ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

PARDON ! ama Senin Üstünde item vs. varmı ?
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

ArzinGazabiiii yazdı:Olum boş boş konuşmayın. item para boş diyen elemanlar ortalıkta ezik muamelesi görürsünüz :D kimse bana masal anlatmasın.

Burada ahkam kesmeyin. oyunun amacı en iyi silahlara sahip olmak, sohbet amaçlı gelenler chat sitelerine gitsin. :D

Prof gibi soytarılar milleti eğlendirmek için var zaten :D ulan profovski, üstünde başında eşya yok sağa sola ahkam kesme :roll:
en iyi silah ve en iyi item için hırsızlık bile yapılır dimi arzıngazabı denen velet, PROF'un her sözüne imzamı atarım, bu oyuna muhabbet için gelenlerin sayısı malesef az ama bize olanlar yeter cok şükür. arzıngazabı üstünde ne esyan varki konusuyosun asıl ahkam kesemeyecek birisi varsa oda sensin, bak asagıda benim çarlarımın adı yazıyo, istersen hakkımdaki her türlü bilgiyide sana verebilirim, ama birazcık olsun adamlıgın varsa sen bana yazarsın kim oldugunu. yazamayacagını biliyorum, anca korkaklar gibi etek altından konusmayı biliyosun, saklandıgın etegin altından cık ondan sonra gel bizim karsımıza öyle konusalım...!
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

ArzinGazabiiii yazdı:Olum boş boş konuşmayın. item para boş diyen elemanlar ortalıkta ezik muamelesi görürsünüz :D kimse bana masal anlatmasın.

Burada ahkam kesmeyin. oyunun amacı en iyi silahlara sahip olmak, sohbet amaçlı gelenler chat sitelerine gitsin. :D

Prof gibi soytarılar milleti eğlendirmek için var zaten :D ulan profovski, üstünde başında eşya yok sağa sola ahkam kesme :roll:

Kardeş seni ciddiye almıyorum ama yine de açıklık getireyim kafandaki yanılgılara. Benim oyun içinde ve forumda sergilediğim tavırlar, kullandığım kelimeler, yaptığım yorumlar vs. vs. bu oyun için oluşturduğum karaktere aittir. Gerçek hayatta nasıl birisi olduğumu öğrenmek istersen buluşabiliriz, çay kahve içeriz konuşuruz, tanımış olursun beni. Üstümde başımda eşya olmasa da fark etmez 4 rakamlı banka hesabım var. Çok umurumda olsaydı bu oyun ecelimi parlatırdım, büyüme tesla, şifama it, savaşçıma ayı alırdım artı onları güçlendirirdim vs. vs. Çok lüzumlu olduğunu düşünmediğim harcamalarımı kısmak zorundayım ki oyun oynayan çoğu oyuncu 18 yaş altı kişilerin dertsiz tasasız baba parasıyla huzurlu hayatına zıt olarak evlilik hazırlıklarında paraya ihtiyacı olan dolayısıyla çalışması gereken birisiyim. Buraya gelir yine gevşek yorumlar yaparım fark yapmaz sonuçta sanal dünyadaki karakterimi konuşturuyorum. Ama iş ciddiye binerse de gerçeğini ortaya çıkartmaktan çekinmiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Daha önce yazmıştım, çok severim. Hepiniz ekranımdan akıp giden yazılarsınız. X'e basınca kayboluyorsunuz. Şimdi kaybolun.

Sevgiler.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

ayrıca benim bi hayat felsefem var:
Ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış.

efendi olun
adam olun lan
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
ArzinGazabiiii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ArzinGazabiiii »

xMoRtaLx yazdı:en iyi silah ve en iyi item için hırsızlık bile yapılır dimi arzıngazabı denen velet, PROF'un her sözüne imzamı atarım, bu oyuna muhabbet için gelenlerin sayısı malesef az ama bize olanlar yeter cok şükür. arzıngazabı üstünde ne esyan varki konusuyosun asıl ahkam kesemeyecek birisi varsa oda sensin, bak asagıda benim çarlarımın adı yazıyo, istersen hakkımdaki her türlü bilgiyide sana verebilirim, ama birazcık olsun adamlıgın varsa sen bana yazarsın kim oldugunu. yazamayacagını biliyorum, anca korkaklar gibi etek altından konusmayı biliyosun, saklandıgın etegin altından cık ondan sonra gel bizim karsımıza öyle konusalım...!

Küfürlü içerik silindi 7 Gün olan forum cezanız 14 güne çıkarıldı

[GM]Nocomment

Bu oyunda muhabbetine geliyom diyenler, item dizemeyen fakir piçlerdir. Muhabbet etmek istiyorsan MİRC'a gir orda chat yap :D [/b]
PROF yazdı:ayrıca benim bi hayat felsefem var:

efendi olun
adam olun lan

prof anca recep ivedik espirilerinden seviyeni anlıyorum canım benim :D

:roll:
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Kullanıcı avatarı
PR0F
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen PR0F »

Küfürlü içerik silindi forum hesabınız kapatıldı.

[GM]Nocomment
Gölge Haramileri
İKİ KİŞİNİN BİNDİĞİ TIR DEĞİLDİR
e.önü => gangsta
teşkilat => PROF
b.köşk => PROF

NAKKOYİM
Kullanıcı avatarı
WioHorTuM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WioHorTuM »

Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
WioHoRTuM
Çılgın Apaçi

Resim
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ArzinGazabiiii yazdı:
xMoRtaLx yazdı:en iyi silah ve en iyi item için hırsızlık bile yapılır dimi arzıngazabı denen velet, PROF'un her sözüne imzamı atarım, bu oyuna muhabbet için gelenlerin sayısı malesef az ama bize olanlar yeter cok şükür. arzıngazabı üstünde ne esyan varki konusuyosun asıl ahkam kesemeyecek birisi varsa oda sensin, bak asagıda benim çarlarımın adı yazıyo, istersen hakkımdaki her türlü bilgiyide sana verebilirim, ama birazcık olsun adamlıgın varsa sen bana yazarsın kim oldugunu. yazamayacagını biliyorum, anca korkaklar gibi etek altından konusmayı biliyosun, saklandıgın etegin altından cık ondan sonra gel bizim karsımıza öyle konusalım...!

Küfürlü içerik silindi 7 Gün olan forum cezanız 14 güne çıkarıldı

[GM]Nocomment

Bu oyunda muhabbetine geliyom diyenler, item dizemeyen fakir piçlerdir. Muhabbet etmek istiyorsan MİRC'a gir orda chat yap :D [/b]
PROF yazdı:ayrıca benim bi hayat felsefem var:

efendi olun
adam olun lan

prof anca recep ivedik espirilerinden seviyeni anlıyorum canım benim :D

:roll:
item dizemeyen mi :D :D evladım herseyimiz full cok sükür. bizim sen gibi aklımız, vicdanımız, ruhumuz fakir degil cok sükür. sen benim dediklerime cvp ver ilk önce bırak itemi falan. kim oldugunu söylemeye cesaretin varmı ? boş işlerle ugrasmayı bırak artık. senin ne kadar ezik ve karaktersiz oldugun su yazdıklarından zaten anlasılıyo...
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

WioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :S

Kullanıcı avatarı
bYqdR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bYqdR »

xMoRtaLx yazdı:
WioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :S
Baha bu WioHorTuM hesabıda salağın fake hesaplarından biri sadece :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön