Yol , GbMx, STuaRT,SEMİHA Ve [GaFFaR]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yol , GbMx, STuaRT,SEMİHA Ve [GaFFaR]

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Prisonbreakx yazdı:Yahu herkes yok indirdik yok foto almadık diye buraya yazıyor.Siz gaffarı görseniz foto koyacak adamlarsınız,neyin

tartışmasını yapıyorsunuz.Vamoş 30 dinazor 30 ejderha ile kesilir yazmışsın kes at foruma demekle olmuyor koçum
;)
Türkçe Bilmeyen 10 Yaşındaki Mahluk :) Senin Abilerin İsmimi Görünce Susuyorda Sana Noluyor Osmancık :)) Ben Buraya Koyarım Koymasınada Resim Almaya Ne Gerek Vardıki :) 48 Can Başarı Değil. Taktik sorana taktiği eminönündeki arkadaşlarımdan aldım kendileri 10 candan aşağı getirebiliyolar ;) Elbet kesicez ama bekleyin 1-2 hafta :) Osmancık Osmanbey şifacındayken sesin bile çıkmıyordu ne oldu birden :) Loşt 10 yaş tayfa oldu arkadaş facebookta gül gül ölüyoruz 2-3 arkadaş tiplerinize :) önceden yine iyiydiniz 16 17 yaş arasıydınız :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Eee ineklerin ineky' si eee saf demir daha saf olan eziky , ben hırsızlık yaptıysam bu ramazan günüde oturdugum sandalyeden kalkamiyim ben senmiyim milletin anasına bacısına küfür eden , karizma satan * alanlara dalan , beyazköşkte 48 candan altına indiren 1 grup bile yok neyse lafı uzatmıyacam müslüman olmayan ne bilsin namaz kılmayı , bana hırsız demeden önce yemin edebilicegini hesapla uyduruktan teyyare selam söyle o yare hesabı olan kişilersiniz siz canlarım...Varsa gaffar koy foto , varsa hırsızlıgım yemin et Kur'an-ı Kerim üzerine bende haklısın diyim...
Ulan #@!? ilk koyduğun fotoğrafta neden konuşmanın tamamı yok senin ettiğin laf neden yok adi köpek Rodosxşifacısı kim ben miyim de hırsız olayım daha bir skype adresini kabul edecek cesaretin yok anca laf yapıyorsun burdan telefonunu gizliye kapatmış bir de velet milletin anasına bacısına açık açık küfür etmedim etmem de sen şerefsizlik yapıp gelip laf edersen ama o manalara getiririm.Ulan deve, hörgüçsüz deve müslümanlıkla ne alakası var bu konunun namaz kılmayla ne alakası var, o kadar dinine düşkünsen boşa vakit geçirmek haramdır sözünü hatırla ve oyundan yürü git anladın mı #@!? o kadar biliyorsan.Boş laflar edip durma.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

8-)
VaMoSBieN yazdı:
Prisonbreakx yazdı:Yahu herkes yok indirdik yok foto almadık diye buraya yazıyor.Siz gaffarı görseniz foto koyacak adamlarsınız,neyin

tartışmasını yapıyorsunuz.Vamoş 30 dinazor 30 ejderha ile kesilir yazmışsın kes at foruma demekle olmuyor koçum
;)
Türkçe Bilmeyen 10 Yaşındaki Mahluk :) Senin Abilerin İsmimi Görünce Susuyorda Sana Noluyor Osmancık :)) Ben Buraya Koyarım Koymasınada Resim Almaya Ne Gerek Vardıki :) 48 Can Başarı Değil. Taktik sorana taktiği eminönündeki arkadaşlarımdan aldım kendileri 10 candan aşağı getirebiliyolar ;) Elbet kesicez ama bekleyin 1-2 hafta :) Osmancık Osmanbey şifacındayken sesin bile çıkmıyordu ne oldu birden :) Loşt 10 yaş tayfa oldu arkadaş facebookta gül gül ölüyoruz 2-3 arkadaş tiplerinize :) önceden yine iyiydiniz 16 17 yaş arasıydınız :)

