MeMaT yazdı:Pazartesi gününe ertelenen lonca savaşları için Teşkilat Loncası Olarak Katılmıyoruz .
Savaştan kaçmak değil yapılan ayıptan sebep çalışan insanlarız Hafta sonu Olacak savaş için hazırlandık
Savaşa katılacaklara başarılar şimdiden ..
Cızık Zoruna Gidecek ama hala söylüyorum Hak edenindir .
Hak ettik 1 savaş dahi olsa kazandık hakkımız olanı aldık zorun neyse gel ben seni Rahatlatırım..
Eee artık PVP ile belirlemek zorunda kalacaksınız sanırım KANUNİ'nin sahibini. En çok merak ettiğimde buydu zaten. Tamam bizde TEŞKİLAT loncası olarak katılmayacağız ancak! şuna eminim ki sonuna "anlayışınız için teşekkürler" diyerek bitirdiğiniz erteleme cümlenizin sebebini, hangi amaçla ertelendiğini, ilk karşılaşmanın 20.00'da başlaması gerekirken neden 20.15 te ertelendiğini açıkladığınızı, belirtmenin işşallah sizi zorlamayacağını düşünmekteyim.
Aslında benim aklıma bir fikir geliyor ancak isim belirtmiyim genede. (ARZ arkadaşlar maç izliyordu, yönetim baktı kanuni lodoslara gidecek... ordan biri dediki "nayır nolamaz napıcaz şimcik guzum" diğeri sakin bir ses tonuyla " Ha ha ha Mevlüt DİNÇ'in gücü adınaaa savaşı erteliyorum" diğeri "Olum saçmalama tafra yaparlar bak lodoslar" o sakin ses tonu tekrar duyulur "Boşver #@!? cümlenin sonunda anlayışınız için teşekkür ederiz. deriz " )
Ya bak 4 satırda nasıl saçmaladım ve bunun farkındayım :lol: Eee saygıyla andığım yönetim size diyorum PEKİ YA SİZ NASIL SAÇMALADINIZ??
A Ç I K L A M A B O R Ç L U S U N U Z... (Kesin silinecek..) :twisted: