Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!

Mesaj gönderen XCEZAX »

Dereceye girmiş olan arkadaşları tebrik eder ödüllerinin hayırlı olmasını dilerim.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
İkv'desin Dostum,Emeğin Karşılanmadığı tek yer.
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çınar Altı

Mesaj gönderen xXDeaTHMaCHiNeXx »

xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:EN İYİ GÖRSEL 2. OLDUM MoNTeNeGRo Kıl payı ile kaçırdım 1.ligi :D
tşkr ederm bildin cevapı asab almayı düşünüyorum :) 1. olsam mevlana asa alıcakdm

Kod: Tümünü seç

Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Splash yazdı:
Kayzer yazdı:En iyi görsel katagorisinde 2. olan eser benim aylar önce forum görsellerde paylaştığım kendi emeğimi harcadığım bir çalışmadır geçen seneki fan artta da benim yaptığım ve paylaştığım eserle katılan olmuştu ve 1. olmuştu yapılan incelemeler sonucunda eser yarışmadan elenmiş 2. olan kişinin eseri 1. seçilmişti öncekinde tepkimi göstermiştim fakat bu yarışmada hiç bir hak talep etmiyorum. Yönetimin forumdaki Görseller kısmını ne amaçla açmış olduğuna ve yarışmada eserin daha önce yayınlanmış olabilir maddesine hala anlam verememekteyim. Bu durum ikinci kez yaşandı, resmi kopyalayıp yollayan kişiye şaheseri hayırlı olsun demekle yetiniyorum. İyi forumlar...
İkv'desin Dostum,Emeğin Karşılanmadığı tek yer.

Mantıksızca yapılan bir yarışmanın eseri.

viewtopic.php?f=58&t=72827

30 Tem 2011 00:30
HİPHOPSTYLE
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Sonuçlar güncellenmiştir.

En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. Bundan dolayı bu çalışma sonuçlardan çıkartılmış ve en iyi duvar kağıdı ödülü Umut Aybek 'in"İstanbul'da" adlı eserine verilmiştir. Kendisini tebrik ederiz.

Ayrıca hazır resim olduğu tespit edilen çalışma mansiyon derecesinden çıkartılnmıştır.

Ödül dağıtımı ek bir duyuru ile bildirilecektir.
Selam murat,

Paylaştığım alıntı " Lathanter " in iletisidir. FanArt 2010 da eser 2 ye değil mansiyon a verilmişti ve her iki tarafında çalışma tasarımlarını ilettiği belirtilmişti. 2011 FanArt da dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ederim. Özellikle videolar çok güzel
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

okan34 yazdı:
Sonuçlar güncellenmiştir.

En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. Bundan dolayı bu çalışma sonuçlardan çıkartılmış ve en iyi duvar kağıdı ödülü Umut Aybek 'in"İstanbul'da" adlı eserine verilmiştir. Kendisini tebrik ederiz.

Ayrıca hazır resim olduğu tespit edilen çalışma mansiyon derecesinden çıkartılnmıştır.

Ödül dağıtımı ek bir duyuru ile bildirilecektir.
Selam murat,

Paylaştığım alıntı " Lathanter " in iletisidir. FanArt 2010 da eser 2 ye değil mansiyon a verilmişti ve her iki tarafında çalışma tasarımlarını ilettiği belirtilmişti. 2011 FanArt da dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ederim. Özellikle videolar çok güzel
Bu neyi değiştirir?
HİPHOPSTYLE
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Selam Kayzer,

Forumda bulunan Fan Art forumları içerisinde bulunan Görseller forumu diğer forumlarımız gibi oyuncularımızın birbirleriyle paylaşımda bulunmaları içindir. Burada açılan bir çok konuyu gözlemliyoruz ancak bu forum altında açılan konular içerisindeki görsellerin kime ait olduğu yada ilk defa kim tarafından paylaşıldığını takip etmemiz mümkün değil.

Yarışma başvuruları kapanmış ve dereceye giren eserler seçilmiş olsa dahi, yarışma kuralları halen geçerli ve henüz ödül dağıtımı yapılmadı. Elinde itirazını destekleyecek herhangi bir materyal varsa bunu özel mesaj olarak göndereceğimiz mail adresine en geç pazartesi günü saat 12:00'ye kadar göndermeni rica ederim.

@xXDeaTHMaCHiNeXx (MoNTeNeGRo): İtiraz dolayısıyla aynı durum senin için de geçerli. Eserin özgünlüğünü kanıtlayacak materyalleri sana özel mesaj olarak gönderilen mail adresine en geç pazartesi günü saat 12:00'ye kadar göndermeni senden de rica ediyorum.

Eserin özgünlüğü kanıtlanamadığı takdirde eser yarışmadan diskalifiye edilecektir.
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Dereceye girenlere e-posta ile bilgilendirme yapıldı mı ?
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Hikaye'ye 1 saat felan uğraştım. Fotoğraf çekmeyi 5 dakika.

ama fotoğraf mansiyon almış. hikaye ilk 4te bile değil :D

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

“Eski Duyurular” sayfasına dön