Kalın sağlıcakla :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kalın sağlıcakla :)

Mesaj gönderen Emmi »

Madem denildi siz koyun bakalım.
Son msn konuşmasından bi bölüm ekleyeyim.

(16:04) LέqęÑÐ ™ Amisos: ben 3,5 senedir kimseye kötülük yapmadıysam bunun karşılığı bu değil
bu işin başı sensin ben gerisini bilmem tanımam uğraşmam
(16:04) M.a.s.u.m.p.r.e.: kendi şahsın adına senin adına o ileri geri konuşan ve olaya dahil ettiğin şahıslara yazıcaksın forumdan
(16:04) AmisosxxDüello: yaw yazdım ya
uzatmayın diye
(16:04) M.a.s.u.m.p.r.e.: diyeceksin madem var bi kanıtınız koyun ortaya
(16:04) AmisosxxDüello: Emo ilede konuşucam
tamam dicem
(16:05) M.a.s.u.m.p.r.e.: dünde söledim gene söylüorum sna
(16:05) AmisosxxDüello: İbo sustu bişey demiyo artık Emo yu bulduğumda oda susucak
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ayhilal »

Ben bu konusmadan anlıyorum kı emre bazı sucları kabulenmış yanı emrenın ıp adresı gercekten var o zaman kusura bakma emre nın ıp adresı cıkıyorsa ve kabulenıyorsa ben bundan anlıycamı anladım buna göre artık slm almam vermem emre ye .....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Emmi »

Bakın Emreye kimse hırsızsın veya sen masumun çakmasısın demedi. Emre Loncadan ayrıldığında sadece sorulan sana emanet verilen eşyalar nerde sorusu idi bu soruyudu Loncadaki enyetkili kişi sordu. Oda sorulara cevap vermeden ben hırsız değilim diye başladı ve 3. kişilere bana hırsız diyorlar diyerek olaydan bi haber herkezi kattı olaya.
Bu olaya dahil olanlar ise ellerinde bizler hakkında deliller bulunduğunu söyleyerek olayı farklı yöne çektiler.
Şimdi o face den msn den küfür eden kişiler nedense hiç bir ispat koyamadılar ortaya.
Bu atılan çamurun karşılığında yaptıkları hatalardan dolayıda Özür etmeleri gerektiğini bilmelerine rağmen hala tek bir özür dilemiyorlar. Emre ye yapılan bir yalnış veya haksızlık yok. Sadece bu konuyu açan emre nedense bu anlattığı kişilere işin en doğrusunu anlatmayarak hala bu hatayı sürdürmektedir.
Bizim herhangi bir isteğimiz yok Sadece yapılan bu ayıba karşı küçük bir özür veya elinde bilgi ve belgesi olan kişilerden kanıt varsa eksiğimiz yalnışımız bütün Tılsım bilsin.
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AmisosxxDueLLo »

Ben hiç bir şeyi kabullenmiş değilim !.
Artık olay uzamasın diye " Yeter! " dedim.
Bu olay canımı sıkmaya başladı. Ben olayı tekrar başa döndürürsem neden bana hırsız dediler dediğimi çok güzel kanıtlarım.
Olayı size çarğıtmadan anlattım. SELİN hanım ın tavırları bu olayı çok güzel açıkladı.
"Ben hırsız değilim ablacım." dediğimde kendisi " Bilemem artık. Bu olay sadece seni gözümden düşürür. " cümlesi oldu.
Sadece size bir soru :
Size bir şeyler sorulduğunda, benim verdiğim cevap gibi bir cevap verdiğinizde soruyu sonra kişiye ve aldığınız cevapta bu olursa ne yapardınız?
Emrullah ile konuşucam dememde ki amaçta; Onu susturmaktan ziyade, gerçekten bir kanıtı varsa koydurmak, yoksa yaptığının yanlış olduğunu ona söylemek olucaktı.
IP numarasına gelirsek. Onuda açıkladım. İKV resmi forumdaki IP adresim birisi ile eşleştirildiğinde aynı oluyormuş. Bunun olamıyacağını anlattım. Hadi oldu diyelim dedim. O IP numarası benim değildi ama kullanıcı adıma aitmiş. Ozaman hesap bilgilerimi bilen birisi var dedim. Aksini iddaa eden çıksın. "Sen şu kişisin." desin.
Amisosxxdarbe olayında IP meseleside çok basit bir olay. Ama anlamamak için çok çabaladınız. O Amisosxxdarbe kullanıcı adını Amisos Lonca formuna ben açtım. Berkcan, kendisi forum kullanmayı bilmediğinden dolayı yardım istedi bende amisosxxduello.... msn adresini onay mesajı gelmesi için hesap bilgilerine koydum.

