Benim anneme küfür ettin. :evil:
Mademki müslümansın ozaman billetin karasıına,bacısına,Annesine bölgeden ettiğin küfürler ne olmalı komşun aç iken seninde aç olman bişiyi değiştirmiyor.İlk önce adam akıllı konuşmayı öğren ondan sonradeki ben Müslüman'ım..Ya da en basitinden Birine iftira atmak bizim toplumumuzda warmı ? Tamam toplumu geçtim mademki süttan çıkmış bir Müslüman olarak konuşuyorsun Bu İslam dininde warmı ? Ben Yazdığın her 10 kelimenin 9'u yalan 1'i de şüpheli.Forumda göz boyuyor acıtasyon yapıyorsun; yorumlarını,yazıdıklarnı gören 'aa bak ne iyi adam' dior.Lakin bilmiyorlar her an Ailesinden bi üyeye küfür geleceğeni..
Sana söyleyecek tek sözüm var: Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
Yukarda her sözümün arkasında dururum durmadığım sözümü qören warsa yazsın demişin Fotoraflı açıkladım buna nediyeceksin acaba?
Laz sende kamille kamilmi oluyosun Yaw bu adamı biliyosun herkese hırsız der ama kendi yaptığı hırsızlıkları anlatmaz. Milletin emeğiyle çektiği madenleri hemen cebe atıp sonrada çaldığı madenlerin sahibine hırsız damgası vurabilicek şereftedir kendisi. Burda onun bunun dediklerine kulak asma laz. Herşeyi geçtik lazın bende şifresi vardı bazen ben giriyodum çarlarına üstü 46 lvl olmasına rağmen hep alman item vardı ve parası çok az denilicek kadar vardı o dediklerini yapmış olan birisi itemin kralını dizerdi şimdi. Biliyosun sana bi konuda kırgınım ama yiğidi öldür hakkını yeme nekadar köpek havlasada sen kulağını tıka dostum. Saygılar..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
Maşallah laz roman yazmışsın gine okumadım hepsini okumak zor geldi benimle ilgili olan bölümü okudum sadece peki laz hadi ben size ipnelik yaptım sizde benim çarı patlattınız eyw #@!? soyun sikime kadar yolu var siz soydunuz ben gine yaptım kendinme yetecek kadar+siz sadece kullandım çarımı soymayı basardınız sizin bilmediniz 1 adet kasa çarım vardı ki ona ulaşmanız imkansızdı ve ulasamadınız zaten..simdik gelelim esas konuya ŞU SORUYA CEVAP VER LAZOGLU BEN İPNELİK YAPTIM BENİ SOYDUN EYW CYBERXTESKO SANA NE İPNELİK YAPTI ? BENİM ÇARIMI ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ADAMDAN HASAR SAVUNMA TAKI ALMISSINIZ İŞİDE BENİM ÜZERİME YIKTINIZ ADAM BENDEN BİLİYOR O İŞİ AMA SUANDA KENDİ AZINLA ONUN TAKILARINIDA ÇALDINI İTİRAF ETTİN ZATEN..bu konuyla ilgili bu son yorumumdur dahada bişey yazmıyacam hersey ortada zaten bişey yazmayada gerek yok
XoZcAnX yazdı:Maşallah laz roman yazmışsın gine okumadım hepsini okumak zor geldi benimle ilgili olan bölümü okudum sadece peki laz hadi ben size ipnelik yaptım sizde benim çarı patlattınız eyw #@!? soyun #@!? kadar yolu var siz soydunuz ben gine yaptım kendinme yetecek kadar+siz sadece kullandım çarımı soymayı basardınız sizin bilmediniz 1 adet kasa çarım vardı ki ona ulaşmanız imkansızdı ve ulasamadınız zaten..simdik gelelim esas konuya ŞU SORUYA CEVAP VER LAZOGLU BEN İPNELİK YAPTIM BENİ SOYDUN EYW CYBERXTESKO SANA NE İPNELİK YAPTI ? BENİM ÇARIMI ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ADAMDAN HASAR SAVUNMA TAKI ALMISSINIZ İŞİDE BENİM ÜZERİME YIKTINIZ ADAM BENDEN BİLİYOR O İŞİ AMA SUANDA KENDİ AZINLA ONUN TAKILARINIDA ÇALDINI İTİRAF ETTİN ZATEN..bu konuyla ilgili bu son yorumumdur dahada bişey yazmıyacam hersey ortada zaten bişey yazmayada gerek yok
özcan birbirimizi sevmeyiz sebebi aşikar, laz class kokliw bunlar bermuda şeyta üçgeniydi yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı derler, delikanlı gibi söyle ben bu güne dek hırsız olmayan birine iftira attımmı ?
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BLackGezz0 yazdı:Laz sende kamille kamilmi oluyosun Yaw bu adamı biliyosun herkese hırsız der ama kendi yaptığı hırsızlıkları anlatmaz. Milletin emeğiyle çektiği madenleri hemen cebe atıp sonrada çaldığı madenlerin sahibine hırsız damgası vurabilicek şereftedir kendisi. Burda onun bunun dediklerine kulak asma laz. Herşeyi geçtik lazın bende şifresi vardı bazen ben giriyodum çarlarına üstü 46 lvl olmasına rağmen hep alman item vardı ve parası çok az denilicek kadar vardı o dediklerini yapmış olan birisi itemin kralını dizerdi şimdi. Biliyosun sana bi konuda kırgınım ama yiğidi öldür hakkını yeme nekadar köpek havlasada sen kulağını tıka dostum. Saygılar..
Bu velede, en çok asılmaya çalıştığı malum hatunların bana hayran olması koydu ona yanıyor Kamyon arkadaşımıza kamyon arkası bir yazı... BEDDUA ETME NOLUR, ÇALIŞ SENİN DE OLUR
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
ŞU SORUYA CEVAP VER LAZOGLU BEN İPNELİK YAPTIM BENİ SOYDUN EYW CYBERXTESKO SANA NE İPNELİK YAPTI ? BENİM ÇARIMI ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ADAMDAN HASAR SAVUNMA TAKI ALMISSINIZ İŞİDE BENİM ÜZERİME YIKTINIZ ADAM BENDEN BİLİYOR O İŞİ AMA SUANDA KENDİ AZINLA ONUN TAKILARINIDA ÇALDINI İTİRAF ETTİN ZATEN
HEMEN VERIYIM CYBERXTESKO ILE BENIM HICBIR ZAMAN ASIRI MUHABBETIM OLMADI BIR KERE YALANIN BURDAN BELLI. BENIM BIRTEK CYBERXKILLER YANI ONURLA MUHABBETIM VARDIR ONUDA HERKEZ BILIR. AYRICA SENIN CARININ SIFRESI DEGISTIKTEN SONRA DIYE BIRSEY YOK. ACIKLAMADA DEDIGIM GIBI 9 AY OYUNDA YOKTUM BEN EMRAHA VERDIM SENIN SIFRENI O NE YAPTIYSA YAPMISTIR. BIR SUCLU ARIYORSANIZ EGER GIDIN BASKA YERLERDE ARAYIN YANI...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
BLackGezz0 yazdı:Laz sende kamille kamilmi oluyosun Yaw bu adamı biliyosun herkese hırsız der ama kendi yaptığı hırsızlıkları anlatmaz. Milletin emeğiyle çektiği madenleri hemen cebe atıp sonrada çaldığı madenlerin sahibine hırsız damgası vurabilicek şereftedir kendisi. Burda onun bunun dediklerine kulak asma laz. Herşeyi geçtik lazın bende şifresi vardı bazen ben giriyodum çarlarına üstü 46 lvl olmasına rağmen hep alman item vardı ve parası çok az denilicek kadar vardı o dediklerini yapmış olan birisi itemin kralını dizerdi şimdi. Biliyosun sana bi konuda kırgınım ama yiğidi öldür hakkını yeme nekadar köpek havlasada sen kulağını tıka dostum. Saygılar..
Bu velede, en çok asılmaya çalıştığı malum hatunların bana hayran olması koydu ona yanıyor Kamyon arkadaşımıza kamyon arkası bir yazı... BEDDUA ETME NOLUR, ÇALIŞ SENİN DE OLUR
GECE GECE BENI GULDURDUN YA ALLAHTA SEN VE SEVMEDIGIM KISILER HARIC HERKEZI GULDURSUN SERHAT
KOR BIR KIZ BILE OLSA SENIN O LANET AGIZ KOKUNDAN SANA YAKLASMAZ BILE BIRAK KI HAYRAN OLSUN :lol:
BAK AGZININ IGRENC AGZININ KOKUSU BURAYA KADAR GELDI BILE. IYGH IGRENC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
uhahahahah DDDDDD Lan armut senin o yamyam tipine kim bakar Ben oyunda karı kıza asılmışım bak sen Benim oyundan sevgili olarak görüştüğüm kimse yok asıldığımda yok oyuna oyun oynamak için giriyodum karı kız avına değil artık oyun içinde girmiyorum o ayrı mesele Zaten sen elde olan karınıda kaçırmışın bu kamilliğinle kim dayanır sana Motor arkadaşımıza fordçu bir yazı.. Otobanda ezer geçerim, tenhada yakalar çükerim Saygılar
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
XoZcAnX yazdı:işte lazoglu hırsız değil diyen kişilere ispatı ile lazoglunun hırsızlığı
sadece yarar çarı değil daha baskalarının çarlarınıda çalmıştır ancak elime ispatı olmadı içi boşa laf kalabalığı yapmayayım..
çarın çalınmasından sonra erçin gördümde bölgeden sordum çarı çalan kim erçin diye erçinde bilmediğini söylemeden önce özelime yarar'dan gelen pm (çalındı zaman çarda olan kişi lazoglu yani ) naber lan lale lazoglu ben dedi..eeee tabi bende bunu hemen şipşak çektim fotosunu çünkü bu lazoglu hep çalar sonrada beni bilen biliyor ben çalmam diyip çıkar işin içinden arkasından 3-5 kişide lazoglu yapmaz hırsızlık der..simdik kıvır bakalım lazoglu nasıl kıvırcaksın hırsızlığının ispatı fotodadır..şimdik daha lazoglu hırsızlık yapmaz diyen olucak ise bir göz doktoruna çıksın muayene olsun