Erdeme diyorsun ya algılama sorunun mu var diye, bende yavaşça senin için aynı şeyleri düşünmeye başlıyorum. Sana(okuyucuya) vermek istediğim temel mesaj "teröre karşı her platformda tepki vermek"ti. Bu ister barda ister kahvede istersen pislik yuvalarında olsun. Bizim etkinliğimiz şehitleri anmaktan çok, tepki maksatlıydı. Çünkü haber daha çok yeni, insanlar galeyana gelmiş, toplanmış. Üzerinden zaman geçmeli ki "şehitleri anma" olsun. İşte anma merasimi sizin dediğiniz gibi dualarla, tevazu ile olur. Gelelim "pislik" meselesine. Benim herhangi bir pisliğim yada loncalarla temizlemek istediğim mesele yoktur. Kimseyi de karalamıyoruz, gördüğümüzü söylüyoruz. Choosens ve Kodadıx ile hiçbir alakam olmamıştır Meran'da bulunduğum şu güne kadar. Kimseyi de loncama katmadım zaten bahsettiğin şahıslarla neredeyse her gün kavga içerisindeyim. Bırak loncaya almayı selamını almaya niyetim yok. Son olarak size göre herkes hırsız, herkes düzenbaz. Fakat her ne hikmetse soyulan Kholpashalix çarları hep içinizdeki mikroplardan biri çıkıyor. Neyse uzatmanın lüzumu yok.punq yazdı: Etkinliğin yerini anlamsız bulduğumuz doğru da, kendisini anlamsız bulduğumuzu kim söyledi? Biz sadece ğlence platformunun anma için uygun olmadığını söyledik. Sen barda elinde içki kadehleriyle şehit anıyor musun? Burası bir eğlence platformu, ha barda şehitlerimizi anmışsın ha oyunda hiç bir farkı yok !
Şehite biraz saygınız olsun, sırf adamı kestik diye yemediğimiz küfür kalmayan bi platformda şehitlerimizi anmak ne kadar doğru bir sor kendine. Bu anmayı düzenleyenlerin çoğu 10 dk sonra sancak savaşı öncesi bölgeden Lodossss Zaaaa : DDDD diye yazdı. Bu kadar mı sizin şehide olan saygınız? Bide düzenleyenlerin kim olduğuna bi bakın, hepsi meranda hırsız olarak bilinen tipler. Bu kandil gününde insanlara iftira atmayın. Anma şeklimiz farklı diye nasıl bize iftira atabilirsiniz??? Şentürk kendi pisliğini temizlemek için loncamızı karalamana gerek yok, kodadıxbrindarı loncasına alan kimdi? Choosenxler siz değilmiydiniz kodadıx lerle birleşen? Tüm meran tarafından pkk lı oldukları bilinen insanları aranıza alın sonra da bize laf atın ne güzel dünya be.
[14.07.2011]Şehitleri Uğurlama Yürüyüşü
Re: [14.07.2011]Şehitleri Uğurlama Yürüyüşü

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
McErdem ben bu oyunda bir tek kişiye küfür ettim oda din dil ırk ayrımı yapan bir karaktersizdi.Ve haketmişti.Loanın charı ile vs yaptığın dönemde ben oyunda bile değildim.Şu kandil günü uydurduğun bu şeylerin hepsinin birgün senden bi şekilde çıkacağını anlıyabilmen için bi 15 sene daha geçmesi gerekiyor.İsmini ağzına,kalemine aldığın isimlerin hepsi ne kadar karalamaya çalışsanda senden 10 gömlek üstün insanlardır.Seni ne ilgilendirir bir insanın nişanlısı,bayan olması,10 saat oyunda durması..Karaktersiz olduğun her cümlede ışıl ışıl parlıyor.
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
- TheAnsWeRRR
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
OLAYI BÜYÜTMENİN MANASI YOK KAVGAYA DA GEREK YOK !!!
THEANSWER3
HERYERDE. . .
HERYERDE. . .