Bence artık yeter bu konunun uzadığı. İstediğini kadar anlamayın. Artık beni bağlamıyor. Çok canımı sıkmaya başladınız. Bu cimlemi tehtit olarak algılamayın. Ama cidden artık düşünce sınırlarını aştınız.
Şimdi bana bu sözleri söylemedin diyen birisi çıksın, bize adam gibi açıklamadın diyen çıksın MSN PLUS yüklü bilgisayarımda. Günlük konuşmalarım kayıt altındadır. Hiç çekinmeden yollarım. Benim gizlim saklım yok.

İtem meselesi ise onuda çok düzgün eksiksiz anlattım. 11m zarar çıktı hesapladık. Öderim dedim. Sadece düşürdüğüm benim olduğuma inandığınız Urban Tora Tora erkek şifa ayakkabısını ve Nötron Ardenner yüzüğümü istedim ki birisini satıp zararınızı karşılayayım öteki ile dönersem oyuna az çok üst dizmeye çalışayım diye. Ama aldığım cevap Harun Bey'e yakışmayan bir şey oldu. " Önce git gereken kişilere özür dilet, sonra gel malını al. " Bu da demek oluyor ki gerçekten bir tehtit meselesi dönüyor ortada.

Diyeceklerim bu kadardır. Emo seninle bir görüşme yapalım msnde.
Ben suçluyu Allah'a havale ettim. Takdir-i Adalet elbet çıkaracaktır acısını. Kendimden okadar eminim ;). Bu dünya olmadı emin olun acısı çok ağır çıkacak !..

Ve artık item flan istemiyorum. Başımın gözümün sadakası olsun !
Bu kadar ağır konuşmaya siz zorladınız. Amacım item değildi.
Bütün herkesin kimin haklı kimin haksız olduğunu anlamasını istememdi.
Oyun flan bitmiştir benim için. Ben oyundan zevkimi aldım.
Bazı insan gibi insan olan dostlarımı hayatıma kattım kardeşim, abim, ablam diyerek.
Onlar bana yeterde artar bile.

Masumprensim ( Mehmet Bey ), sende bulunan itemleri İbo'ya ( Sarıölüm'e ) vermeni istiyorum.
Olduki bir gün dönersem güveneceğim tek kapılardan birisi, bana açık olan tek kapı odur.
Tabiki bir çok var öyle ama şu an bana en yakın olan kardeşime vermeni istiyorum !.
Resim

Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Yaw emrem bırak laklakıda gel benim kervanıma katıl.
Bak kafa rahat :D boşver takma boş iş bunlar..
Bırak eglensinler ... Ne kafana takıyosunki.
Sil gitsin herşeyi oyunda sokma hayatına bir daha Öle Lanet bir Oyun bu Oyun.
Bulaştımı bırakmak bilmiyor adamı zıvanadan cıkartıyor.
Bir Şeyi yapmadıgın halde bile yaptı diyorlar ve sen bile kendinden yapmadıgın halde şüphe duyuorsun =)
Bu oyun böle bi oyun.
Bırak masuma ver itemlerini boş Koy .Oyun hayatlarını kurtarır onların.
Sadece eglence icin girdigimiz bu oyun eglenceden cok cidden gercek hayatımızı engeller Oldu.
Yaşamımıza zarar vermekde o yüzden ben bıraktım.
Oyun yüzündende kimseyi kırma heleki gercek dünyadaki yüz yüze baktıgın insanlar ve cok deger verdigin insanları.
Zaten gerisi fos ..
Örnegin Senin başına birşey geldiginde Taa alanya iizmir vs... Yerden atlayıp senn kavganamı karışacak zannediyorsun .
Asla... gelmez sadece lafta keşke gelebilseydim.
Ama bilki daima dostların gercek hayattaki sennle heryere gelen İnsanlar gercektir.
Anladımki bu oyunda bazı kişiler haric sayılı insanlar haric gerisi FOs sadece laftan ibaret isimden ibaretler.
Demek istedigim Şu ki boş koy gitsin kafanı takma.
Huzurlumu Olmak istiyorsun. Bırak gitsin.
Bu bukadardır
Yok polemige girmek yasakmış . Yok bilmem FOrum Kurallarıymış.
İlk önce siz kendi yaşamınıza bakın Sonra lak lak edin.
İnanın Şu oyun oynayayım diyosanız günlüj en az 6 7 saat başında durcanki adam akıllı bişi yapasın.
6 7 Saat nedemek ömüründe 6 7 saat gidiyor ben bu giden zamanlara gercekden üzülüyorum.
o 6-7 saattde bir cok şey yapabilirsin...Bırak emre sana nediyen desin.
İki yüzlü desinler hırsız desinler Sen KEndindne EMinmisin kardeşim eminsin sen Kendini biliyomusun tammdır.
Ver aldıgın itemleri geri bırak gitsin...
ha olmadı Benim miras bıraktıgım itemleri al kUllan Okdar oynayacaksan ama hic tavsiye etmem.
Oyun insanları benliginden uzaklaştrıyor . Kendisini Kral zannettiriyor.
Ne kral Ol nede padişah nede prens nede tahta gözünü diken birisi. SADECE KENDİN OL KARDEŞİM.
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

yeniceribaskan yazdı:Yaw emrem bırak laklakıda gel benim kervanıma katıl.
Bak kafa rahat :D boşver takma boş iş bunlar..
Bırak eglensinler ... Ne kafana takıyosunki.
Sil gitsin herşeyi oyunda sokma hayatına bir daha Öle Lanet bir Oyun bu Oyun.
Bulaştımı bırakmak bilmiyor adamı zıvanadan cıkartıyor.
Bir Şeyi yapmadıgın halde bile yaptı diyorlar ve sen bile kendinden yapmadıgın halde şüphe duyuorsun =)
Bu oyun böle bi oyun.
Bırak masuma ver itemlerini boş Koy .Oyun hayatlarını kurtarır onların.
Sadece eglence icin girdigimiz bu oyun eglenceden cok cidden gercek hayatımızı engeller Oldu.
Yaşamımıza zarar vermekde o yüzden ben bıraktım.
Oyun yüzündende kimseyi kırma heleki gercek dünyadaki yüz yüze baktıgın insanlar ve cok deger verdigin insanları.
Zaten gerisi fos ..
Örnegin Senin başına birşey geldiginde Taa alanya iizmir vs... Yerden atlayıp senn kavganamı karışacak zannediyorsun .
Asla... gelmez sadece lafta keşke gelebilseydim.
Ama bilki daima dostların gercek hayattaki sennle heryere gelen İnsanlar gercektir.
Anladımki bu oyunda bazı kişiler haric sayılı insanlar haric gerisi FOs sadece laftan ibaret isimden ibaretler.
Demek istedigim Şu ki boş koy gitsin kafanı takma.
Huzurlumu Olmak istiyorsun. Bırak gitsin.
Bu bukadardır
Yok polemige girmek yasakmış . Yok bilmem FOrum Kurallarıymış.
İlk önce siz kendi yaşamınıza bakın Sonra lak lak edin.
İnanın Şu oyun oynayayım diyosanız günlüj en az 6 7 saat başında durcanki adam akıllı bişi yapasın.
6 7 Saat nedemek ömüründe 6 7 saat gidiyor ben bu giden zamanlara gercekden üzülüyorum.
o 6-7 saattde bir cok şey yapabilirsin...Bırak emre sana nediyen desin.
İki yüzlü desinler hırsız desinler Sen KEndindne EMinmisin kardeşim eminsin sen Kendini biliyomusun tammdır.
Ver aldıgın itemleri geri bırak gitsin...
ha olmadı Benim miras bıraktıgım itemleri al kUllan Okdar oynayacaksan ama hic tavsiye etmem.
Oyun insanları benliginden uzaklaştrıyor . Kendisini Kral zannettiriyor.
Ne kral Ol nede padişah nede prens nede tahta gözünü diken birisi. SADECE KENDİN OL KARDEŞİM.

