Auril yazdı:ELVEDA :?
[GM] Leggenda Hk.
Re: [GM] Leggenda Hk.
Emeklerin unutulamaz kaptan.Herşey gönlünce olsun.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Kaptan her zaman ekibindeki insanları dinlemek için zaman ayırırdı.Umarım yerine gelen kişilerde aynı şekilde davranırlar.

LEPRECHAUN
2007 senesiymiş yalanlarını yiyim senin: :mrgreen:CaptainATX yazdı:2007 senesinde hepberaber çıktık yola.Önce yöneticilik macerası , sonra zorlu MOMT günleri ve unutulmaz GM anıları.
Sadece bir görev arkadaşlığı değil , 4 sene içerisine sevinçlerimizi üzüntülerimizi de sığdırdık.
Seni özliyeceğimizi zaten biliyorsun ama tekrar hatırlatalım.....
Sana İKV ye kattıkların ve dostluğun için teşekkür ederim.....
Sağlıcakla kal..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sen kaç senesi diye bekliyordun. bunu yazan kişi senin yaşın kadar ikv oynuyorSebebsiz yazdı:2007 senesiymiş yalanlarını yiyim senin: :mrgreen:CaptainATX yazdı:2007 senesinde hepberaber çıktık yola.Önce yöneticilik macerası , sonra zorlu MOMT günleri ve unutulmaz GM anıları.
Sadece bir görev arkadaşlığı değil , 4 sene içerisine sevinçlerimizi üzüntülerimizi de sığdırdık.
Seni özliyeceğimizi zaten biliyorsun ama tekrar hatırlatalım.....
Sana İKV ye kattıkların ve dostluğun için teşekkür ederim.....
Sağlıcakla kal..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
apomario, devrimingunu, ematemax, Fianxbdrobere, Kronik35, Leggenda, Neowin, pardusxartist, Schiller ve 17 misafir

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Captain ATX in de dediği gibi 2007 senesinde başlayan İKV yönetim macerası burada sona erdi.
Bu zaman içerisinde başta Ahmet Avcı olmak üzere tüm İKV- Sobee Yönetim Pub'ına , Görevlerimi çok kolaylaştıran Tüm DES arkadaşlara, Tüm denetmen takım ve Rehber takım üyelerine, ve tabii ki bizlere her zaman sevgileriyle karşılık veren Tüm İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularına tekrar tekrar teşekkür ederim.
Birgün bir yerde karşılaşmak üzere
[GM]Leggenda
Bülent BİRSEN
Captain ATX in de dediği gibi 2007 senesinde başlayan İKV yönetim macerası burada sona erdi.
Bu zaman içerisinde başta Ahmet Avcı olmak üzere tüm İKV- Sobee Yönetim Pub'ına , Görevlerimi çok kolaylaştıran Tüm DES arkadaşlara, Tüm denetmen takım ve Rehber takım üyelerine, ve tabii ki bizlere her zaman sevgileriyle karşılık veren Tüm İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularına tekrar tekrar teşekkür ederim.
Birgün bir yerde karşılaşmak üzere
[GM]Leggenda
Bülent BİRSEN
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Abi Faceden konuştuk Biliyosun Toplanıcaz bir gün 
Göster