Komu ikv işte git ikvde geyik yap :mrgreen:MORDuMan yazdı:edelim etmesinede konu bul xD
Geyiğe Gel Geyiğe =)
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Geyiğe Gel Geyiğe =)
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
her şeyi devletten bekleme:DMORDuMan yazdı:edelim etmesinede konu bul xD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Sonunda doru bişe söledin :mrgreen:funi yazdı:her şeyi devletten bekleme:DMORDuMan yazdı:edelim etmesinede konu bul xD
snde sonunda bnle hemfikir olabildin:DPerfectmagician yazdı:Sonunda doru bişe söledin :mrgreen:funi yazdı:her şeyi devletten bekleme:DMORDuMan yazdı:edelim etmesinede konu bul xD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Hayır ben sadece tek bir fikrine katılıyorum oda doru söledin o yüzden :mrgreen:funi yazdı:snde sonunda bnle hemfikir olabildin:DPerfectmagician yazdı:Sonunda doru bişe söledin :mrgreen:funi yazdı:her şeyi devletten bekleme:DMORDuMan yazdı:edelim etmesinede konu bul xD
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Hala yazıyor çıldırıcam nedir bu hız :mrgreen:MORDuMan yazdı:ii açıom nedir bu kadınların erkekleri kıskandırma merakı ?
kız derken bana değildir umarım xDPerfectmagician yazdı:Hala yazıyor çıldırıcam nedir bu hız :mrgreen:MORDuMan yazdı:ii açıom nedir bu kadınların erkekleri kıskandırma merakı ?
ayrıca adım burak
özelden genelden tanışmak isteyene açık adres kimlik fotokopisi gibi vbşeyler verilir xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
:lol:
MORDuMan yazdı:kız derken bana değildir umarım xDPerfectmagician yazdı:Hala yazıyor çıldırıcam nedir bu hız :mrgreen:MORDuMan yazdı:ii açıom nedir bu kadınların erkekleri kıskandırma merakı ?
ayrıca adım burak
özelden genelden tanışmak isteyene açık adres kimlik fotokopisi gibi vbşeyler verilir xD
gülerek bnm konuşmamı engellemeye çalışıon ama o 1 kere olur xDPerfectmagician yazdı::lol:MORDuMan yazdı:kız derken bana değildir umarım xDPerfectmagician yazdı:Hala yazıyor çıldırıcam nedir bu hız :mrgreen:MORDuMan yazdı:ii açıom nedir bu kadınların erkekleri kıskandırma merakı ?
ayrıca adım burak