Vamoş her yerde saçma saçma cümleler kuruyordun,burda da devam ettin.Osmanbey de iken de beni bilen biliyordu.Ama

vamoş adını nedense hiç duymadım :lol: önceki adlarını bilmem,Kesicez diyorsun iksir mi bulamıyorsun :D Paran yoksa

gel veriyimde iksir al kendini vamoş
8-)
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Ben esiden rodosxçarlarımla grur duyuyordum hırsızlık yok alın teri ile geçindim şahaserlerimi sizin gibi yok akçe satmak vb. şeyle üretmedim adam gibi sabr ettim karizma satarak yaptım , sykpe ye gelince Allah'ını saymayan bi şahsiyetsizin anaya babaya küfür eden adamın benim skypem de yeri yok , konuşmalara gelince ben konuşmları koydum yeterince açık ve net hala şu koca kafanızdaki susam kadar olan beyniniz algılayamıyor madem 48 cana indirdigim için dalga geçiliyorum 48 canın altında 1 tane kendi fotonuzu koyun , konu kapansın ben bugün gidicem yine daha iyi bi foto koyarım nasipse ozamanda aaa bu cana biz her gün getiriyoruz dersiniz :D
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Prisonbreakx yazdı:8-)
VaMoSBieN yazdı:

;)

Vamoş her yerde saçma saçma cümleler kuruyordun,burda da devam ettin.Osmanbey de iken de beni bilen biliyordu.Ama

vamoş adını nedense hiç duymadım :lol: önceki adlarını bilmem,Kesicez diyorsun iksir mi bulamıyorsun :D Paran yoksa

gel veriyimde iksir al kendini vamoş
8-)

Üye adını arattım eski konularına bide karakterine Prisonbreakx karakterinden item dilenen adam senmişin :) :) bilmem kaç tane dandik maden için para diye yalvaranda senmişin :) Beni loncan bilir betadan bu yana sor arkadaşlarına söylesinler eski karakterlerimi ;)

Senin zamanında olanlar Katildomates xUNTİLTHEGRAVEx bunlar yakın dönem :) ;) Daha eskini arkadaşların bilir . :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

3.5 yıldır bu oyundayım beni bilen bilir koçum,seni sevmeyen herkesemi böyle iftira atıyorsun ;) Dilenmekmi o senin

özelliğin velet ya da çip mi demeliydim
:lol:
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
HaSMIn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HaSMIn »

Bu dilenci inoky ne zaman adam olmuş ? Lodos klanını soydular şimdide arzlaramı sataşıyorlar biri aydınlatsın beni...
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

HaS(TR)min ispatın varsa foruma koyda inoky i tanıyalım biz
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Ben esiden rodosxçarlarımla grur duyuyordum hırsızlık yok alın teri ile geçindim şahaserlerimi sizin gibi yok akçe satmak vb. şeyle üretmedim adam gibi sabr ettim karizma satarak yaptım , sykpe ye gelince Allah'ını saymayan bi şahsiyetsizin anaya babaya küfür eden adamın benim skypem de yeri yok , konuşmalara gelince ben konuşmları koydum yeterince açık ve net hala şu koca kafanızdaki susam kadar olan beyniniz algılayamıyor madem 48 cana indirdigim için dalga geçiliyorum 48 canın altında 1 tane kendi fotonuzu koyun , konu kapansın ben bugün gidicem yine daha iyi bi foto koyarım nasipse ozamanda aaa bu cana biz her gün getiriyoruz dersiniz :D
Ben mi akçe satıyorum rodosx çarlarınla hırsızlıklarınla gurur duyabilirsin alın teriymiş senin alın terin hırsızlık yapmak için harcadığın vakittir Allah'ını saymayan ana babaya küfür eden diyorsun ulan sende küfür ediyorsun Allahsızlığı sen şerefsizliğinle yapıyorsun gözü beyninden büyük velet.Fotoğrafların tamamı neden yok söylesene dürzü evladı senin yazdıklarının tamamı neden yok haysiyetsiz.Skype e gelince kabul ette adam gibi yüzüme konuş diyorum fotoğrafları kısaltıp sonra konuşmalar yeterince açık deyip senin konuşmaların olmadan olmuyor adam gibi koymuyorsun Allah'ı saymıyor diyorsun sen bu durumda Allah'ı saymamış oluyorsun.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

HaSMIn yazdı:Bu dilenci inoky ne zaman adam olmuş ? Lodos klanını soydular şimdide arzlaramı sataşıyorlar biri aydınlatsın beni...

Sende çarlarının adını yazda senin de hangi soysuz olduğunu bilelim sana nasıl battık acaba ?
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER

“Genel Sohbet” sayfasına dön