Fan Art 2011 Kısa Hikaye Çalışmam : Felaketin Yankısı

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fan Art 2011 Kısa Hikaye Çalışmam : Felaketin Yankısı

Mesaj gönderen Comader »

diRectoR yazdı:
haha :) aynısı bana oldu ilk başta kapadım sonra telefona attım okula gidip gelme 1 saat sürdüğü için telefona yükleyip otobüste okudum :) güzeldi hemen geçti zaman hemde keyif aldım

Açıkçası fan art'ı kazanamasam bile,bir kişinin bile keyifli zaman geçirmesini sağladıysam,hikayeyi foruma koyarak hedefime ulaştım demektir.Tekrardan çok teşekkür ediyorum.
OneSTaR yazdı:Fan Artta Kısa Hikaye 3bin kelime en fazla olabilir sanırım sizinki geçmiş =)
Dostum bu yorumu yazdığından beri gece demeden gündüz demeden oturdum 1-2 kez saydım, tam 3000 kelime buldum ben :)

Resim
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Genel olarak başarılı buldum. Hikayenin sonunda da şaşırdığımı söyleyebilirim.
Herkesin ölümünün üst üste olması, o ölümlerin okuyucu üzerindeki etkisini azaltıyor. Gerçi sen zaten Agah'ın ve Handan'ın ölümünün okuyucuyu etkilemesini pek umursamamış gibisin. Bazı ufak harf hataları ve noktalama eksikleri var ama bunlar önemseniyor mu bilmiyorum açıkcası :) benim yorumum budur. Yazmaya devam. Umarım emeğinin karşılığını alırsın. Başarılar...:)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

ottomanempire yazdı:Genel olarak başarılı buldum. Hikayenin sonunda da şaşırdığımı söyleyebilirim.
Herkesin ölümünün üst üste olması, o ölümlerin okuyucu üzerindeki etkisini azaltıyor. Gerçi sen zaten Agah'ın ve Handan'ın ölümünün okuyucuyu etkilemesini pek umursamamış gibisin. Bazı ufak harf hataları ve noktalama eksikleri var ama bunlar önemseniyor mu bilmiyorum açıkcası :) benim yorumum budur. Yazmaya devam. Umarım emeğinin karşılığını alırsın. Başarılar...:)

Aslında amacım hikaye boyunca okuyucuya duygulu anlar yaşatmak yerine,hikaye devam ederken meraklandırmak ve sonunda beklemediği bir şekilde bitirerek etkilemekti.Aslında her bir karaktere önem veririm ve eğer öldüreceksem de bu bölümleri atlamam,anlatırım nasıl öldüklerini.Malesef kelime sınırı yüzünden bunu yapamadım.Daha önce söylediğim gibi başka şeyler de katacaktım,örneğin Roma mitolojisini kullanıp Agâh Bey'in ölümünü çok etkili bir biçimde anlatacaktım.Kelime sınırı bana dur dedi.Ayrıca ölümler birbiri ardına gibi olmuş gibi görünüyor.Yine sıkışıklık yüzünden bu.Harf ve noktalama hatası olmamasına çok dikkat ettim.Kelimeler anlamını kaybedene kadar tekrar tekrar okudum.Ama yine de gözden kaçan oluyor işte özellikle gözler uykulu olunca :) Yorumun için teşekkür ederim.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı