senin neyini kıskancam ben adamım. boş laflarla insanları kandırma. yönetici çıkıpta açıklarsa o zaman tamam. sana noluyo ki yöneticiliğe soyunuyorsun. sende yöneticileri kıskanma yolunda bayağı bi yol katetmişsin belli.Savas yazdı:Arkadaşım kıskanma yolunda çok büyük bir yol katetmişsin ne gerek var böyle hareketlere ?Arasdagli yazdı:herkes kafadan bi şey söylüyor. bırakında yöneticiler açıklama yapsın. kafanıza göre yok şu gelcek yok böyle olcak yok DEV söyledi yok bilmemne. kafanıza göre sallayıpta milletin aklını karıştırmayın kardeşim. bırakında oyunun yöneticileri gerekli açıklamayı yapsın.
Ben fuara gittim fuara gelemeyen arkadaşların yerine sorularımı sordum aldığım cevapları paylaşıyorum bilgi edinmel istemiyorsan O-KU-MA buradada atıp tutma
İyi Eğlenceler....
Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
Re: Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Goldberg
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sıgnaklar ve Migrat da düsücek esyanın üstüne zimmetlenmesi güzel olur hem cıkan silahın degeri olmaz hem de ecel ejder gibi silahları üretenleri zarara ugratmamıs olur eger senn dedigin gibi olursa
GoLDBeRG
bence ecel cıkması sacma adam 100m sılahı alacagına buradan cıkarır
zımmetlense nolcak hıc cıkarmam hatta
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
fenomen yazdı:bence ecel cıkması sacma adam 100m sılahı alacagına buradan cıkarır
hee biz de zaten arada girip kesecez ya bunları..kardeşim anlatamadık heralde..iflis solucan hikaye bunların yanında...
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Anlaşılan herkes baya bi gerilmiş bu bekleme sürecinde, en ufak bişeyde tartışma çıkıyor. Sakin olun sabırlı olun yorumlarınızı yaparken karşınızdakini küçük düşürmemeye çalışın. En azından deneyin :idea:
EARTH
DisToRtioN
GM lerden duyduğu şeyleri burda söylüyomuş. GM ler o kadar bilmiyolarmı burda açıklamayı. yoksa sana yetkimi verdiler. bizden duyduklarını git foruma yaz diye. ikide bir takmışın kıskançlığa. senin neyini kıskanayım ben be aslanım. sağdan soldan kulaktan duyma şeyleri gelipte burda abartarak anlatmanın anlamı yok. milletin kafasını karıştırmaya hakkın yok. açıklamak isteseler o GM lerden duydum dedğin kişiler açıklamasını senden çok daha iyi biliriler merak etme. seninde GM leri ne kadar çok kıskandığın belli.Savas yazdı:Ben fuarda gidip GMlerden duyduğum şeyleri burada merak eden arkadaşlarla paylaşıyorum kıskançlıktan çatlamamnın bi anlamı yok ben kimseye yöneticilikde taslamıyorum MERAK ETMİYORSAN O - KU - MA sana bu konuyu zorla okutanmı var ? Beni daha fazla meşgul etme konu amacından sapmasın sayende
İyi Eğlenceler....

- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Arasdagli Bak Kardeş Yöneticiler Erken Açıklama Yapmamış Olabilir.Nedenmi?Dielimki Açıklama geldi
...... Tarihinde Bölgeler Gelecektir Yok Şöyle Yok Böyle olucak dediler diyelim.Tabi Bu herkezi Heycana Sokar.
Neyse O Tarih Geldi Ve Son Anda Bi Aksaklık oldu Ve bölgeler gelemedi Diye Bir Açıklama Geldi Ozamanki Tepkileri
Düşüne Biliormusun?Zaten Hidra gelecek dediler halene gelmedi.Ve çoğu kişi Buna tepkili bide yeni bölgelerin o tarihde gelmemesi oyunda bi bir azalışa sebep Olur onun için erken açıklama yapmamışlardır.
Savaşçısavaş'ında Ellerine Sağlık Bizi Bilgilendirdi Azda Olsa.Birde Herkez Diyor ecel düşmesi saçma gerçek deildir
O canavarların gücünü eminim hayatta tahmin bile edemessiniz.
...... Tarihinde Bölgeler Gelecektir Yok Şöyle Yok Böyle olucak dediler diyelim.Tabi Bu herkezi Heycana Sokar.
Neyse O Tarih Geldi Ve Son Anda Bi Aksaklık oldu Ve bölgeler gelemedi Diye Bir Açıklama Geldi Ozamanki Tepkileri
Düşüne Biliormusun?Zaten Hidra gelecek dediler halene gelmedi.Ve çoğu kişi Buna tepkili bide yeni bölgelerin o tarihde gelmemesi oyunda bi bir azalışa sebep Olur onun için erken açıklama yapmamışlardır.
Savaşçısavaş'ında Ellerine Sağlık Bizi Bilgilendirdi Azda Olsa.Birde Herkez Diyor ecel düşmesi saçma gerçek deildir
O canavarların gücünü eminim hayatta tahmin bile edemessiniz.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
İyi Eğlenceler
şimdi de tehditmi ediyorsun. sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun. aslanım. seni gibileri çok gördük biz. dünkü çocuk değiliz. yazamassın kardeşim. sağdan soldan duyduğun şeyleri gelipte abartarak buraya yazarak milletin kafasını karıştırmaya hakkın yok. gerekli açıklamayı gerektiği zaman gerekli kişiler yapar. ne kadar da özentisin. o kadar meraklıysan GM lere söylede senide GM yapsınlar.
şimdi de tehditmi ediyorsun. sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun. aslanım. seni gibileri çok gördük biz. dünkü çocuk değiliz. yazamassın kardeşim. sağdan soldan duyduğun şeyleri gelipte abartarak buraya yazarak milletin kafasını karıştırmaya hakkın yok. gerekli açıklamayı gerektiği zaman gerekli kişiler yapar. ne kadar da özentisin. o kadar meraklıysan GM lere söylede senide GM yapsınlar.

- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Arasdaglı susar mısn adam burda bilgilendirmek istemiş kötü bi amacı yok ayrıca savasın söledkleri gayet mantıklı sen sacmalıyorsun.. Bizleri bilgilendrmek heycanlananları birqaz sakinleştirmek istemiş .. Sanane bundan..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Senin Amacın Bence huzursuzluk yaratmak adam bir şey dememiş tehdit mi ediosun diyosun Yazık nediyim
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,