Sancağın en güvenilir kişisi kim ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sancağın en güvenilir kişisi kim ?

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

işin doğrusunu demek gerekirse bu oyuna okul döneminde daha çok giriyordum şimdi işlerden dolayı giremiyorum az çok arkadaşlar tanır beni benin güvendiğim ve her şeyi rahatça paylaştığım hatta reelde bile görüşüp konuştuğum insanlar var ama iş güven konusuna gelincede

Orhanteber
Tuğraxgaraoğlan
Cazgır
Tuğraxsafranbolu
Safranbolu
Goldşifa
Goldsavaş
bu arkadaşlardan başkasına pek güvenmiyorum işin aslı
ve oyunu bırakan ve aramızda artık bulunmayan saygıdeğer abimiz Neyzen
şimdi bir çok kişi diyecek arkadaşlarını yazmışsın evet arkadaşlarımı yazdım güvenilir insan arkadaştır gerisdi hikaye

yazmadığım ve unuttuğum arkadaşlarım varsada af ola
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

Sancağın değil tüm sunucuların hatta İKV'nin en güvenirli kişisini bilmek istiyorsanız
Sandboxie adında bir program var onun sayesinde hiçbir kimseye muhtaç olmadan kendi işinizi kendiniz yapabilirsiniz.Sakın şunu unutmayın elbet güvendiğiniz dağlara bir gün kar yağabilir.Bana kalırsa işinizi garantiye alın.Saygılar...!!!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

BLackGezz0 yazdı:Yaklaşık 1 aydır oyuna girmiyorum ama forumdan bazı konuları takip ediyorum hoşuma gitmeyen şeyler olsada susuyim susuyim dedim ama dayanamadım. delikurt denen mahluk seni uyarmıştım benim arkadaşlarıma laf atma diye. İmparatorzıleli diye çakma çar açıyosun ( zaten dikkatli incelendiğinde görülücektir ) loncandaki karı kızın çarına girip kendini pohpohluyosun, konuyla hiçbi alakası olmadığı halde yağmura laf söylüyosun ve yemin ediyorum 3 yaşındaki çocukların beyni yok sende. Beyin olsa zaten bütün gün pc başında k*ç büyütmek yerine adam olurdun ama nerde sende o beyin. İmparatorzileliyle muhabbetim yoktur kendisini tanımamda hırsızsa hırsızdır orasınada bişey diyemem ama onla yağmuru aynı kefeye koyma ki onla senin hayal gücünü süsleyen aktarımlar yaptım ve 1 kez 1 liramı dahi almış değil. O boş beynini nasıl adam olurum diye yor bence.

Bu dengesiz hariç herkese selamlar :D
Aleyküm Selam Alp'im ağzına sağlık :D
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

hahahahaha yaa çok gülesim geldi şunu hiç duydunuzmu bu tür konuları açanların %90 ı kendi ismini görmek amacı ile açılmış konulardır bu konuyu açan arkadaş %90 sayısının içindemi yoksa dışındamı bilmem doğru ise doğru söyle kimse kimseyi doğruları söylediği için yadırgayamaz aksine bn takdir ederim.
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Genelde Bab-ı Ali de fazla zaman geçiren arkadaşlarımız yazılmış :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

smyra yazdı:Bi insan bukadar yüzsüz olabilir adam hem madenlerimi çaldı hem loncadan çıkınca hırsız dedi ya anlamıyorum senin başka işin gücün yokmu ? Hırsız olan kendisi hala burda ötüyor onu bunu kötülüyor bi dönde bak kendine bu bir oyun ama oyundada olsa kul hakkı yemek çalmak günah madem okadar dini felan karıştırıyorsun söyleyeyim dedim ama yanlış insana çatıyorsun bugüne kadar kimin neyini almışımda vermemişim? biri çıksın ıspatıyla havlama boşuna bende fino diyim herkes diyor çokta yakışıyor sana :D
Yukarda adı geçen şahıs, eski yönetici cess ve arkadaşlarına, aynı evi paylaşma teklifinde bulunmuş, cess ve arkadaşları tarafından tarafımıza yapılan ikaz neticesinde, Titxpolis ile yapılan telefon görüşmesi sonucunda loncamızdan atılmıştır.

Sözüm namustur, bilen bilir, bilmeyen araştırıp öğrensin, ona buna kendini peşkeş çekerek çamur atmasın, çünkü...

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ....
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

YA KİMSE BENİ YAZMAMIŞ.AYIP ETTİN ORHANIM BAK BEN OYUNDAKİ BÜTÜN GAYSERİLİLERE GÜVENİRİM.İŞİN ŞAKASI BİR YANA BAZILARINIZI TANIMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN GÜVENEBİLİRİM

Tayfunn
Enebenme
Ataxenes
Askona
Kızkalesixansızn
Goldx....
Orhanteber-Safran(Tüm gayserililer. :)
Ydemirhan
Ultrax....
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Darklord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Darklord »

ikvm yazdı:hahahahaha yaa çok gülesim geldi şunu hiç duydunuzmu bu tür konuları açanların %90 ı kendi ismini görmek amacı ile açılmış konulardır bu konuyu açan arkadaş %90 sayısının içindemi yoksa dışındamı bilmem doğru ise doğru söyle kimse kimseyi doğruları söylediği için yadırgayamaz aksine bn takdir ederim.
kafanda bisiler kurcaladın ve onun dogru ooldugunu sanıyorsun bu yusden kendını dedektıf oldugunu sanıyon sımdı ne alaka kardsm bım ısmımle
haYaT bosH eĞLeN Çoşs :D :)
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smyra »

Delikurt hiç bir bayan bir erkeğe gel birlikte yaşayalım demez daha çok erkekler bunu ister Bakalım daha ne yalanlar uydurucaksın cess dediğin kişinin dili yokmu o konuşamıyormuda sen bi takım iftiralar atıyorsun ? bukadar günahla bakalım yerin neresi olucak :D
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

smyra yazdı:Delikurt hiç bir bayan bir erkeğe gel birlikte yaşayalım demez daha çok erkekler bunu ister Bakalım daha ne yalanlar uydurucaksın cess dediğin kişinin dili yokmu o konuşamıyormuda sen bi takım iftiralar atıyorsun ? bukadar günahla bakalım yerin neresi olucak :D

Eski ev arkadaşın Senkron... Eski sevgilin... Yalan mı ? Senkron ile aynı evi paylaşırken loncamıza katıldın ve bundan haberimiz yoktu, aynı anda Titxpolis ile birlikteydin... Aynı anda Cess' e ev arkadaşlığı teklif ettin, akabinde Cess in ikazı ile Titxpolis ( oyuna ara vermişti ) i aradım durumu izah ettim ve akabinde, ibn-i sina plevne kolyeyi isteyip seni loncamızdan attım. Yalan atan Allah tan bulsun diyeceğim ama Allah inancı olan namuslu olur o yüzden bu konuya girmiyorum.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön