Sen bana hakaret etceksin ben bunu kabullenip üstüne üstelik 'evet' dicem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yalanlarını başka konulara aktar .Mrxbaris yazdı:gel teke tek vs diorum gelmiyorsun yanına 2 adam alınca mı adam oldun diyorum utanmaz bide evet diyor
Therockulaa Hakkındaki Olumsuz Görüşlerinizi BurayaBildiirn
- Therockulaa
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Therockulaa Hakkındaki Olumsuz Görüşlerinizi BurayaBildiirn
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
FOTON VARTherockulaa yazdı:Sen bana hakaret etceksin ben bunu kabullenip üstüne üstelik 'evet' dicem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yalanlarını başka konulara aktar .Mrxbaris yazdı:gel teke tek vs diorum gelmiyorsun yanına 2 adam alınca mı adam oldun diyorum utanmaz bide evet diyor
- Therockulaa
- İskele Babası
sus yemisimdir orda /evet yapmısmdır kafa bulma manasında :lol:Mrxbaris yazdı:FOTON VARTherockulaa yazdı:Sen bana hakaret etceksin ben bunu kabullenip üstüne üstelik 'evet' dicem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yalanlarını başka konulara aktar .Mrxbaris yazdı:gel teke tek vs diorum gelmiyorsun yanına 2 adam alınca mı adam oldun diyorum utanmaz bide evet diyor
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Devmagic [49]
gayet iyi çene yapıyordun :lol:Therockulaa yazdı:sus yemisimdir orda /evet yapmısmdır kafa bulma manasında :lol:Mrxbaris yazdı:FOTON VARTherockulaa yazdı:Sen bana hakaret etceksin ben bunu kabullenip üstüne üstelik 'evet' dicem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yalanlarını başka konulara aktar .Mrxbaris yazdı:gel teke tek vs diorum gelmiyorsun yanına 2 adam alınca mı adam oldun diyorum utanmaz bide evet diyor![]()
- Therockulaa
- İskele Babası
Koy fotoyuda görelim yanlısımız varsa cok konusma neyse oyuna girip biraz daha keselim seniMrxbaris yazdı:gayet iyi çene yapıyordun :lol:Therockulaa yazdı:sus yemisimdir orda /evet yapmısmdır kafa bulma manasında :lol:Mrxbaris yazdı:FOTON VARTherockulaa yazdı:Sen bana hakaret etceksin ben bunu kabullenip üstüne üstelik 'evet' dicem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yalanlarını başka konulara aktar .Mrxbaris yazdı:gel teke tek vs diorum gelmiyorsun yanına 2 adam alınca mı adam oldun diyorum utanmaz bide evet diyor![]()
![]()
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Devmagic [49]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Bankaya gidip birşey alırken kesmek de açlık oluyor. Bunuda siz yapıyorsnuz!SpxGreywolf yazdı:Göreve Giden birisini kesmek , açlık deilmi yani :?: :?:HoLLyEoLo yazdı:Ne açlığımı gördün.Lodosları kestiğim için diyosan klanın amacı savaşmaktır.Eğer savaşmak ve kesilmek istemiyorsan klandan çıkabilirsin. Ayrıca oyunun amacı savaşmak..
ARZ kesince aç LODOS kesince hiçbişi.
- Therockulaa
- İskele Babası
Tebrikler. /alkışlBlackDeathl yazdı:Bankaya gidip birşey alırken kesmek de açlık oluyor. Bunuda siz yapıyorsnuz!SpxGreywolf yazdı:Göreve Giden birisini kesmek , açlık deilmi yani :?: :?:HoLLyEoLo yazdı:Ne açlığımı gördün.Lodosları kestiğim için diyosan klanın amacı savaşmaktır.Eğer savaşmak ve kesilmek istemiyorsan klandan çıkabilirsin. Ayrıca oyunun amacı savaşmak..
ARZ kesince aç LODOS kesince hiçbişi.
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Devmagic [49]