Cehaletin Daniskası
Re: Cehaletin Daniskası
İbni Cevriye Asa Kullanacaksan,Cevriyesini yükseltmek mantıklı fakat Ashab-ı Kehf Çöp olarak görmek mantıksız.Bana göre Bir çok artısı var.En basitinden Çemberlitaşta Bir Slotu Kestikten sonra Kudretim 5 bile kalsa 10sn de kudretim dolarken,Ashabsız bir şifacının 25sn sini alıyor.Ayrıca 1200 Büyü şifalı adamın bastığı Düz şifa 4500 5000 civarıyken , 2520 büyü şifa ile 6500-6800 arası bastığım çok oluyor.Ashab-ı Kehf'im olduğu halde bazen Gaffarda Grub semihayı çok geç kestiğinden(Ergi paylaşıyor)20 iksir içtiğim oldu.Bide Ashabsız Şifacıyı düşünelim,Bu 50'i geçer.Tabi Şansı Olan Mevlana asayı Erken düşürüyor.Bu benim şahsi fikrimdir,Yorumumu Tartışmaya çevirmezseniz sevinirim.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkür ederimTheRookiest yazdı:/alkışozaerdenn yazdı:Geçen gün şifacımda İbn-i Cevriye Asa'nın (Nadide) Cevriye efsununu yükselttim. "Elindeki ne? " diye soranlara lafım yok, herkes bilecek diye bir kaide yok. Ama gelip "Yanlışlıkla mı yükselttin? " tarzı sorularla uğraşıyorum. Pes..
Birçok başlık altında, birçok iletimde dile getirdim. "Şifacıyım" diyen rotasını Büyü Kritik'e çevirsin. 3 can basışımdan 2'si kritik geliyor ki ahım şahım bir üstüm yok. Lütfen artık İbn-i'yi yükseltmeye son verin
Berkan ben o kudret rejenerasyonu için 300m vereceğime o kadarlık iksir alırım, ki bu 300 bin'den alırsak 1000 Adet iksir yapar, defalarca bölge atabilecek kadar iksir olur. Mevlana Asa üretmeye de karşıyım çünkü 400m verdiğinde eline geçen Mevlana Asa. Ama 400m'e iksir alıp bölge atarsan eline türlü türlü itemler, materyaller geçer. "Bana düşmüyor" demeyin elbet düşer bir şeyler. Belki 50 Gaffar'da Mevlana Asa düşmeyecek ama belki de tek çantada 2 Asa alacaksın.[/b]berkan587 yazdı:İbni Cevriye Asa Kullanacaksan,Cevriyesini yükseltmek mantıklı fakat Ashab-ı Kehf Çöp olarak görmek mantıksız.Bana göre Bir çok artısı var.En basitinden Çemberlitaşta Bir Slotu Kestikten sonra Kudretim 5 bile kalsa 10sn de kudretim dolarken,Ashabsız bir şifacının 25sn sini alıyor.Ayrıca 1200 Büyü şifalı adamın bastığı Düz şifa 4500 5000 civarıyken , 2520 büyü şifa ile 6500-6800 arası bastığım çok oluyor.Ashab-ı Kehf'im olduğu halde bazen Gaffarda Grub semihayı çok geç kestiğinden(Ergi paylaşıyor)20 iksir içtiğim oldu.Bide Ashabsız Şifacıyı düşünelim,Bu 50'i geçer.Tabi Şansı Olan Mevlana asayı Erken düşürüyor.Bu benim şahsi fikrimdir,Yorumumu Tartışmaya çevirmezseniz sevinirim.
PIRASASAPI
Ozan haklısın bazı konularda ama düşmeyincede düşmüyor ki Ben Şahsen iyi ki üretmişim diyorum hiç bir asa düşmediozaerdenn yazdı:Teşekkür ederimTheRookiest yazdı:/alkışozaerdenn yazdı:Geçen gün şifacımda İbn-i Cevriye Asa'nın (Nadide) Cevriye efsununu yükselttim. "Elindeki ne? " diye soranlara lafım yok, herkes bilecek diye bir kaide yok. Ama gelip "Yanlışlıkla mı yükselttin? " tarzı sorularla uğraşıyorum. Pes..
Birçok başlık altında, birçok iletimde dile getirdim. "Şifacıyım" diyen rotasını Büyü Kritik'e çevirsin. 3 can basışımdan 2'si kritik geliyor ki ahım şahım bir üstüm yok. Lütfen artık İbn-i'yi yükseltmeye son verinBu arada geçen gün birisi asamı sordu, yansıttım "mal" dedi
Berkan ben o kudret rejenerasyonu için 300m vereceğime o kadarlık iksir alırım, ki bu 300 bin'den alırsak 1000 Adet iksir yapar, defalarca bölge atabilecek kadar iksir olur. Mevlana Asa üretmeye de karşıyım çünkü 400m verdiğinde eline geçen Mevlana Asa. Ama 400m'e iksir alıp bölge atarsan eline türlü türlü itemler, materyaller geçer. "Bana düşmüyor" demeyin elbet düşer bir şeyler. Belki 50 Gaffar'da Mevlana Asa düşmeyecek ama belki de tek çantada 2 Asa alacaksın.[/b]berkan587 yazdı:İbni Cevriye Asa Kullanacaksan,Cevriyesini yükseltmek mantıklı fakat Ashab-ı Kehf Çöp olarak görmek mantıksız.Bana göre Bir çok artısı var.En basitinden Çemberlitaşta Bir Slotu Kestikten sonra Kudretim 5 bile kalsa 10sn de kudretim dolarken,Ashabsız bir şifacının 25sn sini alıyor.Ayrıca 1200 Büyü şifalı adamın bastığı Düz şifa 4500 5000 civarıyken , 2520 büyü şifa ile 6500-6800 arası bastığım çok oluyor.Ashab-ı Kehf'im olduğu halde bazen Gaffarda Grub semihayı çok geç kestiğinden(Ergi paylaşıyor)20 iksir içtiğim oldu.Bide Ashabsız Şifacıyı düşünelim,Bu 50'i geçer.Tabi Şansı Olan Mevlana asayı Erken düşürüyor.Bu benim şahsi fikrimdir,Yorumumu Tartışmaya çevirmezseniz sevinirim.
bu is belkilerle olmuyorozaerdenn yazdı:Teşekkür ederimTheRookiest yazdı:/alkışozaerdenn yazdı:Geçen gün şifacımda İbn-i Cevriye Asa'nın (Nadide) Cevriye efsununu yükselttim. "Elindeki ne? " diye soranlara lafım yok, herkes bilecek diye bir kaide yok. Ama gelip "Yanlışlıkla mı yükselttin? " tarzı sorularla uğraşıyorum. Pes..
Birçok başlık altında, birçok iletimde dile getirdim. "Şifacıyım" diyen rotasını Büyü Kritik'e çevirsin. 3 can basışımdan 2'si kritik geliyor ki ahım şahım bir üstüm yok. Lütfen artık İbn-i'yi yükseltmeye son verinBu arada geçen gün birisi asamı sordu, yansıttım "mal" dedi
auril & DoubleLift
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Yav bi gidin !
Tum bolge 15 den fazla iksir icen intihar etsin (1+2)
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Her Grup İyi çıkmıyor malesefLanetxxxi yazdı:Yav bi gidin !