En iyi Vs atan Büyücü: BüYüFıx
En iyi Vs atan Şifacı: konfüçyüs
nonameonur yazdı:Hayırdır Sen niye Abicim Diyosunki Demedinmi SEn bida sana el Verirsem Emin değilim dedin 6*4 kesildin Dimi Yalan değil Bida Abicim Demesonuçta ws atmyla alakalı bu Cumartesi Atarız sen Rahat ol
koLopere yazdı:nonameonur yazdı:Hayırdır Sen niye Abicim Diyosunki Demedinmi SEn bida sana el Verirsem Emin değilim dedin 6*4 kesildin Dimi Yalan değil Bida Abicim Demesonuçta ws atmyla alakalı bu Cumartesi Atarız sen Rahat ol
Koçum ben lafımın arkasında dururum ama şunuda belirteyim boş oynamam benyarına kadar kasabildiğin kadar para kas sen aldığım paraları eminönünde dağıtıcam
![]()
![]()
Sorun şurda sen daha benim yazdığım yorumları anlayamıyorsun.Bu yorumun bana karşı ayıp olduğunu söylemem "konunun sahibi ben olmam ile alakalı mı?" demen üzerine yazıldı.Bir şeyleri paylaşırsın ben de yorumu yazarım ben yorumumu yazarken isimlere bakmam ki burda tartışmayı yaratan sensin.Konuyu saptırdın ben yorumumu yazıyorum oraya sen "konunun sahibi ben olmam ile alakalı mı?" diye bir cevap veriyorsun ve konu zaten bundan sonra sapmış durumda.Eğerki amacın bir şeyleri paylaşmaksa insanların eleştrilerini başka şeylere bağlamayı bırak bence.İnsanlar düşüncelerini yazar çizer lafımla ayıp oldu lafımla çelişmesi imkansız çünkü 2 farklı konuda yazılmış yazılar ben sana konu hakkında bir eleştri yapıyorum sen bunu kendi kişiliğine yapılmış bir eleştiri olarak algılayıp "konunun sahibi ben olmamla mı alakalı" dersen ben tabi ben senin kişiliğinle ilgili olmadığını ayıp ettiğini yazarım.SeRRuh yazdı:Seninde söyledigin gibi " insanlar düşüncelerini her yerde yazar çizer " fakat "Bu yorumu yazman bana karşı ayıp oldu." diyerek çelişiyorsun benim amacım bir şeyleri paylaşmaktır asla birilerini kırmak veya tartışma çıkarmak degil Çemberlitaş'a girdigimiz sürede beni azda olsa tanıma imkanı buldun eğer beni bu şekilde tanımışsan inan beni üzersin.devrimingunu yazdı:Saçma sapan olan her konuya saçma sapan derim.Ayrıca konunun sahibinin sen olmanla ne alakası var anlayamadım biz senle bir şeyleri paylaştık(çemberlitaşa bereber girmek gibi). Bu yorumu yazman bana karşı ayıp oldu.Senin bu yorumu yazarken kafandan geçenleri bilmek isterim ne yaptımda böyle bir saçmalık kafanda oluştu.İnsanlar düşüncelerini her yerde yazar çizer benden önceki yorumlardan birisinede "bunu söylemek senin haddine değil." yazmıştın .Benim hakkımda böyle düşünceler geçiyorsa sana karşı bir kinim varsa ilk önce bunun sebebini yazarsan sevinirim.Ona göre yazdığın şeyleri bir daha okuman gerekebilir, ya da ben yapmadığım bana yakışmayan hareketleri yapmam gerekecekki yazdıklarını hak edebileyim.SeRRuh yazdı:Konu belki sana göre saçma olabilir fakat forumda onlarca saçma konu var her saçma konuya bu şekilde yorum yapıyormusun yoksa bu yorum,konu sahibinin benim olmam ile alakalı mı ? Oyun genelinde Vs turnuvasına ne gerek var insanlar iyi gördüklerini bu konuda paylaşabilir ve bir rekabet ortamı yaratmış olurlar aynı zamanda sosyal bir paylaşımda bulunmuş olurlar bence o kadar da saçma degil...devrimingunu yazdı:Böyle saçma sapan konuları açmaktaki amacı anlayamıyorum:D saçma bir konu klasik saçma oyun genelinde ws turnuvası olmadığı sürece mantığı yok bu konularınMadem böyle bir konuya gerek yok sizden ricam gerek olan konuyu açmanız. Merakla bekliyorum !!xSagopaKajmerx yazdı:katılıyorum arkadaşa.herkez kendı arkadaşını yazacaktır tabii ki böyle konuya gerek yok yanidevrimingunu yazdı:Böyle saçma sapan konuları açmaktaki amacı anlayamıyorum:D saçma bir konu klasik saçma oyun genelinde ws turnuvası olmadığı sürece mantığı yok bu konuların
Gerek olan konuyu her zaman dile getirdim konularda açtım bunun içinde Eminönü sunucusunda eski konulara bakman lazım.Sanırım eminönü genel sohbet bölümünü fazla iyi takip edemiyorsun.
"bunu söylemek senin haddine değil" demedim sadece üstüne düşmeyecegini söyledim benden istedigin şeyi bende senden rica ediyorum lütfen tekrar gözden geçir.Öyle bir amacım olsa açıkca belirtirdim eğer belirttiklerimden böyle bir amaç çıkarıyorsan beyin işlevinde bir arıza söz konusu olabilir birilerini tanımadan yanlış yorumlar yapmamayı bilmen gerekiyorRebornthebest yazdı:Böyle konular açarak milletten seni yazmasınımı bekliyorsun gerçekten gülünç :lol:SeRRuh yazdı:En iyi diye birşeyin olmadıgını söylemek sana düşmez lakin aksini düşünen 3 5 kişi var seninde gördügün gibi diger sunucularda oldugu gibi bu sunucuda da Rekabet olması gerekiyor
Ogün sen beni kes zaten ben sana üretirim bi kaç set ( kıyamet, sıfır kelvın )SoLo yazdı:Emin, bana ejder üret oğlumŞimdi seni ejdersiz kesersem karizman düşer
![]()
Orası kolay MuratSeRRuh yazdı:koLopere yazdı:nonameonur yazdı:Hayırdır Sen niye Abicim Diyosunki Demedinmi SEn bida sana el Verirsem Emin değilim dedin 6*4 kesildin Dimi Yalan değil Bida Abicim Demesonuçta ws atmyla alakalı bu Cumartesi Atarız sen Rahat ol
Koçum ben lafımın arkasında dururum ama şunuda belirteyim boş oynamam benyarına kadar kasabildiğin kadar para kas sen aldığım paraları eminönünde dağıtıcam
![]()
![]()
Payıma düşeni alırım
ha bu arada imzanda ki yazı dikkatimi çekti ve düşündürdü biraz 4 Sunucu arasında Meran da var ve Yenilgisiz oldugun yazıyor
Sözünü unutma ! Yalnız tek sorun elim yavaşlamışkoLopere yazdı:Ogün sen beni kes zaten ben sana üretirim bi kaç set ( kıyamet, sıfır kelvın )SoLo yazdı:Emin, bana ejder üret oğlumŞimdi seni ejdersiz kesersem karizman düşer
![]()
![]()