Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Kim demiş öldüm diye, kaç aydır burnum dahi kanamadı. :D
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Lawokatoo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lawokatoo »

Ben Sıralama Felan Vermicem Ama Sadece Bazı Arkadaşların Loncam Hakkındaki YorumLarını Okudum Ve Sesli Güldüm :D

Merak Etmeyin Bir Gün Dönücez !! VATAN !! ;)
Yaptığın İyilikler Kadar Büyür.Söylediğin Yalan Kadar Küçülürsün*

Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Asilxconwotion
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Asilxconwotion »

Lawokatoo yazdı:Ben Sıralama Felan Vermicem Ama Sadece Bazı Arkadaşların Loncam Hakkındaki YorumLarını Okudum Ve Sesli Güldüm :D

Merak Etmeyin Bir Gün Dönücez !! VATAN !! ;)
Yürü be kardeşim arkadayım...
Resim
Resim
Resim
3 kerede Mühimmatı getir Birinciliği var
AsiLx~~VATANx
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

VaMoSBieN yazdı:Bu sunucuda kaybolan lonca çok. Ama Holy unutulmaması gerekli. Gerçi oyunun yaş ortalaması 10 Holy zamanında onlar herhalde okuma yazma öğreniyorlardı.

Adam mal beyler dağılın :D Kendini 40 yaşında görüyor bakırköye tıkayın . Yakalayn olursa tıksın :D:D:D:D:D
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

BoMPoW yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Bu sunucuda kaybolan lonca çok. Ama Holy unutulmaması gerekli. Gerçi oyunun yaş ortalaması 10 Holy zamanında onlar herhalde okuma yazma öğreniyorlardı.

Adam mal beyler dağılın :D Kendini 40 yaşında görüyor bakırköye tıkayın . Yakalayn olursa tıksın :D:D:D:D:D

:D :D VamosBiEn in anne tarafından kötü rahatsızlıkları var. Anlarsınız İşte :)
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
**CeHeNNeM***
xMICIRx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xMICIRx »

Bütün yazılanları okudum Herkes hatırladıgı kadar yazmış sanırım Dogrusunu ben yazayım dedim
Beyazköşk te ilk kurulan lonca(GRUP) TheMyths ( konunun cogu yerinde ismi bile yanlış yazılmış ) dır ki en eski beta oyuncuları bu oluşum icindeydi bende bu grubun bi uyesi olarak 7-8 sayı dergi cıkardık yayınladık hatırlayanlar bilir. Sonra TheMyths dan OAL (Olds of Legends) loncası ayrıldı bunlarla hemen hemen yakın zamanlarda hatırlayabildigim kadarıyla HoLY CcC Kanun Kabus Unvx Hashx (sonradan Fianx oldular) Bizans diye sırayla gider ..
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

xMICIRx yazdı:Bütün yazılanları okudum Herkes hatırladıgı kadar yazmış sanırım Dogrusunu ben yazayım dedim
Beyazköşk te ilk kurulan lonca(GRUP) TheMyths ( konunun cogu yerinde ismi bile yanlış yazılmış ) dır ki en eski beta oyuncuları bu oluşum icindeydi bende bu grubun bi uyesi olarak 7-8 sayı dergi cıkardık yayınladık hatırlayanlar bilir. Sonra TheMyths dan OAL (Olds of Legends) loncası ayrıldı bunlarla hemen hemen yakın zamanlarda hatırlayabildigim kadarıyla HoLY CcC Kanun Kabus Unvx Hashx (sonradan Fianx oldular) Bizans diye sırayla gider ..

Bu konuyu baştan beri takip ediyorum.Yazmamayı düşünüyordum ki Tuna sen yazınca bende yazma gereği duydum.Seninde dediğin gibi Lonca sistemi yoktu bizler sadece Lonca ismi altında Gruplar kuruyorduk...
Benim bildiğim kurulan ilk grup Holy idi.Ardından lodos klanında CcC'ler kurdu.Ve sonra biz Bizans İmparatorluğu diye bir grup kurduk.Sizler yani TheMyths saydığım gruplardan sonra kurulmuştur.Ama TheMyths şimdiye kadar kurulmuş grupların içinde en çok etkinlik yapan en aktif olan gruptu.Görevlere yardım, çıkartılan dergi gibi bi sürü etkinlikleri vardır.Yani şimdiye kadar Beyaz Köşk'e en faydalı lonca sizler oldunuz...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
cccilyasccc06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cccilyasccc06 »

ufukdiler90 yazdı:sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
Oyunda ki bir kaç Ccc Hariç hiç bir Ccc çakma değildir çünkü çoğumuz reelden birbirini tanıyan oyundan öncede arkadaşlığı olan kişileriz.Üzücü olansa loncanın kendi içindeki sebelerden dolayı yıpranması ve milletin dağıldı gözüyle bakması ben ve cccFSAccc olduğumuz sürece bu lonca bitmez. Burak'ın şu anda loncamızla Bağlantısını kesmiştir.
Cccilyasccc -- cccİYSccc [CCC LONCASI ÖNDERİ]
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

Köklü ve hala devamlılığını sürdürdüğünü iddaa edemiyeceğim; fakat favori değerli olan loncam KANUN.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş

“Genel Sohbet” sayfasına dön