aRkada$LaRı TeßRik eDiyoRum Fakat SanCak SunucuSunda da 2. KeSimide yine yNçRx LoncaSı ve MiSafiR oLaRak KatıLan aLoNe (Mehmet) aRkada$ımız TaRafından GerçekLe$mi$tiR.KendiLeRini TekRaRdan GönüLden TeßRik ediyoRum.
İlk kestiğiniz günde tebrik ettim şimdide ederim .
Fakat ByOnur ; Orada soktuğun lafa gelınce yok oyuncuları hırslandırdık yok soyle yok boyle neden kendıne bızım kestıgımız Gaffar'ı mal ettığını anlamadım ama olsun tekrar tebrık ederım .
İnançCONGER ; '' Kimse düşünmesin ki 3 kere gideriz 4. ye keseriz. Onu yapabiliyorsanız ki çok zor o zaman oyunda sizden iyisi yok demektir. ''
Ben daha once 3 kere Gaffar'a gıtmıstım çok once zamanlardan bahsedıyorum ve halıyle canını ındırememıstık . Yanı pek fazla bılgım yoktu takı Pazar gunune kadar . Grubtakı 4 kısı daha once Gaffar'a gıtmemıstı .
Bız Cumartesı gunu kafaya koyduk Gaffar'a gıtmeyı ve 2 canda kaçtıktan sonra yarın keserız deyıp çıktık . Ertesi gun yanı Pazar gunu 1 kere sadece 1 kere Gaffar deneyımı ıle Gaffar'ı kestık .
Yanlış anlaşılmasın dedıklerım .
Hepinizin eline sağlık tebrikler . İLK KESEN OLDUĞUNUZ İÇİN
Şöyle bir durum var bir kere kestikten sonra oluşan el aşinalığını sizde biz de gayet iyi bilmekteyiz.Zaten grup üyeleri oyunu bırakacağı için bir kere ilk biz keselim sonra bırakırız şeklinde konuştuk.Yani kestikten bir-iki gün sonra 4-5 kere Gaffar kesicek zamana sahiptik.Ancak onun yerine arkadaşlarımız Eminönü Genel sohbete veda konularını açtılar Yani şu ana kadar bizde 5-6 defa kesebilirdik ancak hayat şartları Fark eden var mı bilmem ama günün geniş zamanlarında forumdayım bugün oyunda 1-5 saat kaldım sanırsam Herkesin itemleri hayırlı olması dileklerimle...