Pardon sorunun ne çözemedim ? Emre ye ne demişimde bana item vericek filan ? hayırdır? onun itemini alıcak kadar muhtaçmı kaldık ? yada sen öyle mi tanıyorsun bizi ? Bir zamanlar kanka dediğin adamın şimdi gözünün 3 -5 itemde mi olduğunu sanıyorsun ? yada birilerinin itemine muhtaç kaldığınımı? yazık gerçekten yazık. Senle küsüm diye böyle bir laf atmak gibi bir hakkı kim verdi sana ? Ben senle küsüm gidip kimseye durmuş şöle durmuş böyle diyormuyumda sen burda aklınca bana laf atarak polemik yaratıyorsun? Ben diyormuyum durmuşun yanındakiler şöyle yapıo şöyle ediyor ? Eee durduk yere laf atmaktaki maksadın ne açıkla bilelim ozaman! Ayrıca Hayat herkesin kendi hayatı ister oyun oynar ister gider gezer ister çalışır o kişinin biliceği bişey kimseninde kimsenin hayatına burnunu sokmak gibi bi özgürlüğü olmadı olmaz! Ne yazık ki görüyorum ki oyunu bırakmana rağmen hala ne sorunun var anlamadım ama üstüme bişeyler bulaştırmaktaki maksadın ne çözemedim!
Çıksın desin ki bu konuyu açan şahıs masum benden şunu mu aldıda vermedi yada şunun için hesap sordu bana ozaman söylediğin laflar için utanıcakmısın kendinden soruyorum sana şimdi UTANICAK MISIN ? Ha unutmadan benden yanı bir sıkıntın varsa böyle forumlarda tartışarak laf atarak değil madem o kadar sözünün erisin msn de adresim face adresim var gelirsin anlatırsın varsa sıkıntı çözeriz yoksa ileri geri konuşup polemik yaratmazsın!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

Ben buraya bi cvp yazardım da sizlere deqmez ve forum kirlenmesin bazıların qercek yuzu oratya cıkacak zaten... bu kdr diorum
hee nerden uyduosun diycekseniz elimde kanıtım var ..
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Durmuş abi.
Hay elin dert görmesin :D
Yazın gelip öpücem o elini. Bana böle reelde dost lazım abi ;). inş. yakın zamanda yanındayım abi.
Resim

Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Ben orda masuma ver dememin sebvebi emrenin itemlerinin bir kısmının sende olması yukarda öle bir şey oKumuştum.
O yüzden öyle dedim ne utanacamki ayıp bişi yapmadım ben. Demiş ibo ya ver diye bende dedim almana gerek yok emre salla boş Koy gitsin altı üstü item polemik salla polemigi boş oyunda boşş herşey boş.
Gülüm masum sıkma sen o güzel canını sen tatlı tatlı oyununu oyna.
Ha yanımdakiler ne mi dedi dümüdz kalaylamıştı . Kalaylarlar abisi ..
Herkes işine baksın Ben işime bakıyorum sende oyununa bak..
Ha küsüz demişsin sen ALlahın slmını verigin zaman bile ben selam aldım AMa sende Slm alacak kadar şey yoksa anladın sen oda sana kalmış bişi... Sanada hayatında başarılar deilerimm Oyundada başarılar Dİlerim.

Lem emre topragım oluyon 30 dakka uzaklıkdasın gelcen tabi istanbuldan gelicne yanıma kırarım kemiklerini
Bak adnan abin adem abine bekliyor .. yasinde bekelr seni öptüm gülüm görüşrüüz gelince ..
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İnş. abicimde ben memlekete diyorum. Ordan Reşadiyeye. Orda görüşürük. İst. de kimsem yok abi. Varda orayada 40 yılda bir BELKi gidiyorum.
Ben sizinle memlekette temiz havada görüşücem :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön