Klanlar Arasında Denge Yok
Re: Klanlar Arasında Denge Yok
düzenleme
En son Gulyabani tarafından 16 Mar 2012 10:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- tfortrolletta
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Biz bize yeteriz kardeşim
klanında 5000 tane lodos olsa 10 tanesi adam olmadıktan sonra neye yarar
sözüm adam akıllı lodoslara değil onlar zaten üstlerine alınmazlar...Bide yok 8-9 seviye lodosu niye kesiyosun ? insaf insaf .. artık sarı yazıyla chatte geçiyor ''Bir klan mensubu olduktan sonra heryerden gelecek saldırıya açıksınız demektir,sadece kendinizi koruyabilecek seviye ve güce eriştikten sonra klana girmenizi tavsiye ederiz'' Hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Voltairexkatill
- tfortrolletta
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Anladım artık ilk olarak başlama 1 arz 3 lodos olarak başladı
(diyelim) aa arzlar 1 lodoslar 3 kişi lodos olam ben.=1arz-4lodos.Arzlar çok azmış ben arz olam bari
= 2 arz 4 lodos.Lodoslar daha çok ben lodos olayım.2-5.ve bu yıllarca sürdü ve evrimini tamamladı 
Voltairexkatill
Ben lodos olarak oynuyorum şu an. Gönüllü olarak arz olmayı öneriyorum. İlk kendi karakterimden başlıyorum :idea:
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yürek
Gulyabani yazdı:Ben lodos olarak oynuyorum şu an. Gönüllü olarak arz olmayı öneriyorum. İlk kendi karakterimden başlıyorum :idea:
Lodos klanı bonkordur nerde nankör besleme var hepsini besler büyütür sonra o beslemeler lodosa düşman olur çıkar.
Bu algı kesinlikle yanlış.izlenimci yazdı:Gulyabani yazdı:Ben lodos olarak oynuyorum şu an. Gönüllü olarak arz olmayı öneriyorum. İlk kendi karakterimden başlıyorum :idea:
Lodos klanı bonkordur nerde nankör besleme var hepsini besler büyütür sonra o beslemeler lodosa düşman olur çıkar.
3 günden beri Arz'ım, rahat dolaşamıyorum ve "bir kere" bile grup bölgelerine girme şansı bulamadım. Menfaat peşinde olsam ya da besleme olmayı kabul etsem sizin gibi lodos kalmaya devam ederdim. Koyu renk ile yazdığım yazının yanlış olduğunu savunmazsınız her halde
Konuyu açtığım zaman ise "10 Arl 2011 18:34"
Rahatlıkla söyleyebilirim ki Arz olmayı seçen adamı takdir etmek gerekli...
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Lonca: Tek Yürek
Gulyabani yazdı:Bu algı kesinlikle yanlış.izlenimci yazdı:Gulyabani yazdı:Ben lodos olarak oynuyorum şu an. Gönüllü olarak arz olmayı öneriyorum. İlk kendi karakterimden başlıyorum :idea:
3 günden beri Arz'ım, rahat dolaşamıyorum ve "bir kere" bile grup bölgelerine girme şansı bulamadım. Menfaat peşinde olsam ya da besleme olmayı kabul etsem sizin gibi lodos kalmaya devam ederdim. Koyu renk ile yazdığım yazının yanlış olduğunu savunmazsınız her halde
Lodos klanındaki ''ASIL LODOSLAR'' yani gerçek lodoslar olarak bizde bu durumdan şikayetçiyiz zaten
izlenimci yazdı:Gulyabani yazdı:Bu algı kesinlikle yanlış.izlenimci yazdı:Gulyabani yazdı:Ben lodos olarak oynuyorum şu an. Gönüllü olarak arz olmayı öneriyorum. İlk kendi karakterimden başlıyorum :idea:
Lodos klanındaki ''ASIL LODOSLAR'' yani gerçek lodoslar olarak bizde bu durumdan şikayetçiyiz zatenSenin geçtiğin iyi olmuş kurtulduk 1 parazitten daha şimdi sen ve senin gibilerinde sıra o koyu yazıyla yazdıklarında yani
bu arada biz İlk günden beri lodosuz evlat
![]()
Seviyeli yazdığını varsayarak, lodosken lodos arkadaşlara da çok yardımım oldu, yardımda aldım. Ve arz olmamı olgun karşıladılar; benim arz olmaktaki tek amacımın klanlar arasında dengeye katkı olmaktan başka ne olduğunu düşünüyorsun? Cevap veremiyorsan her halde benimle kişisel bir sorunun var, sorunu belirt çözelim? Cevaplara yine seviyesiz kelimeler yerleştireceksen muhatabım değilsin.
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: CeHeNNeM
hay agzına saglık besle kargayı oysun gozunu mısalı ılk gunden berı lodos olmak ayrı bı mesele menfaat ıcın lodos olup sonradan arz olan donekler daha bı ayrı kardesım oyunun basından berı lodosan ıyı kotu bı cewren wardır ne dıye ortamını satıp arzlara gecıyosun bak duman loncasına bak kıng loncasına bastan berı arz dılar arz kaldılar ya onlar gıbı oll ya formu kırletme ne halın warsa gorGulyabani yazdı:izlenimci yazdı:Gulyabani yazdı:Bu algı kesinlikle yanlış.izlenimci yazdı:Gulyabani yazdı:Ben lodos olarak oynuyorum şu an. Gönüllü olarak arz olmayı öneriyorum. İlk kendi karakterimden başlıyorum :idea:
Lodos klanındaki ''ASIL LODOSLAR'' yani gerçek lodoslar olarak bizde bu durumdan şikayetçiyiz zatenSenin geçtiğin iyi olmuş kurtulduk 1 parazitten daha şimdi sen ve senin gibilerinde sıra o koyu yazıyla yazdıklarında yani
bu arada biz İlk günden beri lodosuz evlat
![]()
Seviyeli yazdığını varsayarak, lodosken lodos arkadaşlara da çok yardımım oldu, yardımda aldım. Ve arz olmamı olgun karşıladılar; benim arz olmaktaki tek amacımın klanlar arasında dengeye katkı olmaktan başka ne olduğunu düşünüyorsun? Cevap veremiyorsan her halde benimle kişisel bir sorunun var, sorunu belirt çözelim? Cevaplara yine seviyesiz kelimeler yerleştireceksen muhatabım değilsin.
**CeHeNNeM***
Satma nedir? Karşılığında değerli bir şey alırsın. Ben arz olarak ne aldım? Arz iken lodos olsam dediklerine hak verirdim.ufukdiler90 yazdı: hay agzına saglık besle kargayı oysun gozunu mısalı ılk gunden berı lodos olmak ayrı bı mesele menfaat ıcın lodos olup sonradan arz olan donekler daha bı ayrı kardesım oyunun basından berı lodosan ıyı kotu bı cewren wardır ne dıye ortamını satıp arzlara gecıyosun bak duman loncasına bak kıng loncasına bastan berı arz dılar arz kaldılar ya onlar gıbı oll ya formu kırletme ne halın warsa gor
Lodos olup bölge atıp efsun kasmayı; arz olup birazcık ta olsa denge sağlamaya tercih etmişsem hiçbir şeyi satmamışımdır.