-
- İskele Babası
- Lonca: kholpashali
evet arakdaşlar konuyu uzaktan takip etim ve gördümki 2 kafadar mcerdem ve şentürk adlı karaktersizler hala aylardır yıllardır olduğu gibi kholx ismini gördükleri her konuya fırlamaya devam ediyorlar..
orda lodoslara dalan arkadaşlarla konuştum ve bana onlar bize daldı bizde onlara daldık ve hala söylüyorm istediğin yürüyüşü yap eğerki bu şekilde aranıza katılan aradaşları tahrik edip sırf bu şekilde pirim çıkarmak için foruma taşıyıp isim karalamaya çalışmanız çok komik bir olay daha yaşın 18 bilemedin 19 askerlik nedir bilmesin git askerliğini yap dahada bu konuda nekadar duyarlı olabileceğini göreceksin..
tam tamına 4 sene oldu hala ismimizi kulanarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun artık kendinize gelin aslında sizin yaptığınız organize bir tuzağı ve tahrik olayını ekip halinde yaptınız ve başarılı oldu ama ben meran halkının bu konuyu iyi bir şekilde okuyacağından ve yaptığınız terbiyesizliğin farkına varacağından şüphem yoktur ...
orda lodoslara dalan arkadaşlarla konuştum ve bana onlar bize daldı bizde onlara daldık ve hala söylüyorm istediğin yürüyüşü yap eğerki bu şekilde aranıza katılan aradaşları tahrik edip sırf bu şekilde pirim çıkarmak için foruma taşıyıp isim karalamaya çalışmanız çok komik bir olay daha yaşın 18 bilemedin 19 askerlik nedir bilmesin git askerliğini yap dahada bu konuda nekadar duyarlı olabileceğini göreceksin..
tam tamına 4 sene oldu hala ismimizi kulanarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun artık kendinize gelin aslında sizin yaptığınız organize bir tuzağı ve tahrik olayını ekip halinde yaptınız ve başarılı oldu ama ben meran halkının bu konuyu iyi bir şekilde okuyacağından ve yaptığınız terbiyesizliğin farkına varacağından şüphem yoktur ...
KHoLpAsHaLixLoa
punq yazdı:Strongxsifa yazdı:Bu konunun gereksiz olduğunu düşünen ve bunu destekleyen kholpashalixloa ve kholpashalixYeAh 'a da helal olsun'lar..Siz iki gerizekalı mala ve diğer angutlara söylüyorum, bu loncanın %80 i askerliğini tamamlamış yada sürdürkemekte olan kişilerden oluşmaktadır. İçimizde TSK mensubu arkadaşlarımızda bulunmaktadır. Bugün yaşanan hain saldırıda kaybettiğimiz 13 Şehidimizi anma yeri oyun platformu değildir. Adı üzerine oyun platformu eğlence platformudur. Bana oyunda yürüyüş yapıpta çok duyarlıyız ayakları yapmayın. Tabiki hepimiz çok üzüldük hepimiz yastayız ama bunun yeri eğlence platformu olan oyun değildir. Bu kadar duyarlı ve hassasanız oyuna girmeyip dışarı cıkıp yürüyüz yapardınız, yas tutardınız. Böyle oyunda yürüyüş yapmayla, insanları saçma sapan karalamakla bu ülke kurtarılmaz. Tepkinizi sandıkta gösterin, kime ne oy verdiğinize bakın... Daha ağzı süt kokan askerliğini bile yapmamış malların bizim hakkımızda yorum yapmaya hakkı yoktur. Ayrıca erdem iti biliyoruz çok fena kuyruk acın var, boyle kuru iftiralarla ne kadar adi bi insan oldugunu bi daha göstermiş oldun. Sizin gibi sadece böyle boş boş oyunlarda veya diğer çeşitli internet platformlarında sadece yazı yazarak tepkilerini gösteren gerizekalılar yüzünden bu ülke gelişemiyor. Ülkemize faydalı olmak istiyorsanız icaat yapın,yararlı işler yapın, ekonomiye katkıda bulunun da bu ülke gelişsin, bin bir çeşit oyunlarla ülkemizi bozmaya çalışan dış mihraklara karşı daha güçlü olalım. Bizi karalayanlar için yazmadım bu açıklamayı, sizde zaten o anlama kapasitesi yok..Bizi tanımayıpta bu saçma sapan yazıları okuyan insanların hakkımızda kötü bir düşünce oluşmaması için yazdım...QMCERDEMQ yazdı:Kholpashalix lerden ne beklenır ? Hepsi dagdan inmiş peşmerge diye boşa söylemiyorum dimi bölgeden ben ? Anıl kardesım senı tebrık edıyorum böyle duyarlı bir organızasyonda Lodos klanını toplayıp , TÜRK oyununda TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ , ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ , BAYRAK SEVDAMIZI herkese gösterdigin için...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kholpashalixyeah
İyi Forumlar ... Bu konuya katılıyorum burası bir oyun-eğlence platformudur.Tabi ki bizde üzüldük fakat bizim oyuna girmemizdeki amaç eğlenmek bakın kaç kişi bugün sokaklara döküldü acaba oyunda yürüyüşe katılanlardan kaç tanesi bugün sokağa çıktı, kaç tanesi bir şehit mezarlığına gitti sormak isterim.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ben kendi şehit akrabamın mezarına gidiyorum gideceğim de kardeşim.İyi Forumlar ... Bu konuya katılıyorum burası bir oyun-eğlence platformudur.Tabi ki bizde üzüldük fakat bizim oyuna girmemizdeki amaç eğlenmek bakın kaç kişi bugün sokaklara döküldü acaba oyunda yürüyüşe katılanlardan kaç tanesi bugün sokağa çıktı, kaç tanesi bir şehit mezarlığına gitti sormak isterim.
Reck sundan emın ol kı ben dınıme ve ımanıma baglı bır ınsanım kımseyı ınandırmak zorunda degilim . Kholxsway charı senınmıdır , chardakı senmısındır bilemem fakat ws attıgım gun cok ıyı bılıyorum kı Megax loncası olarak o karakterden edılen kufurlere magruz kaldık hemde bölgedendi . Benim için 3 önemli şey vardır hangı ortamda oldugunun hiç ama hiç degerı yoktur . DİN . BAYRAK , ANA ! Akan sular durur . Kimse benım inancıma , anama laf edemez , edende sanalda bunu yapar adres veremez !
Loa sana gelınce , vazgec artık kendını buyuk gormekten . Hayır sız kımsınız ? SIzın ustunuzden neden prım yapayım ? Ben zaten gelebilecegim en üst seviyeye geldim . Ws ise ws . grup bölgelerı ıse grup bölgesı , itemse item , arkadaslık ıse su lodos klanında benı sevmeyen 3 kısı goster haydı . Sizlerde benım gıbı baskaları gıbı bır oyuncusunuz kimse kimseden büyük degil . Konuyu daha fazla kirletmek yerine ben sizin yaptıgınız gibi provakatörlük yapmayacagım . Bu bayrak bu ülke hepimizin . Nerede oldugu hiç farketmez biz dünyanın her yerınde , her ortamında TÜRKÜZ ! Oyundakı Vatanx , Albayrakx loncalarıda buna güzel bir örnek sanırsam . Neyse , kandil gününde kim kimi karalıyor elbette ALLAH bilir . Ben yüzleşmeye hazırım alnım acık yüzüm ak .
Loa sana gelınce , vazgec artık kendını buyuk gormekten . Hayır sız kımsınız ? SIzın ustunuzden neden prım yapayım ? Ben zaten gelebilecegim en üst seviyeye geldim . Ws ise ws . grup bölgelerı ıse grup bölgesı , itemse item , arkadaslık ıse su lodos klanında benı sevmeyen 3 kısı goster haydı . Sizlerde benım gıbı baskaları gıbı bır oyuncusunuz kimse kimseden büyük degil . Konuyu daha fazla kirletmek yerine ben sizin yaptıgınız gibi provakatörlük yapmayacagım . Bu bayrak bu ülke hepimizin . Nerede oldugu hiç farketmez biz dünyanın her yerınde , her ortamında TÜRKÜZ ! Oyundakı Vatanx , Albayrakx loncalarıda buna güzel bir örnek sanırsam . Neyse , kandil gününde kim kimi karalıyor elbette ALLAH bilir . Ben yüzleşmeye hazırım alnım acık yüzüm ak .
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
Anlaşılan gelebileceğim en üst seviyeye geldim derken sadece oyundaki karakterini kastedmişsin.
Peşmerge diye hitap ettiğin adamların neyini gördün de bu kanıya vardın ?? Bir kanıt göster şöyle şöyle dedi de. Yanlız palavraların olmasın bir resim fln isterim.Ayrıca sanırım askere gittiğinde farkına varacaksın bunun,bir siyasi partinin mitinginde bulunmayla vatan sevğisi gösterilmez. Askerlerimiz buna en iyi örnek. Hem partilerin mitingine devrimizde parayla adam toplanıyor. Parti muhabbeti yapmak istemem ama o dediğin partiden milletvekili adayı gösterilen eski pkk lılar var .O yüzden siyasete hiç girmemeni öneririm.
Ayrıca konuştukça battığını hatırlatır . Konudan uzaklaşmanı öneririm.
Fuara gelen olmadı deyip aynı mesajda kardeşını de almış gelmış diyorsun.Reck küfür etti deyip cevabını alınca sway diyorsun .
Çık bu konudan daha da rezil olma. Şehit kelimesini de ağzına alma çünkü burda her konuda olduğu gibi bizlere muhalefet olma derdin olduğu aşikar. Her konuda bizlere muhalefet ol alışığız bunlara ama Şehitlerimizi kullanma bunun için Allahından kork biraz .
Peşmerge diye hitap ettiğin adamların neyini gördün de bu kanıya vardın ?? Bir kanıt göster şöyle şöyle dedi de. Yanlız palavraların olmasın bir resim fln isterim.Ayrıca sanırım askere gittiğinde farkına varacaksın bunun,bir siyasi partinin mitinginde bulunmayla vatan sevğisi gösterilmez. Askerlerimiz buna en iyi örnek. Hem partilerin mitingine devrimizde parayla adam toplanıyor. Parti muhabbeti yapmak istemem ama o dediğin partiden milletvekili adayı gösterilen eski pkk lılar var .O yüzden siyasete hiç girmemeni öneririm.
Ayrıca konuştukça battığını hatırlatır . Konudan uzaklaşmanı öneririm.
Fuara gelen olmadı deyip aynı mesajda kardeşını de almış gelmış diyorsun.Reck küfür etti deyip cevabını alınca sway diyorsun .
Çık bu konudan daha da rezil olma. Şehit kelimesini de ağzına alma çünkü burda her konuda olduğu gibi bizlere muhalefet olma derdin olduğu aşikar. Her konuda bizlere muhalefet ol alışığız bunlara ama Şehitlerimizi kullanma bunun için Allahından kork biraz .

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SİİRT ' TE POLİS ARACINA YAPILAN SALDIRIDA KOMİSER OSMAN DEMİR ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜR.
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
Bak kendi akrabam diyorsun o 13 şehit içinde akraban var mıydı ?(Varsa Allah Rahmet Eğlesin) Oyunda onlar için yürüdünüz peki neden bir şehit mezarlığına gitmiyor bu oyunda yürüyenler sırf senin için konuşmuyorum genel olarak söylüyorumChoosensxLaRuqen yazdı:ben kendi şehit akrabamın mezarına gidiyorum gideceğim de kardeşim.İyi Forumlar ... Bu konuya katılıyorum burası bir oyun-eğlence platformudur.Tabi ki bizde üzüldük fakat bizim oyuna girmemizdeki amaç eğlenmek bakın kaç kişi bugün sokaklara döküldü acaba oyunda yürüyüşe katılanlardan kaç tanesi bugün sokağa çıktı, kaç tanesi bir şehit mezarlığına gitti sormak isterim.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]