarıdaki kısım kural diil kurala atıf dediğimi anlamış olmanız lazım kural şöyle eşitlik sağlanması halinde diye devam ediyor sehran loncası finale kadar 10 maçın 10 tanesini de almış nemesis loncası 10 maçtan sadece 8 ini alabilmiştir burada eşitlikten bahsetmek mümkün değildir bu matematik ile sabittir. şöyle bir sonuçla bu işi çözmenizi öneriyorum en çok galibiyet alan arz ve en çok galibiyet alan lodos lonca yı final oynatın yada galibiyeti en yuksek olan sehran ve nemesis loncalarını bire bir ws ile final oynatın[/quote]

Serdar abicim; Eğer 10 galibiyet aldık hala karşımızda Nemesis ve Friendsler var diyorsan ve bunu haksızlık olduğunu düşünüyorsan Loncamı turnuvadan ben çekeyim? Fakat A Grubundaki Karşılaşmalar ile B grubundaki Karşılaşmalar İkinci seferinde Karmalanmalıydı. Bende bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Her rakip aynı değil. Şükür ki en sağlamları bize denk geldi. Anlamışssındır abicim ;) Neden bundan bu kadar uzun süre bahsedildi ve hala Haksızlık olduğu düşünülüyor Anlamadım. En iyi olan kazanacak zaten başka yolu var mı? Lonca savaşları LİG'i değil Lonca savaşları Turnuvası yapılıyor. Ek olarak Kurallar kısmını zahmet edipde satır satır defalarca okudum. Okumayan abilerim Kardeşlerim. Turnuva her nekadar bitmek üzrede olsada merakınızı giderebileceğiniz çoook uzun bir yazı var. Oradan devam edebilirsiniz [5. Yıl Etkinlikleri]
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tatarian yazdı:yukarıdaki kısım kural diil kurala atıf dediğimi anlamış olmanız lazım kural şöyle eşitlik sağlanması halinde diye devam ediyor sehran loncası finale kadar 10 maçın 10 tanesini de almış nemesis loncası 10 maçtan sadece 8 ini alabilmiştir burada eşitlikten bahsetmek mümkün değildir bu matematik ile sabittir. şöyle bir sonuçla bu işi çözmenizi öneriyorum en çok galibiyet alan arz ve en çok galibiyet alan lodos lonca yı final oynatın yada galibiyeti en yuksek olan sehran ve nemesis loncalarını bire bir ws ile final oynatın

Serdar abicim; Eğer 10 galibiyet aldık hala karşımızda Nemesis ve Friendsler var diyorsan ve bunu haksızlık olduğunu düşünüyorsan Loncamı turnuvadan ben çekeyim? Fakat A Grubundaki Karşılaşmalar ile B grubundaki Karşılaşmalar İkinci seferinde Karmalanmalıydı. Bende bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Her rakip aynı değil. Şükür ki en sağlamları bize denk geldi. <Nemesis> i Bir kez daha kanıtladık. Anlamışssındır abicim ;) Neden bundan bu kadar uzun süre bahsedildi ve hala Haksızlık olduğu düşünülüyor Anlamadım. En iyi olan kazanacak zaten başka yolu var mı? Lonca savaşları LİG'i değil Lonca savaşları Turnuvası yapılıyor. Ek olarak Kurallar kısmını zahmet edipde satır satır defalarca okudum. Okumayan abilerim Kardeşlerim. Turnuva her nekadar bitmek üzrede olsada merakınızı giderebileceğiniz çoook uzun bir yazı var. Oradan devam edebilirsiniz [5. Yıl Etkinlikleri]
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen cemadrian »

bence nemesis sehran loncaları final de kapışmalıydı.finalisti belirlemek için değil.neyse nemesis sehran maçının galibini tebrik ediyorum.Çünkü büyük ihtimal tılsımın galibi olacak.
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön