KoDaDıxDiLBiRiN LoNCa ArKaDaŞıNa YapTıĞı SaygısızLık YüZüNDeN Loncadan atıLmıştır...SorumLuLuk KeNDiSine Aittir... İyi ForumLaR...ByKaLpSiZzZ yazdı:
:arrow: KARDEŞLERİMİZ :arrow:
Lonca aLımLarımız Acıktır..
Loncamıza Şahesersiz aLım YapıLmamaktadır.
Lonca BaşVurusu İcin Lonca BaşkANLarı iLGiLenMeKTeDiR...
NoT: :arrow: Bu İsimLer Haricindeki KoDaDıx SorumLu değiLDiR...
♥(¯`´•.¸KoDaDıx¸.•´´¯)♥(¯`´•.¸ GüNCeL¸.•´´¯)
- ByKaLpSiZzZ
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ♥(¯`´•.¸KoDaDıx¸.•´´¯)♥(¯`´•.¸ GüNCeL¸.•´´¯)
Sigara SağLığıma Sen YaŞantıma ZaRaRLıSıNnN.....

- DeaTHxBeJNaTe
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben terörü lanetlemek siyaset şeklidr dediğimi hatırlamıyorum , beni anladığın halde üste çıkmak için kıvırıyorsun , lonca konusunda bu tür şeyler olmaz , buda lonca kuralıdır rapor ettim demekki sen işini iy yapamıyrsun ki daha neyin rapor edlip neyin rapr edilmediğini takip etmiyorsun . Bu şeilde devamSosyolog yazdı:Terörü lanetlemek siyaset değil insani bir protesto şeklidir. Neden sadece KoDaDıx orası beni ilgilendirmez ben sadece içeriğe bakarım, gerekli düzenlemeyi ve moderasyonu yaparım. Lütfen konuyu tartışma konusuna çevirmeyiniz. Forum kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz iletileri sağ üst köşeden rapor ediniz.DeaTHxBeJNaTe yazdı:Ne zamandan beri lonca konularına siyaset ( terörü lanetliyoruz ) resmleri asılması serbest oldu . Herkesn loncasına yazılsa eyw ama nedne sadece KoDaDıx ? o loncada olmamama rağmen zoruma gidiyor kendini bilmezlerin , çok büyük bir halt yemiş gibi bu tür saldırılar yapması.Sosyolog yazdı:Konu takibimiz altında. Herhangi bir bölücülük propagandası yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
İy frumlar...
olur.
DeaTHxBeJNaTe yazdı:Ben terörü lanetlemek siyaset şeklidr dediğimi hatırlamıyorum , beni anladığın halde üste çıkmak için kıvırıyorsun , lonca konusunda bu tür şeyler olmaz , buda lonca kuralıdır rapor ettim demekki sen işini iy yapamıyrsun ki daha neyin rapor edlip neyin rapr edilmediğini takip etmiyorsun . Bu şeilde devamSosyolog yazdı:Terörü lanetlemek siyaset değil insani bir protesto şeklidir. Neden sadece KoDaDıx orası beni ilgilendirmez ben sadece içeriğe bakarım, gerekli düzenlemeyi ve moderasyonu yaparım. Lütfen konuyu tartışma konusuna çevirmeyiniz. Forum kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz iletileri sağ üst köşeden rapor ediniz.DeaTHxBeJNaTe yazdı:Ne zamandan beri lonca konularına siyaset ( terörü lanetliyoruz ) resmleri asılması serbest oldu . Herkesn loncasına yazılsa eyw ama nedne sadece KoDaDıx ? o loncada olmamama rağmen zoruma gidiyor kendini bilmezlerin , çok büyük bir halt yemiş gibi bu tür saldırılar yapması.Sosyolog yazdı:Konu takibimiz altında. Herhangi bir bölücülük propagandası yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
İy frumlar...
aynen kardesım haklısın...[/b][/size]
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
- ByKaLpSiZzZ
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos

KoDaDıx aiLesinden Kücük Bi KaRe....
Sigara SağLığıma Sen YaŞantıma ZaRaRLıSıNnN.....

Yeniden loncada arkadaşlarım arasında bulunmak güzel bir duygu...
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...
Ormazd yazdı:Yeniden loncada arkadaşlarım arasında bulunmak güzel bir duygu...
Tekrardan hsg Kadırım
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
LoNcAMıZ KaDaR SiZLeRdE CoK GüZeL İnSaNLaRSıNıZ KoDaDıxYaRaMaZ....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
KoDaDıxHaLiSoĞLu Kodadıxmetinoglu loncanıza yeni katılmıstır bizde güncellerseniz abi 
Yeni Loncam Ve aRkadaşlarıma Hayırlı Olsun Ben KoDaDıxHaLiSoĞLu Herkezi Hazırlayanları Tebrik ederim