Sınava gireceklere başarılar dilerim
Asım'ım madem silinip gitmesini istemiyorsun birde buraya veda çakayım dedim
Oyunu bırakalı 4 ay oldu ama hiçbirinizle helalleşmemiştim, zaten ani bir karar olmuştu benim için bu bırakma kararı.Bana bu zamana kadar yardım eden herkese çok teşekkür ederim Allah herkesten razı olsun.
Neyse lafı uzatmanın lüzumu yok 4 ay önce söylemediğim şeyi söylemek bugüne nasipmiş meğer : Hepiniz hakkınızı helal edin. Ulaşmak isteyen olursa facem var onlarda veya telefonum, oradan konuşabiliriz kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz.
GodFreyxLiberty.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
RuTkaYx yazdı:Allah yolunu açık kılsın Umut Benden yana hakkım helaldir sana. Umarım sende helal etmişsindir bana.
Amin kardeşim sağolasın Helal olsun hakkım varsa sende. Dargınlıklar geçmişte kaldı onları da unuttuk zaten zamanla
Dostluklar hep baki kalır inşallah. Dargınlar barışır, küslükler son bulur inşallah bu mübarek günlerde. Bir anlık şeytana uyma, bir anlık öfke ve ağızdan çıkan hakaretler.. Sonu yok işte bunların. Ama şu var ki her sen kendine yakışanı yaptın. Yaşanmışlıkları bir yana atarak geleceğe baktın. Umarım hayat karşına zorluk çıkarmaz, umarım bu yalan dünyada istediğin mevkiye gelirsin. Yaradanım yar ve yardımcı olsun kardeşim.
Bırakta zorluklar çıksın kardeşim karşımıza biz onları yenerek bu hale geliyoruz Hem hiç zorluk çıkmadığını düşünsene o zaman Allah seninle ilgilenmiyor olur ve durum o zaman vahim olur.Amin kardeşim sağolasın umarım sende istediğin yere gelir istediğin şeyi olursun bu dünyada
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
RuTkaYx yazdı:Oyuna bende veda ettim. Veda edenler kervanında banada bir yer ayırırsınız dostlar muhakkak Konu açmak istemedim bende Asım'ımın izinden devam etmek istiyorum değil mi böcüğüm? Eğer kervana alırsanız beni bütün çaylar benden
BU ARADA BENİM ÇARIMI KULLANAN ABİM BANA İSYANLARDA ÇARLARIMDA GENELİ İTİBARİ İEL ABİM VE KUZENLERİM OLUYOR OYUNDAKİ ARKADAŞLARA DUYURULUR COK ÖNEMLİ BİŞİ OLMADIKÇA ÇARA GİRİP DE KIMSEYE BAKMIYORUM
SAYGILAR DOSTLARIMMM
BEN KİMSEYİ KIRMAMIŞIMDIR :ugeek: AMA ADAŞIM OLAN BERDUŞXRUTKAYI BİLEMEM :twisted:
OYUN ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ AMA ÇOK ŞEYDEN DE NEFRET ETTİRDİ İNSALLAH ESKİYİ BULURSUNUZZZ
RuTkaYx yazdı:Oyuna bende veda ettim. Veda edenler kervanında banada bir yer ayırırsınız dostlar muhakkak Konu açmak istemedim bende Asım'ımın izinden devam etmek istiyorum değil mi böcüğüm? Eğer kervana alırsanız beni bütün çaylar benden