Dışarda iken mahalledeki bir arkadaşım önermişti oyunu .
Eve gidip hemen yükledim.
Oyuna girdim . İlk verdiğim tepki '' Hmm '' olmuştu . Sadece Hmm
Biraz gezdikten sonra çıktığım yerin Camii olduğunu farkettim
Adamlar gerçekci oyun yapmış aga deyip devam ettim .
Yaratıkları kesip , sadece fare keserek 5 lwl olmuştum .
Sonra arkadaşıma anlattım baya güldü .
''Lan görev yap yada yüksek lwl yaratık kessene , yada eve gidelim , ben seni klana götürüyüm gir kasalım dedi ''
Eve gidip yüksek lwl olacağımın verdiği mutlu düşünce ile oturdum bilgisayar başına .
Oyuna girdim . Arkadaşım yanıma gelip gel benle dedi,
Oyunu 29 lwl dönemınde oynadığım için hemen Handan hanım önümüzde yani şuanın deyimiyle eski klanlarda idi.
Arz olmuştum . O zamanlar arz - lodos grup kurabiliyorduk
Arkadaşım grubu toplayıp kasmaya götürdü beni .
Antrepo arkası cinlere gidip deli gibi kesiyorduk
Neyse hikayemi anlatmıyım daha fazla Oyunda yaptığım en büyük hataya gelelim :
Eskiden Karakter penceresindeki , güç / beceri / zeka / bünye yeteneklerini kendimiz dağıtıyorduk.
Savaşçım salak olmasın düşüncesi ile hep zekaya vermiştim
Arkadaşımın '' Güç'e vericektin '' demesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı ile , istemeyerek de olsa ilk göz ağrımı silmiştim ops:
Yer Altına ilk girşimde Abanoz Öbeği Çekmiştim Budaksız çıktı bnde saf maden oldugunu anlamadım (ilk çektiğimde saf maden cıkcagını düşünemdım bıle ) adama 100 bine sattım sonra ogrendım ama cok geçti
39 Zamanında Kristal Dış Şehir Zırhımı satmıştım yanlışlıkla
Madenciye 60 Küsür vermiştim
Kitabe görevini yapamadığım için birinden yardım istemiştim adam çarı istedi yapayım dedi verdim sonra aklım başıma geldi
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Oyuna ilk başladığımda sorduğum adamlar bana tungsten çek diyodu bende çekiyodum sonra şelit çıktı benim işime tungsten yarıyor diye atmıştım şeliti Ama daha 3.5 4 yıl önce olmuştu bu olay
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
-------------------------------------------------------------------------------------- Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
CloneBay yazdı:39 lvl zamanında bazı o...bular vardı para verince oyunda sele s..şiyolardı
Ben de kızla yiyişirken GM ye yakalandım otur kalk otur kalk
evet bende hatırlıorum mısır carsısının kıytı köşelerınde agopun arkasında gbm nın ıcınde bıle yapıolardı :mrgreen:
Biz Galata Köprüsündede yapıoduk.Hatta bizim uşakları da kızın başına toplayınca kızın tepkisi şu oldu
Bunlardamı yapıcak??
qweqweqwe
Ha bu Arada oyundaki en büyük enayiliğim şu oldu.
''39 level zamanında 3.derece saf madenlerin değerleneceği duyumunu alınca ganoderma,şelit,menekşe felan aramaya koyuldum ve bunları ucuzdan aldım.
49 level geldiği gün elimde 8 menekşe,3 ganoderma,5 şelit,5 sibiryalı ,3 akik vardı. Lakin 49 level zamanı bekledim bekledim bi türlü değerlenmedi bende o dönem İKV yi bir süre bırakacaktım işte Sabırsızlık varya o sabırsızlık
O madenlerin hepsini toptan 25 milyon gibi bir paraya veriverdim