İKV forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
Bayram Coşkusu İKV'de!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bayram Coşkusu İKV'de!
:evil: :evil: :evil: GM IKV1000 yazdım 7979 a gonderdım msj geldı evet yazıp 7979 a gonderdım 10 tl alındı ama akce ıcın e pın ve sıfre gelemdı ?_? ne yapabılrıım
Panik yok zamanla gelir mesaj bolumun dolusu az bişi boşalt ben bir gece almıstım sabah geldi 10 tl alındısa uzun süre gelmedise o mesaj tarihi ve saati ile ıkv destek ilgileniyor ama gelir dgier tarafta bir iletişim bozukluğu olmustur teknik bakımından.
A R Z L O D O S
- TheAnswerr3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ay çok güzel coşkuymuş. . . bayramı bu oyunda geçirmeyin gidin akrabalarınızı ziyaret edin
DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE
FENERBAHÇE
-
- Salgın Koruyucusu
gelemdı sabah oldu gelmedııkv destege nerden ulasacam forumdan pek anlamıomda

-
- Salgın Koruyucusu
sabah oldu gelemdı ikv destege nerden ulasabılrıım forumdan tam anlamıyorumdaARZLODOS yazdı:Panik yok zamanla gelir mesaj bolumun dolusu az bişi boşalt ben bir gece almıstım sabah geldi 10 tl alındısa uzun süre gelmedise o mesaj tarihi ve saati ile ıkv destek ilgileniyor ama gelir dgier tarafta bir iletişim bozukluğu olmustur teknik bakımından.
Selamlar,bekir3067 yazdı:![]()
sabah oldu gelemdı ikv destege nerden ulasabılrıım forumdan tam anlamıyorumdaARZLODOS yazdı:Panik yok zamanla gelir mesaj bolumun dolusu az bişi boşalt ben bir gece almıstım sabah geldi 10 tl alındısa uzun süre gelmedise o mesaj tarihi ve saati ile ıkv destek ilgileniyor ama gelir dgier tarafta bir iletişim bozukluğu olmustur teknik bakımından.
Mobil Ödeme hakkında destek almak için; http://istanbuloyun.com/support.aspx adresinden "Mobil Ödeme / 3Pay" başlığı altında mesaj atabilirsin.
İyi eğlenceler...
-
- Salgın Koruyucusu
saol ama gonderdım 2 gundur cevap yok adamalrdan ...Chardonnay yazdı:Selamlar,bekir3067 yazdı:![]()
Mobil Ödeme hakkında destek almak için; http://istanbuloyun.com/support.aspx adresinden "Mobil Ödeme / 3Pay" başlığı altında mesaj atabilirsin.
İyi eğlenceler...
ya bu oyundaki rehber başvurusunu hangi siteden yapıcaktık arkadaşlar
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Ramazan bayramı sona erdi. Fakat Ramazan bayramı çoşkusu devam ediyor! Üstelik bu fırsatlar 07 Eylül Çarşamba sabahına kadar devam edecek!
İyi eğlenceler dileriz.
İyi eğlenceler dileriz.