Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!
Dereceye girmiş olan arkadaşları tebrik eder ödüllerinin hayırlı olmasını dilerim.
XXCEZAXX
En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
HİPHOPSTYLE
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
İkv'desin Dostum,Emeğin Karşılanmadığı tek yer.Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çınar Altı
tşkr ederm bildin cevapı asab almayı düşünüyorumxXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:EN İYİ GÖRSEL 2. OLDUM MoNTeNeGRo Kıl payı ile kaçırdım 1.ligi
Kod: Tümünü seç
Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'
Splash yazdı:İkv'desin Dostum,Emeğin Karşılanmadığı tek yer.Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
Mantıksızca yapılan bir yarışmanın eseri.
viewtopic.php?f=58&t=72827
30 Tem 2011 00:30
HİPHOPSTYLE
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
Selam murat,Sonuçlar güncellenmiştir.
En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. Bundan dolayı bu çalışma sonuçlardan çıkartılmış ve en iyi duvar kağıdı ödülü Umut Aybek 'in"İstanbul'da" adlı eserine verilmiştir. Kendisini tebrik ederiz.
Ayrıca hazır resim olduğu tespit edilen çalışma mansiyon derecesinden çıkartılnmıştır.
Ödül dağıtımı ek bir duyuru ile bildirilecektir.
Paylaştığım alıntı " Lathanter " in iletisidir. FanArt 2010 da eser 2 ye değil mansiyon a verilmişti ve her iki tarafında çalışma tasarımlarını ilettiği belirtilmişti. 2011 FanArt da dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ederim. Özellikle videolar çok güzel
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
Bu neyi değiştirir?okan34 yazdı:Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...Selam murat,Sonuçlar güncellenmiştir.
En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. Bundan dolayı bu çalışma sonuçlardan çıkartılmış ve en iyi duvar kağıdı ödülü Umut Aybek 'in"İstanbul'da" adlı eserine verilmiştir. Kendisini tebrik ederiz.
Ayrıca hazır resim olduğu tespit edilen çalışma mansiyon derecesinden çıkartılnmıştır.
Ödül dağıtımı ek bir duyuru ile bildirilecektir.
Paylaştığım alıntı " Lathanter " in iletisidir. FanArt 2010 da eser 2 ye değil mansiyon a verilmişti ve her iki tarafında çalışma tasarımlarını ilettiği belirtilmişti. 2011 FanArt da dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ederim. Özellikle videolar çok güzel
HİPHOPSTYLE
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Selam Kayzer,Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
Forumda bulunan Fan Art forumları içerisinde bulunan Görseller forumu diğer forumlarımız gibi oyuncularımızın birbirleriyle paylaşımda bulunmaları içindir. Burada açılan bir çok konuyu gözlemliyoruz ancak bu forum altında açılan konular içerisindeki görsellerin kime ait olduğu yada ilk defa kim tarafından paylaşıldığını takip etmemiz mümkün değil.
Yarışma başvuruları kapanmış ve dereceye giren eserler seçilmiş olsa dahi, yarışma kuralları halen geçerli ve henüz ödül dağıtımı yapılmadı. Elinde itirazını destekleyecek herhangi bir materyal varsa bunu özel mesaj olarak göndereceğimiz mail adresine en geç pazartesi günü saat 12:00'ye kadar göndermeni rica ederim.
@xXDeaTHMaCHiNeXx (MoNTeNeGRo): İtiraz dolayısıyla aynı durum senin için de geçerli. Eserin özgünlüğünü kanıtlayacak materyalleri sana özel mesaj olarak gönderilen mail adresine en geç pazartesi günü saat 12:00'ye kadar göndermeni senden de rica ediyorum.
Eserin özgünlüğü kanıtlanamadığı takdirde eser yarışmadan diskalifiye edilecektir.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Dereceye girenlere e-posta ile bilgilendirme yapıldı mı ?
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Hikaye'ye 1 saat felan uğraştım. Fotoğraf çekmeyi 5 dakika.
ama fotoğraf mansiyon almış. hikaye ilk 4te bile değil
ama fotoğraf mansiyon almış. hikaye ilk 4te bile değil
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