RON Loncasını tebrik etmekten bıkıcam nerdeyse .Gerçekten öyle iyi işlere imza attınız ki tebrik etmemek mümkün değil.Başlığı görünce yok artık dedim ve taktiği merak ettim.Videoyu izleyince böyle bir fikri düşünüp ortaya koyduğunuzu görünce gerçekten şaşırdım.Muazzam bir taktik , sanırım daha iyisi olamazdı.Bu şifacılar İKV'de şifacının sadece can basmaktan ibaret olmadığını herkese gösterdi.Başarılarınızın devamını diliyorum.
handan hanımı büyücülerin yardımı ile kesmişiniz sonrada şifa şifa diyonuz. birde siz zaten arzmışsınız yüzme bilmeden kavak ağacına çıkmayın bir daha.
proced bu mesajı siler şimdi nede olsa övme değil yerme içerikli bir mesaj. sanırım talimatıda tatlısudan aldı bu loncanın başkanıymıs eğer doğruysa
kendi klanının liderini kesenler kendi kalenize gol atmışsınız
OyunHatalari yazdı:handan hanımı büyücülerin yardımı ile kesmişiniz sonrada şifa şifa diyonuz. birde siz zaten arzmışsınız yüzme bilmeden kavak ağacına çıkmayın bir daha.
proced bu mesajı siler şimdi nede olsa övme değil yerme içerikli bir mesaj. sanırım talimatıda tatlısudan aldı bu loncanın başkanıymıs eğer doğruysa
kendi klanının liderini kesenler kendi kalenize gol atmışsınız
wingrove yazdı:Sonunda bu da oldu! Revenge Of Nobility loncasının Şifacı Birliğinin 6 üyesi lodos olarak Handan Hanımla uzun süren bir kapışmanın ardındanArz klanının gerçek liderinin kim olduğunu kanıtladı !
Rxticey yazdı:Lonca olarak arzız, Arz klan liderini kesmek için, önce loncadan daha sonra klandan ayrıldık. Loncasız olan şifa ve büyüler Revenge Of Nobility Loncasına aittir.
Bazı fazlalıklar ise kesimi izlemeye gelen oyunculardır. Sadece izlediler. Siz olsanız sizde izlerdiniz
Rxticey yazdı:Lonca olarak arzız, Arz klan liderini kesmek için, önce loncadan daha sonra klandan ayrıldık. Loncasız olan şifa ve büyüler Revenge Of Nobility Loncasına aittir.
Bazı fazlalıklar ise kesimi izlemeye gelen oyunculardır. Sadece izlediler. Siz olsanız sizde izlerdiniz
Burda klandan ayrıdlık yazıyor nedense kardeşim?
Nasıl bi oyun oynuyoruz Ark.
Bunlara Fazla takılmayın
CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey REVENGE OF NOBİLİTY
Tebrikler, taktik gerçekten güzel ancak; keşke sadece şifacıları görebilseydik. Yani taktik belli olmasaydı ve kesimin sonu videoda yeralsaydı daha güzel olurdu sanırım
Helal olsun çok güzel kesim olmuş Hani hep söylenir. Filmde yabancı yapımı yoksa yerli yapımı mı diye. Bu da yabancı yapımı bir film gibi izlenir, gerilim ve şiddet dolu
Sancak-AkaDeMisYeN Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.