kardeşim bende öğrenciyim bilmem öğrencimisn velimsin öğrencileri kötülemek istemem ama sistem şimdi öyle değil okullar okulluktan çıktı öğretmen veli fark etmez iş öğrencide bitiyor bende öğrenciyim neden tarihin her konusuna kadar biliyorum...iş öğrencide bitiyor veli öğretmen napsın öğrenci eve gelip ders çalışçam deyip odasına giriyorsa ve başka birşeyle uğraşıyorsa birşey yapamassın öğrencinin içinde olacak ben mesela boş zamanalrımda bir şeyleler uğraşıyorum bilime birşeyler katmak için deneyler yapıyorum hafta sonları ben internetede gidebilrim başka biryerede annne baba hoca fark etmez insanın içinde olacak okadar...esekherif yazdı:Beyin hep öncelik verdiği bilgileri enson unutur.Bu önceliği sağlıyacak kişiler ebeveynler ve eğitimcilerdir.Her olaya sanki o olaya çok değer veriyormuşuz gibi samimiyetsizce sadece içimizdeki ezik halimizi örtbas edercesine insanları yargılama yoluna gidersek olayın temel sorunlarını es geçmiş oluruz.Yukarıdaki video günümüz ebeveynlerinin eğitimcilerinin ve eğitim müfredatının içler acısı durumudur.Bu soruları bilmeyenlerin hala 1.sınıfta okumuş olması gerekir.Ne zamana kadar ? Öğrenene kadar.sasmaz yazdı:harflerin yerlerini ezberleyip gözü kapalı mesaj yazan insan öğrenci 1938 nasıl aklında tutumaz ne eğitim çağı be hepsi 17-18 yaşında dah ne eğitim çağından bahsediyorsunesekherif yazdı:Çok garip yorumlar, çok garip tepkiler gördüm bu konu sahibinin yayınladığı video sonrası.Aslında en masumuda ropörtaj yapılan çocuklar.Neden bilmek zorunda olsunlarki ? Hiçbir eğitim çağındaki çocuk neyi bilmesi gerektiğine karar veremezki.Onları yönlendirecek olanlar anneleri babaları öğretmenleri ve eğitim müfredatıdır.Bunları önemseyip öğreten,öğrettiğini sınavda sorgulayanlar varmıki ? Olmuş olsa unutmalarının imkanı olabilirmiydi? Bu videoya şaşırıp nasıl bilemezler diye hayıflayanlar düşünün bakalım siz bu bilgileri nasıl öğrenmiştiniz)).
esekherif
esekherif
Affet Bizi ATA'M !
Re: Affet Bizi ATA'M !

" Genç Bilgililer"
Yazıklar Olsun Diyorsunuzda Kacınız Bu Atatürkün İlkelerini Sayabilirdiniz. ?
Geride bırakılan Türk Gençliği Başımız Eğik Özür Dileriz Atam.
ops:
Geride bırakılan Türk Gençliği Başımız Eğik Özür Dileriz Atam.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Kendimizi kandırmaya gerek yok açıkçası ben de bir düşündüm ve yalnızca 4 tanesinin ezberimde kaldığını farkettim utandım ama bu videodan sonra tekrar ezberledim.Fraps yazdı:Yazıklar Olsun Diyorsunuzda Kacınız Bu Atatürkün İlkelerini Sayabilirdiniz. ?
Geride bırakılan Türk Gençliği Başımız Eğik Özür Dileriz Atam.ops:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İzmir
gün geçtikçe daha kötüye giden bir memlekette yaşıyoruz
Cumhurıyet bayramları ıptal edılıyor
Andımız ve İstiklal marşımız kaldırılıyor
Okullarda Atatürk'ün sözleri yerine başka sözler duvaralra asılıyor
Türküm demek faşistlik olarak algılanıyor
Son 5 yılda değişen ilk öğretim ve lise idari kadrolarına bakın
Rektörlere Yök kadrosuna bakın
Size bu günleri adınızı bahşeden Atam bu ülkede unutturulmaya çalısılıyor
ama bir torba kömür bir torba bulgura bunlara göz yumuluyor
Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde nesiller yetiştiren tüm Öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü Kutlu Olsun"..
Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde nesiller yetiştiren tüm Öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü Kutlu Olsun"..
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
bence uzatmaya gerek yok ! biz kendimizi biliyorsak kendini bilmezlerin bizim hakkında söyledikleri kimin umrunda olabilir ki !
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
aken yazdı:gün geçtikçe daha kötüye giden bir memlekette yaşıyoruz

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Gercekten sözün bittiği yer ...AnaToLia yazdı:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_eoFN6qz ... r_embedded[/youtube]
Sözün Bittiği Yer , Yorum Sizin !
Bu kıvamamı millet?! Yazık!
BUNLARI SÖYLEYEMEYRCEK KADAR ACİZLERMİ
1.MİLLİYETCİLİK
2.HALKCILIK
3.CUMHURİYETCİLİK
4.DEVLETCİLİK
5.LAİKLİK
6.DEVRİMCİLİK
SÖYLEYECEKLERİ YA!
HAKSIZMIYIM?
ATÜTÜRK BÜTÜN TÜRK ULUSUNU KURTARDI BE ATATÜRK OLMASA ANADOLUDA BİR TEK TÜRK BİLE OLDAYASAK DI TÜRKLER TEK ORTA ASYADA YASAYACAKTI !XxxChesTeRxxX yazdı:YAZIKLAR OLSUN ! Atatürk Olmasaydı Neler Yaşıyacaktınız Siz ! Bu Kadar Özgür Olabilcekmiydiniz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bir de sorun neden bu böyle?Bir de sorun neden bu böyle?Ogol yazdı:Gercekten sözün bittiği yer ...AnaToLia yazdı:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_eoFN6qz ... r_embedded[/youtube]
1.MİLLİYETCİLİK
2.HALKCILIK
3.CUMHURİYETCİLİK
4.DEVLETCİLİK
5.LAİKLİK
6.DEVRİMCİLİK
SÖYLEYECEKLERİ YA!
HAKSIZMIYIM?
Bu çağda öğrenci olan biri olarak size yemin ediyorum ki o 6 ilke yazılıda çıkacak olsun 10 dk da ezberlenir ve unutulmaz.
Çağın öğrencisi o kadar değişik bir makinedir ki sadece sınavda çıkacak şeylere kafası çalışır.Ya ben 17 yaşındayım aynı anda 9-10-11. sınıf konularının hepsini hafızamda tutmam gerekiyor bunun dışında kendi branşıma da hakim olmam lazım.Hem şu 6 ilkeyi bilmek farklı uygulamak farklı.
Ogol yazdı:Gercekten sözün bittiği yer ...AnaToLia yazdı:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_eoFN6qz ... r_embedded[/youtube]
1.MİLLİYETCİLİK
2.HALKCILIK
3.CUMHURİYETCİLİK
4.DEVLETCİLİK
5.LAİKLİK
6.DEVRİMCİLİK
SÖYLEYECEKLERİ YA!
HAKSIZMIYIM?
Lan konuşuyosunda kendın bılmıosun devrimciliği enrden türettın İnkilapçılık olcak o biraz akıl yaf