Asıl Anka'nın Zaferi (Bu Sefer Farklı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Asıl Anka'nın Zaferi (Bu Sefer Farklı)

Mesaj gönderen Wizards »

ne çekemez insanlarsınız Tarky nin sahibi anka açıldığı ilk günden beri oynayan değerli bir abimizdir şifasını eö ye götürdü adamın büyüsü burada olayın sonlarıan doğru tanıdığı başka birisini sokmuş 4 5 sayfadır bu olayın lafını ediyorsunuz
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Wizards yazdı:ne çekemez insanlarsınız Tarky nin sahibi anka açıldığı ilk günden beri oynayan değerli bir abimizdir şifasını eö ye götürdü adamın büyüsü burada olayın sonlarıan doğru tanıdığı başka birisini sokmuş 4 5 sayfadır bu olayın lafını ediyorsunuz

Adamların derdi farklı olayı çarpıtmaya çalışıyorlar işte ne olsun tebrik edenler saolsun.
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tarky »

turkoxHAMSTER yazdı:
Wizards yazdı:ne çekemez insanlarsınız Tarky nin sahibi anka açıldığı ilk günden beri oynayan değerli bir abimizdir şifasını eö ye götürdü adamın büyüsü burada olayın sonlarıan doğru tanıdığı başka birisini sokmuş 4 5 sayfadır bu olayın lafını ediyorsunuz

Adamların derdi farklı olayı çarpıtmaya çalışıyorlar işte ne olsun tebrik edenler saolsun.

Yani bütün yorumları üşenmeden okudum.. Gerçekten çok boş , birisi "ilk kesim yapıldı taktik onlardan öğrenildi " yazmış. Ben ANKA'da grup çıkaramadığımız ve item sıkıntısı olduğu için eminönü sunucusuna aktardığım CHANCEUX karakterimle girdiğim grubumla ilk kesim olduğu gün 2 cana indirdik , ertesi sabah 9 da buluşup girdiğimiz kesimdede kesip seri bir şekilde kestik.. Taktiği ilk kesen gruptaki arkadaşlardan değil , kendimiz bulduk.. Yukarıda da söylemişler , ben oyunu tek sunucu zamanından , bu zamana kadar farklı sunucularda ; anka ilk açıldığından bu zamana kadarda orada oynuyorum.. 500 600 kere sığınağa , bir o kadar da miğrat'a girdim fakat ne bir zırhım ne bir setim hala yok.. Bu oyunun bana yapmış olduğu bir kazık. Senin amacın tamamen konuyu çarpıtmak , belli.. Ben gelmek istedim bu kesime , gaffara geldiğimizde de işim çıktı , skype de iki kişi vardı..Ya XXCEZAXX yada IISPoNGeBoBII girecekti , mustafa girmeyi seçti yani ceza , umut girseydi de yine olacakmıydı bu tantana ? Benim yazdıklarım bile o kadar boş ki.. Çok teşekkür ediyorum bütün kardeşlerime , çok eğlenceli bir kesim olmuş :) Burası tartışma ortamı değil , herkes gibi anka'da yapılan
kesimi , insanlara sunmak adına açılmış bir konuda ; böylesine gereksiz mesajlar hiç yakışmıyor.. Tekrar tebrikler..
N’oublie pas d'ou tu viens..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön