İKV Antalya Mini Buluşma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Maryemne
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İKV Antalya Mini Buluşma

Mesaj gönderen Maryemne »

HellRiDerS yazdı:Güzel bir buluşma olmuş Açık belirtmek gerekirse Fotografları çeken arkadaşı tebrik ederim Nihat abimi ben bile böyle yakışıklı çekememiştim :)

Reha ya gelince fotograf makinesine bahane bulsada fuarda çektiğim fotograflardada o göbek yerini almıştı yani bizim makinelerden kaynaklı olmalı. Burçin ve diğer tüm arkadaşlar sizler süpersiniz.

tesekkürler kankacım :)) 5 tane dew gibi adamın arasında minnacık kaldım we anca bu kadar çıkabildim :) malum çeken sen olmayınca . Dünyanın gelmiş geçmiş en ii şipşakcısı :DDD
''Maryemne @ PollYANA @ CaNoM ''
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Reha yazdı:Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterimki fotoğraf makinasının merceğinde biraz problem olduğu için sadece beni bir miktar göbekli olarak göstermiş :) Onun haricinde oldukça eğlenceli ve güzel zaman geçirip bol miktarda sohbet etme imkanımız oldu. Şimdilik sınırlı bir kişi topluluğu ile ve ansızın gelişen bu buluşmayı konu sahibi arkadaşımızında belirtiği şekilde daha büyük bir organizasyon şekline dönüştürebiliriz.

** AsılxLider' in ya bu Gaffar diye başlıyan tüm sözlerine burada deniz ne kadar güzel, şu karşı masadakiler tanıdıkmı ? gibi sözler ile konuyu değiştirip en sonunda pes etmesini sağladım :)

:D :D :D :D
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen AsiLxIMMoRTaL »

selam Arkadaşlar
Gördüğüm kadarıyla talep yok ya da çok az. Son dürüm nedir?
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Selam Kardeşim.
Bu pazar değil bir sonraki pazar yani 28.08.2011 de yeni bir buluşma tertipliyoruz Antalya da. Yakın olan arkadaşların katılımını bekliyoruz. Zira forum basındaki görüntüler gibi eğenceli bir buluşma olacak.
Katılım için öm bekliyorum. Kaç kişi geleceksiniz bu bilgileri gönderirseniz 1 ila 2 gün içinde yeri de bildireceğim.
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Sevgili Arkadaşlar
28.08.2011 de yapılacak yeni İKV Antalya Mini Buluşma için konu ilk açıldığında ben de katılabilirim diyen kullanıcılardan hala ses alamadık. Bu yapılan son duyuru. Katılacak arkadaşların bu forum üzerinden ya da ÖM ile bizlere ulaşmları önemle rica olunur.
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

Bu sıcakta ne işiniz var kaleiçinde :)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen alveras »

walla antalyada bende varım eö CaVeS herkes bilir ne zaman istersenız ayarlayın benede katılabilirım
Bin Ytemiş Bir (1071)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön