Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.
Kim demiş öldüm diye, kaç aydır burnum dahi kanamadı.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Ben Sıralama Felan Vermicem Ama Sadece Bazı Arkadaşların Loncam Hakkındaki YorumLarını Okudum Ve Sesli Güldüm
Merak Etmeyin Bir Gün Dönücez !! VATAN !!
Yaptığın İyilikler Kadar Büyür.Söylediğin Yalan Kadar Küçülürsün*
Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

- Asilxconwotion
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Yürü be kardeşim arkadayım...Lawokatoo yazdı:Ben Sıralama Felan Vermicem Ama Sadece Bazı Arkadaşların Loncam Hakkındaki YorumLarını Okudum Ve Sesli Güldüm![]()

3 kerede Mühimmatı getir Birinciliği var
AsiLx~~VATANx
VaMoSBieN yazdı:Bu sunucuda kaybolan lonca çok. Ama Holy unutulmaması gerekli. Gerçi oyunun yaş ortalaması 10 Holy zamanında onlar herhalde okuma yazma öğreniyorlardı.
Adam mal beyler dağılın
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
BoMPoW yazdı:VaMoSBieN yazdı:Bu sunucuda kaybolan lonca çok. Ama Holy unutulmaması gerekli. Gerçi oyunun yaş ortalaması 10 Holy zamanında onlar herhalde okuma yazma öğreniyorlardı.
Adam mal beyler dağılınKendini 40 yaşında görüyor bakırköye tıkayın . Yakalayn olursa tıksın
:D:D:D:D
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: CeHeNNeM
sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
**CeHeNNeM***
Bütün yazılanları okudum Herkes hatırladıgı kadar yazmış sanırım Dogrusunu ben yazayım dedim
Beyazköşk te ilk kurulan lonca(GRUP) TheMyths ( konunun cogu yerinde ismi bile yanlış yazılmış ) dır ki en eski beta oyuncuları bu oluşum icindeydi bende bu grubun bi uyesi olarak 7-8 sayı dergi cıkardık yayınladık hatırlayanlar bilir. Sonra TheMyths dan OAL (Olds of Legends) loncası ayrıldı bunlarla hemen hemen yakın zamanlarda hatırlayabildigim kadarıyla HoLY CcC Kanun Kabus Unvx Hashx (sonradan Fianx oldular) Bizans diye sırayla gider ..
Beyazköşk te ilk kurulan lonca(GRUP) TheMyths ( konunun cogu yerinde ismi bile yanlış yazılmış ) dır ki en eski beta oyuncuları bu oluşum icindeydi bende bu grubun bi uyesi olarak 7-8 sayı dergi cıkardık yayınladık hatırlayanlar bilir. Sonra TheMyths dan OAL (Olds of Legends) loncası ayrıldı bunlarla hemen hemen yakın zamanlarda hatırlayabildigim kadarıyla HoLY CcC Kanun Kabus Unvx Hashx (sonradan Fianx oldular) Bizans diye sırayla gider ..
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
xMICIRx yazdı:Bütün yazılanları okudum Herkes hatırladıgı kadar yazmış sanırım Dogrusunu ben yazayım dedim
Bu konuyu baştan beri takip ediyorum.Yazmamayı düşünüyordum ki Tuna sen yazınca bende yazma gereği duydum.Seninde dediğin gibi Lonca sistemi yoktu bizler sadece Lonca ismi altında Gruplar kuruyorduk...
Benim bildiğim kurulan ilk grup Holy idi.Ardından lodos klanında CcC'ler kurdu.Ve sonra biz Bizans İmparatorluğu diye bir grup kurduk.Sizler yani TheMyths saydığım gruplardan sonra kurulmuştur.Ama TheMyths şimdiye kadar kurulmuş grupların içinde en çok etkinlik yapan en aktif olan gruptu.Görevlere yardım, çıkartılan dergi gibi bi sürü etkinlikleri vardır.Yani şimdiye kadar Beyaz Köşk'e en faydalı lonca sizler oldunuz...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- cccilyasccc06
- Salgın Koruyucusu
Oyunda ki bir kaç Ccc Hariç hiç bir Ccc çakma değildir çünkü çoğumuz reelden birbirini tanıyan oyundan öncede arkadaşlığı olan kişileriz.Üzücü olansa loncanın kendi içindeki sebelerden dolayı yıpranması ve milletin dağıldı gözüyle bakması ben ve cccFSAccc olduğumuz sürece bu lonca bitmez. Burak'ın şu anda loncamızla Bağlantısını kesmiştir.ufukdiler90 yazdı:sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
Cccilyasccc -- cccİYSccc [CCC LONCASI ÖNDERİ]
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Lonca: Young Crew
Köklü ve hala devamlılığını sürdürdüğünü iddaa edemiyeceğim; fakat favori değerli olan loncam KANUN.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş