İKV-MASONLUK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: İKV-MASONLUK

Mesaj gönderen DavutVideo »

Yönetim kapak atsın bende yönetime atayım o zaman hiç sorun değil siz Domuzun cevabını verin domuz ne alakada koyuluyor hristiyanların dinine mensuptur bu domuz olayı ayrıca içerisinde başka şeyler barındırıyor bu domuz olayı ;) gerçek domuz hikayesini okuyanlar bilirler. Umarım öyle bir şey yoktur.
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşlar dikkat edelim,

Diyelimki bu figürler mason işareti peki övülüyormu,yüceltiliyormu Gözcü en bariz örneğiyken öldürüyoruz ve dünyamızdada o kadar mason simgeleri varki gel o zaman atlayalım dünyadan :D yiğidi öldür hakkını yeme...Masonluğun bile ne demek amacı ne bilmeyen kulaktan dolma fikirlerle yorum yapan gençliğimiz için üzülüyorum gerçekten.

Bene çok elestirirm oyunu tasarımcılarımızı ama gerçekleri çarpıtmayalım lütfen.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbsnake »

İyide kardeş onu oraya niye koyuyorsun ki bir çok küçük kardeşimiz var Şah Kobralardaki tapınaktaki işarette iyice belirtmişsin Gözü gösteriyorsun işaretlerle ? Cok eskiden beri vardır bu işaret Bir çok yerde kullanılır Masonlugunda en belirgin simgeleri arasındadır Siz Bana sayıyorsunuz Bu gözün ne olduğunu Knight mahkemeye verildi bu yüzden sonradan kalktı oradaki işaretler World Of Warcraft Oyunundan bir video Vericem izleyen arkadaslar ne dediğimi anlarlar

http://www.youtube.com/watch?v=4KAreHMV ... re=related

Bunu İzleyin Bakalım Masonik Simge neymıs GM Sende yaz Mevlüt Dinçede İzlettirin bu Videoyuda O WOW
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
ElSalvador
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ElSalvador »

kardeşim bi uza illa ben haklıyım egosuna girdin sen iyice.sen şimdi o işaretlerden sonra beyninde masonluğa karşı bir ılım oluştu mu?oluşmadıysa ne laf yapıyosun?yoksa bizde oluşur ama senın beyın zor elegeçirebilr bi tipten sana zarar vermıyor.la bi uzaa :lol: çok istiyosan mahkemeye ver ikvyi açtıgın davanın parası sana girsin kalanı ikvnin kârı olsun :?: İLLUMİNATI ile MISIR'ı karıştırma!
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

bbsnake yazdı:İyide kardeş onu oraya niye koyuyorsun ki bir çok küçük kardeşimiz var Şah Kobralardaki tapınaktaki işarette iyice belirtmişsin Gözü gösteriyorsun işaretlerle ? Cok eskiden beri vardır bu işaret Bir çok yerde kullanılır Masonlugunda en belirgin simgeleri arasındadır Siz Bana sayıyorsunuz Bu gözün ne olduğunu Knight mahkemeye verildi bu yüzden sonradan kalktı oradaki işaretler World Of Warcraft Oyunundan bir video Vericem izleyen arkadaslar ne dediğimi anlarlar

http://www.youtube.com/watch?v=4KAreHMV ... re=related

Bunu İzleyin Bakalım Masonik Simge neymıs GM Sende yaz Mevlüt Dinçede İzlettirin bu Videoyuda O WOW
Açıklamadan sonra hunharca güldüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

izdirapgrafik yazdı:Allah aşkına,bırakın bu işleri.Millet olarak şekle şemale fazla takıldığımız için yerimizde sayıyoruz.İKV,Sobee,Mevlüt Dinç veya World of Warcraft Mason olsa,İlluminatici olsa ne olur? Caminin yanında domuz balonu varmış,bizi mason yapmak istiyorlarmış.Meran Labirenti'nde gezerken tek göz işaretini görüp "helal olsun abi,çok şekil işaret,artık ben de Mason'um" demeyeceğinize göre bunların bir sakıncası,akla takılması gereken noktası yok.Oyunun gidişatı ile ilgili bilgiler barındırabilir sadece.

Birader madem öyle neden tvlerde sigara alkol esrar uyuşturucuları sansürlüyolar ? Milletin aklı yokmu onlar kullanıyo diye bizdemi kullancaz ? Biraz kafanı çalıştır istersen beyninin % kaçını kullanıyosun anlamadım.O sembolü gören birisi aa bu neymiş dur bi araştırayım diyip araştırdıgında o şeye inanabilir dimi ? O kişinin bu yola düşmesine kim sebep olmuş olur ? tabiki ikv sebep olmuş olur.Bilmem anlatabildim mi ;)
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

xPrince yazdı:Hepimiz masonuz ♥

Senin aku o zmaan.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Resim
Resim

Zaten sızın gıbı insanlar hep aynı sözleri söyler bieşy demiyorum Türk oyununda mısırı neden bu kadar dikkate alıyorsunuz o da soru işareti istanbulla Mısırın ne alakası var ? Mısır Piramitiyle :D
Mevlüt Beyin WOW Özentiligi burdan geliyor :D

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Evet dediğin gibi araştıracak bakacak Nedir Bu Herşeyi Gören Göz 666 Neymiş Piramit neymiş Masonluk neymış İnşallah İKV De Böyle Bir şey yoktur O Piramiti gören kişi az cok ne oldugunu iyi bilir

http://www.youtube.com/watch?v=GB9Mq6NLYvM

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Sunuda Belirteyim Ki Agah Bey gerçekteki kimliğiyle Bir Masondur .

WOW Oyunundan cekilmiş kareler Warlock Karekteri Şeytana dönüşebiliyor

Resim

Resim

Resim

Euronymous
Behexen
Watain
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön