Asıl Anka'nın Zaferi (Bu Sefer Farklı)
Re: Asıl Anka'nın Zaferi (Bu Sefer Farklı)
ne çekemez insanlarsınız Tarky nin sahibi anka açıldığı ilk günden beri oynayan değerli bir abimizdir şifasını eö ye götürdü adamın büyüsü burada olayın sonlarıan doğru tanıdığı başka birisini sokmuş 4 5 sayfadır bu olayın lafını ediyorsunuz
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Wizards yazdı:ne çekemez insanlarsınız Tarky nin sahibi anka açıldığı ilk günden beri oynayan değerli bir abimizdir şifasını eö ye götürdü adamın büyüsü burada olayın sonlarıan doğru tanıdığı başka birisini sokmuş 4 5 sayfadır bu olayın lafını ediyorsunuz
Adamların derdi farklı olayı çarpıtmaya çalışıyorlar işte ne olsun tebrik edenler saolsun.
turkoxHAMSTER yazdı:Wizards yazdı:ne çekemez insanlarsınız Tarky nin sahibi anka açıldığı ilk günden beri oynayan değerli bir abimizdir şifasını eö ye götürdü adamın büyüsü burada olayın sonlarıan doğru tanıdığı başka birisini sokmuş 4 5 sayfadır bu olayın lafını ediyorsunuz
Adamların derdi farklı olayı çarpıtmaya çalışıyorlar işte ne olsun tebrik edenler saolsun.
Yani bütün yorumları üşenmeden okudum.. Gerçekten çok boş , birisi "ilk kesim yapıldı taktik onlardan öğrenildi " yazmış. Ben ANKA'da grup çıkaramadığımız ve item sıkıntısı olduğu için eminönü sunucusuna aktardığım CHANCEUX karakterimle girdiğim grubumla ilk kesim olduğu gün 2 cana indirdik , ertesi sabah 9 da buluşup girdiğimiz kesimdede kesip seri bir şekilde kestik.. Taktiği ilk kesen gruptaki arkadaşlardan değil , kendimiz bulduk.. Yukarıda da söylemişler , ben oyunu tek sunucu zamanından , bu zamana kadar farklı sunucularda ; anka ilk açıldığından bu zamana kadarda orada oynuyorum.. 500 600 kere sığınağa , bir o kadar da miğrat'a girdim fakat ne bir zırhım ne bir setim hala yok.. Bu oyunun bana yapmış olduğu bir kazık. Senin amacın tamamen konuyu çarpıtmak , belli.. Ben gelmek istedim bu kesime , gaffara geldiğimizde de işim çıktı , skype de iki kişi vardı..Ya XXCEZAXX yada IISPoNGeBoBII girecekti , mustafa girmeyi seçti yani ceza , umut girseydi de yine olacakmıydı bu tantana ? Benim yazdıklarım bile o kadar boş ki.. Çok teşekkür ediyorum bütün kardeşlerime , çok eğlenceli bir kesim olmuş
kesimi , insanlara sunmak adına açılmış bir konuda ; böylesine gereksiz mesajlar hiç yakışmıyor.. Tekrar tebrikler..
N’oublie pas d'ou tu viens..